Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: Wolfenstein

09.08.09, 11:37
Dla mnie gut! Ich bin happy
Obserwuj wątek
    • ddareq Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 11:38
      Nie podoba mi sie, jak juz mowilem zbyt kolorowe i przekombinowane. W return to castle jakos udalo im sie umiejetnie wplesc zombie itp. a tutaj jakies niewiadomo co. Szkoda bo liczylem na nowego wolfa
    • metaborg Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 12:15
      z prezentacji na prezentację gra wygląda coraz durniej, z drugiej strony pierwszy Wolf też nie był wyszukany tylko, że nie miał żadnej konkurencji.
    • argeth Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 13:09
      Jak dla mnie trochę zbyt cyber i za bardzo nastawione na rozpierdziel, wolałbym coś bardziej klimatycznego.
    • ico72 Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 13:36
      Bardzo przeciętne, szkoda bo liczyłem na równie dobra gre jak poprzednia częśc
    • cubbek Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 14:02
      Kolorami to mi tak troche Bioshocka przypomina...
    • vir-evil Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 15:05
      cubbek: albo Mortyra smile Jakos malo Wolfsteinowe i tak.
    • d4rk_caleb Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 15:23
      Miotacz ognia wyglada gorzej niz ten z return to castle dziwne uncertain ale i tak sie skusze smile
    • barracudo Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 16:15
      Gra nastawiona typowo na rozwałke , mi się kolorki podobają , trochę kojarzy mi się z projektem Bagińskiego "Hardkor 44". Jak wyjdzie demko to zadecyduję czy chcę wydać swoje pieniądze na to. Puki co mieszane uczucia.
    • czezare_pl Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 19:21
      Gra wyglada jak kibelsad To tak, jakby dla programistow z Raven Software czas zatrzymal sie w 2000-m rokusadSzkoda, bo Wolfiego przygotowywalem sobie jako alternatywe dla Batka, ktory po demku niestety rowniez nie spodobal mi sie na tyle na ile sie spodziewalem.
    • fred_perry Re: Rozgrywka: Wolfenstein 10.08.09, 12:28
      ale badziewo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka