gramczasami 09.08.09, 11:37 Dla mnie gut! Ich bin happy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ddareq Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 11:38 Nie podoba mi sie, jak juz mowilem zbyt kolorowe i przekombinowane. W return to castle jakos udalo im sie umiejetnie wplesc zombie itp. a tutaj jakies niewiadomo co. Szkoda bo liczylem na nowego wolfa Odpowiedz Link Zgłoś
metaborg Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 12:15 z prezentacji na prezentację gra wygląda coraz durniej, z drugiej strony pierwszy Wolf też nie był wyszukany tylko, że nie miał żadnej konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 13:09 Jak dla mnie trochę zbyt cyber i za bardzo nastawione na rozpierdziel, wolałbym coś bardziej klimatycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 13:36 Bardzo przeciętne, szkoda bo liczyłem na równie dobra gre jak poprzednia częśc Odpowiedz Link Zgłoś
cubbek Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 14:02 Kolorami to mi tak troche Bioshocka przypomina... Odpowiedz Link Zgłoś
vir-evil Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 15:05 cubbek: albo Mortyra Jakos malo Wolfsteinowe i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
d4rk_caleb Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 15:23 Miotacz ognia wyglada gorzej niz ten z return to castle dziwne ale i tak sie skusze Odpowiedz Link Zgłoś
barracudo Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 16:15 Gra nastawiona typowo na rozwałke , mi się kolorki podobają , trochę kojarzy mi się z projektem Bagińskiego "Hardkor 44". Jak wyjdzie demko to zadecyduję czy chcę wydać swoje pieniądze na to. Puki co mieszane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Rozgrywka: Wolfenstein 09.08.09, 19:21 Gra wyglada jak kibel To tak, jakby dla programistow z Raven Software czas zatrzymal sie w 2000-m rokuSzkoda, bo Wolfiego przygotowywalem sobie jako alternatywe dla Batka, ktory po demku niestety rowniez nie spodobal mi sie na tyle na ile sie spodziewalem. Odpowiedz Link Zgłoś