Dodaj do ulubionych

Mod Diablo III do Warcrafta III

29.07.09, 12:51
A ja postanowiłem wczoraj przypomnieć sobie Warcrafta III wink. Więc zainstalowałem, włączyłem i nie zawiodłem się: choć grałem w to już miliard razy, to fabuła znów pochłonęła mnie całkowicie smile. Jednym słowem: Warcraft III był, jest i będzie zayebystą gra wink
Obserwuj wątek
    • Gość: sex Mod Diablo III do Warcrafta III IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.09, 12:51
      sex
    • Gość: pelax Mod Diablo III do Warcrafta III IP: *.gwardii.osi.pl 29.07.09, 12:54
      i tu niestety widac jak te dwie gry sa do siebie podobne...
    • d_pawel Re: Mod Diablo III do Warcrafta III 29.07.09, 12:59
      rrrafael -> Mnie tylko wciągnęły kampanie z Arthasem, reszta imho była przeciętna, by nie powiedzieć słaba smile.
    • marloon-1987 Re: Mod Diablo III do Warcrafta III 29.07.09, 13:01
      @d_paweł

Zgubiłeś płytę? A masz jeszcze cd-key? Jeśli tak, to nie ma problemu, zarejestruj się na battle.net, wpisz cd-key i możesz ściągnąć instalkę. Po co płacić?wink
    • Gość: Kefir Re: Mod Diablo III do Warcrafta III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 13:04
      hahaha, zajebiste smile
    • Gość: Mayday Re: Mod Diablo III do Warcrafta III IP: 83.238.201.* 29.07.09, 13:18
      no a blizzard łaskawie wypusci kolejny trailer na gwiazdke jak ochłap dla fanów
    • anarchius Re: Mod Diablo III do Warcrafta III 29.07.09, 13:20
      Grałem w to jakiś czas temu, naprawdę przyjemnie się grało i mapa była bardzo dobrze odwzorowana. Do wyboru były trzy klasy postaci, można było grać w kilka osób. Naprawdę fajne, ale dość krótkie, mimo to polecam.
    • Gość: A Re: Mod Diablo III do Warcrafta III IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 13:29
      Jak masz cdkeya to mozesz i sciagnac z torrenta. Przeciez kupiles gre, masz cd key do neta. A masz prawo do kopii zapasowej.
    • rrrafael Re: Mod Diablo III do Warcrafta III 29.07.09, 13:37
      Mnie też najbardziej wciągnęła kampania Arthasa; fabuła tej kampanii była świetnie pomyślana: gdy pierwszy raz przechodziłem tę grę, to naprawdę się nie spodziewałem, że Arthas stanie się nieumarłym surprised. A co do innych kampanii, to myślę, że były gorsze od tej Przymierza, ale na pewno nie słabe wink
    • rrrafael Re: Mod Diablo III do Warcrafta III 29.07.09, 13:38
      ta wypowiedź oczywiście była skierowana do Pawła big_grin zapomniałem tego napisać tongue_out
    • anarchius Re: Mod Diablo III do Warcrafta III 29.07.09, 14:07
      Mnie najbardziej podobała się kampania orków, najbardziej klimatyczna była.

Btw. Arthas nie jest nieumarły, on wciąż żyje.
    • Gość: dzejk Re: Mod Diablo III do Warcrafta III IP: *.chello.pl 29.07.09, 14:07
      świetne, aż sprawdziłęm, na początku trudnne, ale szybko się da ogarnąć i potem grac w diabła big_grin
    • Gość: Gość Re: Mod Diablo III do Warcrafta III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 14:11
      mapka nawet fajna wczoraj grałem :p
    • d_pawel Re: Mod Diablo III do Warcrafta III 29.07.09, 14:40
      Nie mam CD-Keya, bo jeszcze wtedy była ta głupia praktyka nadrukowywania cd-keyów na pudełkach płyt, a ja zgubiłem całe pudełko smile.
    • Gość: fix Re: Mod Diablo III do Warcrafta III IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.09, 15:26
      ja mojego warcrafta 3 też gdzieś zapodziałem, albo komuś pożyczyłem i nie oddał a to tak dawno było, najzabawniejsze jest to że wygrałem go w Click! w jakimś konkursie smile
    • nessie-jp Re: Mod Diablo III do Warcrafta III 29.07.09, 15:46
      Mnie fabuła WIII po prostu odrzucała. Dno i sto metrów mułu, nuda, fabuła sobie a gameplay sobie...

Pograłabym w WII, ale po pierwsze nie mam (no cóż, takie czasy były, że za "oryginał" robiła dyskietka kupowana na giełdzie), a po drugie pewnie nawet DosBox mu nie pomoże...
    • Gość: wincenty Okoń Re: Mod Diablo III do Warcrafta III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 15:53
      @nessie.
      Jest normalnie wersja WII pod win Xp i nazywa sie Battlenet edition i jest z dodatkami.
      Chodzi to za grosze na aukcjach, polecam.
      Świetna była muzyka w WII
    • Gość: Maxer Re: Mod Diablo III do Warcrafta III IP: *.pete.cable.ntl.com 29.07.09, 19:55
      A ja kupilem Warcrafta 3 bezposrednio od blizzarda od roku i gram caly czas w scenariusze na battlenecie i nic pozatym. Na moim komputerze z gier w ktore gram i sie nie nudza od lat to wlasnie Warcraft 3 i Counter-Strike 1.6.
      Te nowe gry jakos nie maja tego klimatu. Szkoda ze nie ma w planach Warcraft'a 4, choc znajac tempo blizzardu zobaczylbym go w okolicach 2017 roku wink
      Pozdro dla oldschoolowych graczy.
      Mateusz
    • nessie-jp Re: Mod Diablo III do Warcrafta III 29.07.09, 20:40
      @Wincenty --> ooo, dzięki, nawet nie wiesz, jaką mi przyjemność tą wieścią sprawiłeś!
    • Gość: krwawy sk Re: Mod Diablo III do Warcrafta III IP: 89.231.195.* 29.07.09, 21:14
      Fajnie zaaranżowany numer z Diablo I, ale oryginał lepszy.
    • Gość: Wojtek Re: Mod Diablo III do Warcrafta III IP: *.zax.pl 29.07.09, 23:37
      Polecam www.btanks.net - Battle Tanks - Najlepsza fanowska mapka w jaką grałem. Zasadami luźno przypomina DotA ale jest bardziej złożona, trudniejsza - wymaga myślenia i daje więcej radochy big_grin
    • Gość: JJ Re: Mod Diablo III do Warcrafta III IP: *.multimo.pl 30.07.09, 12:42
      Mnie jakoś i diablo i warcraft (i WoW też) odrzucają. Nie wiem , co Wy w tym widzicie? Nudne to takie że się słabo robi.
    • Gość: lol Re: Mod Diablo III do Warcrafta III IP: *.net.stream.pl 30.07.09, 14:21
      No tak, trzeba troszke pograc w starocie jak nie ma nic nowego XD
    • Gość: O_O Re: Mod Diablo III do Warcrafta III IP: *.toya.net.pl 31.07.09, 15:35
      A wymaga frozen throna? Bo jak tak...
      [Podczas czytania tej wiadomości mam wybity mózg]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka