Dodaj do ulubionych

Biurowy Zjadacz Czasu: Ginormo Sword

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 12:46
sex
Obserwuj wątek
    • zycie_is_simple Re: Biurowy Zjadacz Czasu: Ginormo Sword 31.07.09, 12:55
      nudzi się tak samo szybko jak mmorpg smile
    • ratheal Re: Biurowy Zjadacz Czasu: Ginormo Sword 31.07.09, 13:13
      @SS www.newgrounds.com/portal/view/504419 Pamiętam, że kiedyś bardzo podobała ci się pierwsza część smile Tutaj taki mission pack, enjoy!
    • Gość: mk Re: Biurowy Zjadacz Czasu: Ginormo Sword IP: *.broker.com.pl 31.07.09, 13:19
      ale słabe w pvp...
    • Gość: zezz Re: Biurowy Zjadacz Czasu: Ginormo Sword IP: *.chello.pl 31.07.09, 13:42
      tylko ze to nie mmorpg - bo tu jest tylko opcja single, taki h&s tudziez esencja gier crpg wink
    • slawomir.serafin Re: Biurowy Zjadacz Czasu: Ginormo Sword 31.07.09, 14:08
      @zezz - esencja cRPG to fabuła smile to jest MMO, tyle że bez innych graczy smile
    • cwicz Re: Biurowy Zjadacz Czasu: Ginormo Sword 31.07.09, 15:47
      Istnieją mmo, gdzie ważniejszy jest rynek, handel itp. Widać za dużo darmowych gówien...
    • Gość: Razor Re: Biurowy Zjadacz Czasu: Ginormo Sword IP: 78.157.183.* 31.07.09, 16:49
      Troche jak Gothic 3 big_grin
    • Gość: zezz Re: Biurowy Zjadacz Czasu: Ginormo Sword IP: *.chello.pl 31.07.09, 17:34
      Fabula to esencja ksiazek, w crpg czesto jest nedzna, a gra w sumie i tak w wiekszosci sprowadza sie do bicia mieczem, kupienia wiekszego miecza i bicia dalej mieczem. Nie ma czegos takie jak mmo bez innych graczy - bezsens.
    • y_jak_y Re: Biurowy Zjadacz Czasu: Ginormo Sword 31.07.09, 19:22
      hmm z mmo to nie ma nic wspólnego. Sławku jak może mmo istnieć bez innych graczy? sama nazwa wskazuje massive multiplayer smile ani to massive ani multiplayer nie jest więc nie bardzo widzę logikę w twojej wypowiedzi. zostaje więc tylko denna flashówka, która nudzi się po 5 minutach.
    • Gość: bfsf Re: Biurowy Zjadacz Czasu: Ginormo Sword IP: *.srem.net 31.07.09, 22:28
      chyba jestem podatny na cRPGi, bo nawet to CUŚ mnie wciągnęło
    • Gość: Czerwo Re: Biurowy Zjadacz Czasu: Ginormo Sword IP: *.chello.pl 01.08.09, 13:22
      No w tym czymś nie da się zrobić ostatniego bossa uncertain
      Ten boss 1 strzałem mi zabiera pól hp a mam 200 coś endurance D:
    • Gość: marcin Re: Biurowy Zjadacz Czasu: Ginormo Sword IP: *.wmdata.fi 05.08.09, 15:08
      Grafika jest boska i ta animacja postaci..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka