mariolka55 30.07.09, 07:10 Edycjo przeniesiesz mi serowego z marzena11? jeszcze nie ma miejsca ale za 2-3 godziny bedzie wiec jak znajdziesz czas dzis lub jutro to bardzo bym prosiła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycja_kopiuj_wklej Re: zawracanie głowy 30.07.09, 07:41 przyjelam zgloszenie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Edycja ogromną prośbe mam 30.07.09, 17:37 jakbys miała deczko czasu bo mnie nie ma od jutra do poniedziałku i tak na głównym koncie jest miejsce na serowe z mariolki i jakbys wrzuciła jutro do emengercy smoczki z głównego konta i zrobieniu sie miejsca przeniosła kolejno według czasu czyli pierwsze z mariolki przezroczyste a potem obojętne co,bez obaw jak zagina w drodze to trudno. odpisz czy bedziesz miec chwile czy nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Edycja ogromną prośbe mam 30.07.09, 17:39 serowe jest na marzena11,przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Edycjo i ja ogromną prośbe mam 31.07.09, 21:53 Jak tylko się zrobi miejsce na senseeko, to bądź tak dobra i przerzuć mi z zapasowego letnie pisklę i od razu je zamroź, żeby nie blokowało miejsca, dobrze? A potem z natręctwa prosiłabym tego postrachowicza: Gdyby się w międzyczasie okazał samiczką, to zostawić, niech dorasta, jeśli to samiec to też, proszę, od razu go zamroź. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko A gdyby... 31.07.09, 22:41 A gdyby w międzyczasie z jaj wykluły się pisklęta blokując miejsce, to fioletową można oddać chętnym lub zamrozić, a grzywiastego zamrozić od razu, chyba że ktoś bardzo chce go mieć, to mogę oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: A gdyby... 03.08.09, 06:42 dziękuję ślicznie zostały mi jeszcze dwa mikrusy na marzena0406,bardzo bym prosiła Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: A gdyby... 04.08.09, 13:03 no więc mikrusom kończył się czas i próbowałam sama przenieść,niestety obydwa odfrunęły ale to moja wina,bo się zamotałam 3 próba jajko balonowe była juz udana,ale balonowego to nikt nie podbiera przy tych moich kombinacjach,całkiem przypadkowo złapałam papierka i trochę się boje jednak go sama przenosić... może jakbyś znalazła czas to byś mi przeniosła??? z marzena0406??? Odpowiedz Link Zgłoś
rennya maksimoom2 03.08.09, 23:00 jeśli potrzebujesz przechowalni - to na razie udostępniam to co w temacie, bo chwilowo nie wyrabiam z tyloma kontami jak będę potrzebowała, to się odezwę Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: zawracanie głowy 06.08.09, 13:25 Z konta mariolki na senseeko paskowca bardzo proszę - szczegóły w wątku "do oddania" posty z "senseeko" w temacie Thank you from the mountain Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: a konkretniej to z konta marzena0406 06.08.09, 19:11 Jakby znowu zwiał, to rennya jeszcze udostępnia. Ja przyjmę dowolnego paskowca w dowolnych ilościach. Gdyby brakło miejsca, to jest do wzięcia kura i dino i letnie pisklę. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: a konkretniej to z konta marzena0406 07.08.09, 07:37 senseko to może daj mi hasło,sprobuje przenieść bo edycja chyba zastrajkowała tak w ogóle to wspominała coś ze jej nie ma od czwartku Odpowiedz Link Zgłoś
rennya diniaki 19.08.09, 22:33 czy trafiają się teraz?? jesli miałabyś na zbyciu fioletowego - maksimoom przygarnie... Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Mariolkaaa 21.08.09, 21:02 czy ty jeteś w sprawach przenoszenia uczona? bo widzisz, Lola prosiła o serowego smoka i tak się jakoś dziwnie złożyło, że złapałam jednego. Może możesz przenieść? tylko nie wiem jak z lolczynym hasłem, bo ona wyjechana teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Mariolkaaa 21.08.09, 22:04 no puk puk,doszłam do wprawy o przenosiłam się już tyle i jeszcze nie straciłam żadnego (jak to napisałam to pewnie strace) oczywiście nie licząc 2 pierwszych które straciłam przy nauce jakby co ta dawaj hasło Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: zawracanie głowy 27.09.09, 18:44 Edycjo, przeniosłabyś mi zielonego z natręctwa na senseeko, kiedy tylko zrobi się miejsce? (i przy okazji zwykły paskowiec, o ten: jest do wzięcia, ktokolwiek by chciał) Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Edycjo proszę... 02.10.09, 11:06 Edycjo, proszę przenieś mi zielonego z natręctwa na senseeko. Wiem, że jest 5 piskląt, ale jeśli nie dorosną do jutra, to tego paskowca daj komukolwiek lub wypuść, a niebieskiego zamroź i miejsce się zrobi (ja na razie nie wypuszczam, ani nie mrożę, bo nie wiem kiedy będziesz przenosić. A nuż do tego czasu dorosną?) Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Edycjo proszę... 02.10.09, 17:13 Tego paskowca od senseeko, jak bedzie miejsce to do mnie poprosze Wyslalam senseeko haslo, ale widze ze ciebie prosi o przenoszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Edycjo proszę... 03.10.09, 09:45 Jak Edycja dziś nie przeniesie, to może w poniedziałek się odważę. One mają 5 dni do dorośnięcia, trochę mało, może się da dotrwać do ponidziałku, ale na przenosiny ja potrzebuję czasu i koncentracji a efekty są różne. a akurat dziś i jutro ani czasu ani spokoju, więc lepiej niechby Edycja... Im szybciej, tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Edycjo proszę... 03.10.09, 13:14 Wlasnie sie obawiam, ze czwarty hatchling mi sie dzisiaj wylegnie Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Edycjo proszę... 05.10.09, 12:56 No niestety wylągł się, wiec nie mogłam przenieść, ale dziś mi paskowiec dorosł i udało mi się przenieść(!) zieleniaka. Szkoda, że nie znałam "grypienia" bo zależalo mi na określonej płci zielonego. Ale teraz to już będzie z górki Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Edycja 11.10.09, 13:45 bardzo proszę przeniesiesz mi czarnego alta ze Smoków Martusi na Lolę? Za jakiś czas powinno byc tam miejsce. dziękuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś