madzi1983 29.07.09, 08:33 podobno trzeba mieć 30 monet (?) czy trzeba je koniecznie kupić za pomocą przelewu czy tam sms??? czy można te 30 monet uzbierać za wirtualną kasę na ZI???i wtedy to konto będzie tak samo działało??? bo się zamotałam już... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ez-aw Re: konto premium??? 29.07.09, 09:01 Monety możesz tez kupować na targu. Działać będą tak samo. Ja w ten sposób uzbierałam na krasnale ogrodowe, które są tylko za monety. Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: konto premium??? 29.07.09, 09:11 ale czy warto ciułać te monety na konto premium, które i tak aktywne będzie tylko miesiąc? lepiej nazbierać na 2 ogród, czy cóś Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: konto premium??? 29.07.09, 09:52 Na to pytanie mogą odpowiedzieć tylko osoby, które maja konto premium. Ja nie mam , więc nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: konto premium??? 31.07.09, 12:20 jamam premium, ale nie ciułane( kiepska zemnie ciułaczka). Mi mąz w "prezencie" kupił 50 monet- 30 na premium i 20 na "przepuszczenie". Właściwie to nie wiem po co mi premium. tyle, że krasnala można miec ( ale i bez premki tez) i nowy pojazd. Półki nowej nie brałam, bo ta pierwsza stoi pusta. Wszystko co mam niewysiane od razu sprzedaje. Teraz ciułam na drugi ogród.ale kiepsko mi to idzie Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: konto premium??? 01.08.09, 08:56 zuzu, to sprzedaj monety, które Ci jeszcze zostały. za 20 u mnie na serwerze wzięłabyś minimum 14 tysięcy i ogródek zaraz bliżej , nie? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: konto premium??? 01.08.09, 12:40 wole dokupić sobie 10 minet i mieć na premium na nastepny miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: konto premium??? 02.08.09, 15:43 a konto premium to dobre jest żeby miec trzeci ogródek wtedy to się można dorabiać! ja sobie zakupię, jak sie dorobię tak, żeby trzy ogródki mieć! o ! pewnie za pół roku to bedzie) Odpowiedz Link Zgłoś