argeth 31.07.09, 11:12 Oby to VI w tym wypadku wskazywało na zremake'owaną część fajnala. Chociaż znając życie będzie to kolejna popierdółka na DSa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majorzero Re: O matko, kolejny licznik od Square Enix 31.07.09, 11:25 Remake VII! Joke. Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: O matko, kolejny licznik od Square Enix 31.07.09, 13:19 Czyżby GTA VI wydane przez square? Odpowiedz Link Zgłoś
maq00 Re: O matko, kolejny licznik od Square Enix 31.07.09, 13:43 Może vagrant story 2^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kei-pl Re: O matko, kolejny licznik od Square Enix 31.07.09, 14:05 Nobuo Uematsu mowil, ze pracuje dla SE nad dwoma soundtrackami do gier jeszcze nie zapowiedzianych... Oby to byla jedna z nich! Ja marze o kolejnej grze z serii Chrono, albo remake FF V/VI. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubc Re: O matko, kolejny licznik od Square Enix 31.07.09, 15:11 na kolejną cześć z serii Chrono bym nie liczył, bo ostatnio narzekali że za mało sprzedali remake CT na DS'a ;p gdyby to był Vagrant Story 2 to bym się nie obraził ;p Moim marzeniem jest by zrobili rpg w 2d, coś pokroju Legend of Mana Ta gra miała klimat i Soundtrack genialny ;] Odpowiedz Link Zgłoś
robin113 Re: O matko, kolejny licznik od Square Enix 31.07.09, 15:37 Boże Square, daruj nam już, co? Zajmijcie się tym czym się zajmujecie. No ale jeśli to coś ciekawego to odwołam mój komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
tap-chan Re: O matko, kolejny licznik od Square Enix 31.07.09, 17:23 Mówi się, że to może być konsolowa wersja Lords of Vermillion, karcianki z salonów gier. Hmm. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
krisk91 Re: O matko, kolejny licznik od Square Enix 31.07.09, 17:57 Gdyby to naprawdę był remake siódemki sprzedaje 360* i kupuje PS3. Siódemka to najlepsza gra na naszej planecie *O ile gra nie wyjdzie także na 360. Odpowiedz Link Zgłoś
averian Re: O matko, kolejny licznik od Square Enix 31.07.09, 22:20 Co ja bym dał, żeby to było Vagrant Story... Ta gra była genialna, a końcówka sugerowała kolejne części. Nawet odpaliłem VS ostatnio.. Odpowiedz Link Zgłoś
allmarkpl Re: O matko, kolejny licznik od Square Enix 01.08.09, 00:17 "Co ciekawe, kilka godzin temu płonęła cyfra VI, teraz jest to VII." Czyżby na odwrót? Najpierw chyba VII bo teraz płonie VI... Odpowiedz Link Zgłoś