Gość: tian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 14:40 kup konsole to ci pojdzie w pieknej jakosci z hd i w ogole cacy cacy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slawomir.serafin Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe 27.07.09, 14:42 kup konsole to ci pojdzie w pieknej jakosci z hd i w ogole cacy cacy ---- HD? przepraszam, ale w 1280x720 to ja grałem na PC 8 lat temu... z czym do ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najcarg Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.07.09, 14:48 ja tez na 720p to 8 lat teraz 1080p to 1920 na 1080 tak dla jasnosci Wymagania niewielkie. Da sie grac na max Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.kol.tke.pl 27.07.09, 14:53 Ja na PC odpalam gierki w 1920x1200, ale i tak więcej siedzę na PS2 (640x480) ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.kol.tke.pl 27.07.09, 14:54 Bo dla mnie rozmiar nie ma znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 15:02 widzę że pan Sławek lubi PC - i to mu się chwali konsole są do dupy... xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pc Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 15:07 brawko Sławek, tak trzymać ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.kol.tke.pl 27.07.09, 15:09 Nie kupie, bo w wersji na PC nie będzie achievementów ...a my konsolowcy musimy się jakoś dowartościować, prawda SS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corvus Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.toya.net.pl 27.07.09, 15:15 procek mam dual a nie quad core ale reszta lepsza niz w zalecanej konfiguracji, to chyba niezle jak na lapka. Odpowiedz Link Zgłoś
galnospoke Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe 27.07.09, 15:16 Ekhm... Jestescie troche nie na czasie. Od kilku dni benchmark RE5 jest na topie. Odpowiedz Link Zgłoś
galnospoke Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe 27.07.09, 15:17 Podkreslam: benchmark. On nie testuje wydajnosci gry jako takiej, on ma obciazyc sprzet maksymalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty okoń Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 15:22 Więc tak, niby zalecany sprzęt odpali full. Ja mam słabszy od zalecanego i to sporo bo 2 rdzenie i gf 8800 i na full mam ok 40 fpsów z banchmarka wiec te wymagania nie są tak straszne zeby Quada trzeba było mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwg Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.lan-177.netconnect.pl 27.07.09, 15:24 ss-man ty to jestes boszczak jak bys od czasu do czasu zmienil koszulke to wyszlo by ci na zdrowie bo w tej samej tyle czasu ganiasz i glopoty pie...lisz Odpowiedz Link Zgłoś
rrrafael Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe 27.07.09, 15:25 oprócz ramu wszystko na styk w zalecanych xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rev Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 15:31 ee... zapomnieliscie, ze mozna po prostu sciagnac benchmark i zobaczyc czy gra ruszy. Mi na e8200@3,4 i 98000 gtx spokojnie chodzi w 1920x1080. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwieś Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.chello.pl 27.07.09, 15:34 To własnie przez konwersje takich żałosnych, płyciutkich i naiwniutkich pseudo-gier (czyt. konsolówek) jak Resident Evil, Devil May Cry, Bionic Commando czy Street Fighter IV, PC-towy rynek gier wygląda dzisiaj tak, jak wygląda. Jak tak dalej pójdzie, to za rok, dwa, skazani będziemy wyłącznie na porty wysokobudżetowych konsolowych kup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Villerius Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.ozd.abpl.pl 27.07.09, 15:55 Lajcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty okoń Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 16:11 @Obwieś. Lepsze konsolowe kupy niż same Simsy czy WOWy. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe 27.07.09, 16:27 @wincenty okoń: Lepsze konsolowe kupy niż same Simsy czy WOWy. Skoro twoja znajomość gier na PC ogranicza się tylko do dwóch tytułów to się nie odzywaj. PC który tą grę uciągnie można już dostać za mniej niż dwa tysiące razem z 19 calowym monitorkiem. A mój już ponad 2 letni sprzęt powinien bez trudu sobie z tymi wymaganiami poradzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ER Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.icpnet.pl 27.07.09, 16:35 wincenty okon to przedstawiciel konsolowego prostaka. Kazdy doskonale wie, ze najwieksza frajda sa gry z gatunku MMO. Niekoniecznie WoW bo jest ich od groma. Najszybciej rozwijajacy sie rynek bo tu sa najwieksze pieniadz. Jak wiadomo tam gdzie duzy pieniadz tam najlepsze gry. Wystarczy troche logiki, ale jak tu jej wymagac od konsolowego matola, ktory na pelnych obrotach potrafi cisnac 4 przyciski Teraz wyobrazcie sobie obsluge np. WoW'a na padzie - hahahaha. Szydera z konsolowcow byla, jest i bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamcastlePL Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 16:41 Jestem przeciwieństwem typowego gracza lubię PC i konsole Capcom się postarał ze swoim silnikiem graficznym, brawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsolo Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.chello.pl 27.07.09, 16:52 SSmanie weź idź pecetowy trolu ochłapy na pececie z pańskiego stołu zbierać w kilka miesięcy po premierze z łaski dostają RE5 Odpowiedz Link Zgłoś
madkongo Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe 27.07.09, 17:01 pojechali z tym procem w zalecanych nie ma się co przejmować, lepiej obadać benchmark Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 17:20 te zalecane jakieś niskie jak patrzę na te wszystkie wymagania, to myśle, że mam spokój z modernizacją kompa jeszcze z rok a tak w ogóle to... sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty okoń Re: Resident Evil 5 - wymagania sprzętowe IP: *.WRO.Korbank.PL 27.07.09, 17:59 Panie ER. JA NIE MAM KONSOLI CURRENT GENOWEJ. Jestem pececiarzem od czasów jak sprzedałem amigę Nie mniej konsolowe gry są fajne (niektóre) i napewno lepsze niż simowe i wowowe shity Odpowiedz Link Zgłoś