funkcjonariusz_angua 10.08.09, 14:34 Czy ktoś mógłby mnie oświecić w jaki sposób zgłasza się spam na targu? Nie jestem raczej typem donosiciela ale pewna osoba zdecydowanie przegina z ilością wystawianych pakietów jednej rośliny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikita10 Re: spam 10.08.09, 14:50 a to wystawianie dużej ilości roślin jest spamem? Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: spam 10.08.09, 15:00 mikita10 napisała: > a to wystawianie dużej ilości roślin jest spamem? Wystawienie dużej ilości roślin nie. Ale wystawienie dużej ilości roślin w więcej niz 2 pakietach tak. O ile są to 3-4 pakiety to jakoś bardzo to nie razi, ale jeśli otwieram stronę z danym warzywem i widzę, że większość pakietów jest od jednej osoby to już mnie to wkurza z lekka. Odpowiedz Link Zgłoś
esofik Re: spam 11.08.09, 00:18 to raczej spekulacja lub próba stworzenia monopolu Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: spam 11.08.09, 08:13 ja własnie dzisiaj pierwszy raz zgłosiłam, no ale gościu mnie okrutnie wkurzył jedno warzywo pierwsze 10 pozycji tylko od niego Odpowiedz Link Zgłoś