flawless.obi 30.07.09, 13:47 hohoho. ten predator w końcówce rządzi.. :d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lechu Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 13:52 fajny klimacik hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animanikani Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.superkabel.de 30.07.09, 17:39 Toplista stron z grami i filmami www.toplistamotyla.najlepsze.net/?we=sartron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: 91.212.84.* 30.07.09, 13:52 już wiem że dla samej gry Marine będzie warto zakupić :Q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacopierz Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 14:06 Takie podróbki prawdziwych kosmicznych marines to faktycznie mają przerąbane xD Tylko synowie Imperatora mogą skutecznie walczyć z tym Xeno Scum! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszskibicki1 Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane 30.07.09, 14:08 Ludzie zawsze mieli przesrane ^^ gdyby nie technologia/broń palna itp uciekalibyśmy przed psami i kotami... a co tu mowa o np alienie do niego nawet broń to mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kavon Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 14:13 Masz rację Gacopierz. Film "Aliens" pokazał, na co stać te ochwiary batalionowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Villerius Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.86.25.213.sta.gaja.net.pl 30.07.09, 14:15 Ostrrrro Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane 30.07.09, 14:17 Aliens vs Predator vs little marines. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 14:50 I tak ma być - mamy trzymać spoconymi łapkami karabin i modlić, aby pestek nie zabrakło zanim atakujące wredne bestyje nie padną (i nie nadlecą następne). Dobrze, że zachowali działka Widać też tzw. 'poetykę osaczenia' - czyli np. akcentowanie odgradzania się od zagrożenia, barykadowania się w jakimś pomieszczeniu, chowania za solidnymi drzwiami, które potwory próbują sforsować (czasem im się udaje, czasem nie: efekt niewiadomej) - pokazane w trailerze poprzez efektowne zamykanie się przegród i drzwi (nie wspominając sławnego już dźwięku czujnika ruchu). Dobrze, że robi to ta sama ekipa co poprzednie części. Hehe, przy dzisiejszej grafice powinni dać ostrzeżenie na pudełku gry, aby osoby o słabym serduchu się za tę gierkę nie brały :] (poprzednie części, mnie, starego pryka wciskały w fotel, a co dopiero ta nowa część z fotoralistyczną grafiką...o.O ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ploxx Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: 80.240.177.* 30.07.09, 15:09 Szkoda, że chłopaki nie biegają w krótkich spodenkach i czapkach-tirówkach. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane 30.07.09, 15:15 Tylko synowie Imperatora mogą skutecznie walczyć z tym Xeno Scum! ---- haaaa, wywalamy cały korpus kolonialnych marines, bierzemy jeden squad terminatorów dowolnego zakonu SM i jedziemy z koksem Odpowiedz Link Zgłoś
bobzaaa Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane 30.07.09, 15:36 znów dow 2 już bokiem mi wychodzi mam grę od niedawna szykuje się do multi muszę dokończyć singla żeby się wgrać i mieć jakieś szanse ale niestety singiel jest straszny na szewernastej z rzędu obranie kuźni stanąłem i mam dość chociaż wiem ze multi jest inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁoQrnaAleOgien Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: 89.242.129.* 30.07.09, 16:05 heh ależ macie ludzie dziwne zboczenia....hehehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.220.50.84.dyn.estpak.ee 30.07.09, 16:07 Do cholery, to jest dobre. Kończąca się amunicja, mała przestrzeń, kolejne fale obcych, Predator, zagrożenie. .. Mógłbym tak wymieniać jeszcze długo,klimat podobny trochę do DOOM 3. Alien vs Predator to zdecydowanie gra dla facetów i napiszę jeszcze raz - ten "shit" jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asddd Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 16:09 ja spać nie mogłem jak grałem w jedynkę... przez tydzień słyszałem ten dźwięk radaru... Mega gierka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shambler Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.48.rev.vline.pl 30.07.09, 16:14 avp1 marinsem sama rozkosz, ten czujnik ruchu naprawde przerażał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: 77.79.192.* 30.07.09, 16:33 To wszystko już było... Doom, Dead Space... Co prawda kultowo się zapowiada ale latanie w kosmicznych korytarzach zrobiło się nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.tosa.pl 30.07.09, 17:05 genialne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7eki Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.tosa.pl 30.07.09, 17:08 obcy poruszają się nieco ułomnie i powoli... konsole zabiją ten tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
gemtin Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane 30.07.09, 17:12 o nie.. Znów gra robiona na x360? Znów unreal engine 3? To jest nudne juz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olbrzym Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.xdsl.centertel.pl 30.07.09, 17:17 Klimatem Doom III. Z różnicą tą że doom w swoim czasie wymiatał a tu nawet na filimiku wygląda średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.220.50.84.dyn.estpak.ee 30.07.09, 17:38 @ gemtin - no i co z tego ? Ważne żeby gra była grywalna i miała swój klimat. Jak będzie zobaczymy, gra jeszcze nie wyszła , a już znalazły się marudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 17:47 "Klimatem Doom III. Z różnicą tą że doom w swoim czasie wymiatał a tu nawet na filimiku wygląda średnio." Klimat z Doom 3? o.O Ty chyba w tą serię (AvP) nigdy nie grałeś...Doom 3 nawet koło tego nie leżał, był nudny jak flaki z olejem: bezsensowne, wylatujące z powietrza (o.O) w równych odstępach czasowych potworki i ochlapane czerwoną farbą ściany, to cały Doom 3, klimatu i napięcia to tam było tyle co kot napłakał. Za to AvP 2 klimatu i dramaturgii nie brakowało, jeśli ta nowa część nie będzie mieć nalotów konsolowych i nie zostanie wydana zbyt szybko, tylko dobrze dopracowana pod względem fabolarno-dramatugicznym (żeby nie było dłużyzn itp.), to może być kawał świetnej gry. Nie rozumiem krytykanctwa pewnych osób - "latanie po kosmicznych korytarzach zrobiło się nudne", to ciekawe co nie jest nudne, wszystko, ale to WSZYSTKO co możesz dostać od gier będzie zawsze jakimś powtórzeniem, więc jeśli nie pociąga cię gra w kosmosie, zagraj w simsy...i nie marudź. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane 30.07.09, 17:50 Tylko Reksio pokona predatora, o alienie nie wspominając... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whomever Re: Alien vs Predator - Marine ma przerąbane IP: *.activehotels.net 30.07.09, 17:57 AVP2 zabijala klimatem misji marine. Jak ju zktos wczesnie stwierdzil, ja stary pryk a sie balem. i O TO LOTO!. mam nadziej, ze nie porzuca tego klimaciku. a co do Imperatora to chyba cos Wam sie pomienialo? to nie ta bajka Swoja drga byloby zajebiscie moc uzywac Mocy na Alienach - TO by byla szansa ludzkosci...a Doom 3 to byla klimtyczna kicha - jeno grafa niezla. ale ja pamietam pierwszego Wolfensteina, wiec o czym my tu... Odpowiedz Link Zgłoś