martinez-1 26.07.09, 09:29 zgadzam sie z oceną koncową,nie wiem co się stało ludziom z psx extreme ze tak wysoką ocene dali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorpinor Re: Recenzja: Overlord 2 26.07.09, 11:01 Nie wiem, ale mi się gra bardzo spodobała (na takie 4/4+). Trzeba co prawda przyznać, że jest dość wtórna, ale jako fan jedynki mi to nie przeszkadza. Jeśli ktoś lubił poprzednią część to Overlorda 2 łyknie aż miło. Sporo dobrej zabawy gwarantowane! Odpowiedz Link Zgłoś
elmo-chan Re: Recenzja: Overlord 2 26.07.09, 11:32 ja właśnie giercuję w jedynkę i miło spędzam z nią czas Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Recenzja: Overlord 2 26.07.09, 23:14 Fajna bajka, przyjemnie się gra, ale w wolnym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
katanka_pl Re: Recenzja: Overlord 2 27.07.09, 15:40 Grafika brzydsza od Kameo? to przeciez nie jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Re: Recenzja: Overlord 2 27.07.09, 16:35 nie pisz o rzeczzach, których nie znasz ---------------- overlord 2 też się tnie na x360. ogolnie gra pełna buuugów Odpowiedz Link Zgłoś
gigas2 Re: Recenzja: Overlord 2 28.08.09, 12:13 obniżony poziom trudności? że co? chyba was pogieło. tak to jest jak człowiek porównuje coś z czymś. mnie tam pasi, szczególnie muzyka zasługuje na uznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
doujinshi Re: Recenzja: Overlord 2 08.09.09, 22:09 nie zgadzam sie z recenzją, równieżwiekszosćzachodnic hserwisów gre lepiej oceniło. Mam obie czesci Overlorda i ewolucja mi odpowiada. Szersze umeijetności minionów pozwalaja nam pokonywac nowe zagadki, które pod zadnym pozorem nei sa łatwiejsze. Jak dla mne ito autor tej recenzji pogral godzine góra dwie gdzie gra jest jeszce na etapie tutorialu. Dalej jest naprawde lepiej i ciezej Odpowiedz Link Zgłoś
gigas2 Re: Recenzja: Overlord 2 09.09.09, 12:42 doujinshi - oni tyle widzą o grach co moja babcia. Overlord 2 jest zajebisty i neisamowicie miodny. już trzeci kumpel się zaraził i chce pożyczać Odpowiedz Link Zgłoś
doujinshi Re: Recenzja: Overlord 2 11.09.09, 20:32 no cóz ich strata, ale warto by bylo wiecej ludzi przekonac do tej świetnej gry żeby zagwarantować sobie powstanie trzeciej cześci Odpowiedz Link Zgłoś
beluser Re: Recenzja: Overlord 2 14.09.09, 02:18 Jeżeli autor tekstu nie żartował twierdząc, że grafika jest brzydsza niż w Kameo... to przestaję czytać recenzje... Kameo graficznie nie dorasta do pięt tej grze! Odpowiedz Link Zgłoś