matysiaczek.0 05.08.09, 07:12 No nie napisałaś, czy udało Ci się zalogować, wejść, czy wszystko w porzo..no napisz, co tam słychać na moich starych śmieciach...toz nie bedę sie logować na partyzanta, zeby sprawdzić...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycja_kopiuj_wklej Re: edycjo 05.08.09, 10:18 Spoko, sieje,orze i podlewam.Jestem wtrakcie robienia pomidorow do nastepnego questa. Czekam,az mi oberzyny i cukinie dorosna, coby zmienic sobie orientacje sadzenia. Ty sadzilas w pionie,ja wole leciec w poziomie No i jakis wzorek cyknac do pokazowki. No i mam straszne problemy z obsluga ludkow, bo nie byloani ziemniakow, ani papryki, czy szparagow, wiec juz kolejeczka mi sie zrobila Jeszcze dzialam na dwa fronty, wczoraj miala wrocic loola_kr, ktorej ogrodkiem sie zajmowalam na czas jej urlopu (co wlasnie mnie wciagnelo) no ale ona sie jeszcze nie odzywa, wiec wczoraj zasialam jej tak na cala dobe. Tak wyglada ogrodLooli Na swoj musisz poczekac az cos wymysle, no chyba,ze zawszemozesz zajrzec, hasla nie zmienilam. Ja nie widze w tym problemu Odpowiedz Link Zgłoś