venmort 05.08.09, 14:47 Problem na dziś: W Firefoxie i Operze główna strona forum pozbawiona jest treści, podfora działają jak należy. W IE8 wszystko wyświetla się poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venmort Re: Forum GC - Problemy 05.08.09, 14:51 Kwestia jest bardziej skomplikowana niż myślałem. Jeśli wejdę jako niezalogowany użytkownik, to jw. Jeśli się zaloguję na głównej, to tematy nigdzie się nie wyświetlają. Jeśli zaloguję się na ekranie pisania posta, to wszystko jest poprawnie, nawet po wylogowaniu. Dziwne bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Forum GC - Problemy 05.08.09, 15:06 Dzisiaj są jakieś jazdy z serwerami, widzimy to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Forum GC - Problemy 05.08.09, 15:07 też widziałem, ale się naprawiło. widać coś grzebali w środku Odpowiedz Link Zgłoś
bunch Re: Forum GC - Problemy 10.08.09, 23:01 A jak natomiast sprawić by sygnaturka wyświetlała się pod naszymi wypocinami? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Forum GC - Problemy 11.08.09, 00:01 a kiedy ją wstawiłeś? bunch napisał: > A jak natomiast sprawić by sygnaturka wyświetlała się pod naszymi wypocinami? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Forum GC - Problemy 11.08.09, 00:14 bunch napisał: > A jak natomiast sprawić by sygnaturka wyświetlała się pod naszymi wypocinami? Wylogować się i zalogować ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
bunch Re: Forum GC - Problemy 11.08.09, 04:55 Wstawiłem ją dzisiaj - trzeba odczekać. He-he. Jak nie kijem to pałą. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś