galnospoke Re: Ubisoft będzie walczył z piratami 28.07.09, 21:52 Lukasz - byloby milo jakbys pisal w swoim i tylko swoim imieniu, jaki to DRM przewspanialy. Tak sie sklada, ze ja mialem problemy z DRMem. Objawily sie tym, ze kupujac gre nie moglem w nia pograc przez nastepne 2 tygodnie. Ale to pewnie detal dla takiej cierpliwej osoby jak Ty (godzina na problemach z uruchomieniem oryginalnego produktu to faktycznie detal nie warty uwagi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Ubisoft będzie walczył z piratami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 21:59 A nie można by tak bardziej specyficznie? nie wiem, np. Tytuł gry? Przez dwa tygodnie mam rozumieć, że producent pracował nad patchem? Ktoś wspomniał o steamie - nigdy się nie spotkałem, żeby był jakiś problem z zainstalowaniem czy uruchomieniem gry. Czy w takim razie narzekają tylko osoby, którym połączenie szwankuje? Odpowiedz Link Zgłoś
galnospoke Re: Ubisoft będzie walczył z piratami 28.07.09, 22:29 Lukasz - Orange Box. Przez dwa tygodnie szanowne Valve nie potrafilo uwierzyc, ze kupilem gre. "Ktoś wspomniał o steamie - nigdy się nie spotkałem" - ja sie nie spotkalem, to znaczy, ze problem nie istnieje. Bardzo wygodna logika i podejscie do sprawy, tyle ze zupelnie bez przelozenia na fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_sk Re: Ubisoft będzie walczył z piratami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 00:02 Ja ze Steamem miałem ten problem, że zamiast z płyty usilnie próbował zainstalować Empire Total War z sieci i musiałem za trzy razy zaczynać instalację zanim znalazłem sposób jak go do czytania z płyty zmusić. Słyszałem też, że przedpremierowo otrzymane gry nie działały bo Steam pozwalał uruchomić grę dopiero po premierze. Nie żeby to były aż takie straszliwe problemy, ale znalezienie cracka jest zazwyczaj łatwiejsze i szybsze, a tak chyba być nie powinno bo wychodzi wtedy na to, że nabywca gry ma gorzej od pirata, a mam wrażenie, że koniec końców do tego się te wszystkie DRM-y sprowadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktostam Re: Ubisoft będzie walczył z piratami IP: *.chello.pl 08.03.10, 23:21 Panowie powiem wam jedno za duzo nad tym glowkujecie co prawda wiekszosc z was ma racje ale po co se tym zaprzatac glowy to i ch sprawa co robia niech tak robia dalej.......Jak przeczytalem wszystkie wypowiedzi mialem tega rozkmine xD przestancie glowkowac bo to naprawde nie ma sensu i nic tym niezdzialacie Odpowiedz Link Zgłoś