aromp4 Re: PS3 tańsze o 70% 31.07.09, 14:52 @verax2109 - ''ale na przyszłość jakby coś będzie taniej albo znajomy jakiś kupi'' niezly jestes kolo, co ty na koledze masz zamiar zerowac? konsole az takie drogie nie sa Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_pl1989 Re: PS3 tańsze o 70% 31.07.09, 15:27 Czyli obniżka w tym roku ,jest więcej niż pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek_2 Re: PS3 tańsze o 70% 31.07.09, 16:05 Najbardziej obniżki PS3 chcą chyba ... posiadacze PS3. A przecież to gracze xboxowi będą w końcu mieli okazję uzupełnić "brakujący" sprzęt. Realia są takie że warto mieć chyba obie konsolki. Ja liczyłbym na to że xbox w rewanżu też obniży cenę klocka i wtedy kupię i będę pykał w to co najlepsze na obie konsole Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: PS3 tańsze o 70% 31.07.09, 16:21 "240$ to 720zł - ktoś wierzy, że tyle kosztuje w produkcji konsola z czytnikiem BR i dyskiem twardym... ? " Może za 5 lat. W tym roku bardzo dobrze zrobiłoby obcięcie ceny do poziomu 999zł. Magiczna bariera tysiąca została by przerkoczona i myśle, że wiele niezdecydowanych by się skusiło. To tyle w kwestii wróżenia z fusów. Póki co nie pozostaje nam nic, jak czekać na targi w Niemczech i Japoni. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty-tomasz Re: PS3 tańsze o 70% 31.07.09, 20:11 jo jasne niedawno tracili na każdej konsoli a teraz zarabiają pełno forsy LOL Odpowiedz Link Zgłoś
fatality001 Re: PS3 tańsze o 70% 31.07.09, 20:27 qwerty-tomasz--> LOL Kto Ci powiedział, że "niedawno" tracili kupe kasy? Na forum to słyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
evran Re: PS3 tańsze o 70% 01.08.09, 08:30 @donsterydo piszesz po prostu same bzdury, winny są fanboye sony, blablabla yeah right!... prawda taka że zawsze były podziały i będą, a od podziałów mamy wojny na świecie i setki państw, od podziałów jeden nosi jedyną słuszną koszulkę czarno niebieską ( ) a inni tą do śmieci czyli czerwono czarną( ofc do Milanu nic nie mam, ot taka mała prowokacja ;] ) Z tego samego powodu jeden woli PESa a inni Fife, dla niektórych muzyka za pomocą gitar i perkusji to muzyka a techno to badziew puszczany z komputera. I dlatego też jeden woli maszynkę SONY a inny Xboxa i czy chcesz czy nie będą dwie grupy które będą się spierać która jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: PS3 tańsze o 70% 02.08.09, 10:02 @donsterydo Za 720? To jakiś problem? Ja nie widzę tu nic "nieosiągalnego". Odpowiedz Link Zgłoś