Gość: griss IP: *.chello.pl 11.08.09, 17:55 grafika chyba nieco przestazala i raczej nie spodziewam sie wielkiego hitu. Podobnie jak z Lost Via Domus. Chyba latwiej zrobic film na podstawie gry niz gre na podstawie filmu/serialu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matiash91 Re: Pierwsze obrazki z Prison Break 11.08.09, 18:00 hehe przeciez wiadomo dlaczego Scofield napadł na bank i dostał sie do własnie tego więzienia. Zrobił to aby wyciagnąc z tego więzienia swojego brata, który został skazany na kare smierci za zabójstwo którego nie popełnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quad Re: Pierwsze obrazki z Prison Break IP: 93.179.226.* 11.08.09, 18:08 Wiesz to bo oglądałeś serial z perspektywy Scofield`a . Gdyby pokazano to z innej perspektywy to nie wiedział byś dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Pierwsze obrazki z Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 18:10 Panzer Elite Action nie było wcale takie złe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katmandu Re: Pierwsze obrazki z Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 18:17 ja jestem zainteresowany serial był bardzo cool,więc może gra też będzie OK a tak abstrahując od tematu Prison Break to mało pamiętam gier traktujących o więzieniu więc to może być dodatkowy atut Odpowiedz Link Zgłoś
xdawo Re: Pierwsze obrazki z Prison Break 11.08.09, 18:39 Nie wiem czemu, ale ostatni obrazek jakoś strasznie mi przypomina więzienie z GTA IV =) Odpowiedz Link Zgłoś
bunch Re: Pierwsze obrazki z Prison Break 11.08.09, 18:49 "Są jacyś zainteresowani?" - nie. Bynajmniej nnie ja. A serial skończyłem oglądać po 2-gim sezonie (i bardzo się z tego cieszę) bo - jak mi wiadomo - teraz to są tam jakieś GŁUPOTY i robi się druga "Moda na sukces". P.S. Ale głupia fabuła tej gry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katmandu Re: Pierwsze obrazki z Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 18:59 "A serial skończyłem oglądać po 2-gim sezonie" to widać że się nie znasz na serialach więc nie powinieneś się wypowiadać najlepsze seriale mają po 6 sezonów np. Rodzina Soprano - the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Pierwsze obrazki z Prison Break IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.09, 19:35 Katmandu - w tym momencie sie mocno osmieszyles. generalizowanie w twoim stylu swiadczy o braku rozsadku. A pisanie o tym ze ktos sie nie zna na czyms o zwyklym "gimnazjalizmie". Prison Break mial dobry tylko 1 sezon. Na dodatek historia byla tylko na pierwsze kilkanascie odcinkow. Sukces wymusil wydluzenie do 24 czy ile tam tego bylo. O innych idotyzmach dalej nie bede mowic jak odrastajaca glowa Sary. Zapewne będzie minigra w prześcieradło albo kieszen T-Baga... i taki poziom bedzie tej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milman Re: Pierwsze obrazki z Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 20:22 Gra wyjdzie chyba w 2010 roku a grafika jak za czasów GTA III Odpowiedz Link Zgłoś
albinozz Re: Pierwsze obrazki z Prison Break 11.08.09, 20:28 Pierwszy sezon, mimo nieprawdopodobnej ilości zbiegow okoliczności dało się jeszcze oglądać ze względu na ciekawą i wartką akcję. Kolejny sezon, w którym odpadłem w połowie, był tak głupiutki, ze aż nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Pierwsze obrazki z Prison Break IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.08.09, 21:55 "agenta(...) wysłanego do więzienia(...)w celu zbadania dlaczego niejaki Michael Scofield(...) nagle napadł na bank i dał się zamknąć" Chwileczkę, że co?! Biedni amerykańscy agenci, odbije jakiemuś kolesiowi, a ich zsyłają za kraty ;0. Jeśli na każdego "przykładnego obywatela" w więzieniu przypada jeden agent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Pierwsze obrazki z Prison Break IP: *.broker.com.pl 11.08.09, 22:08 1 sezon faktycznie git, ale kolejne... Dotrwałem do któregoś tam odcinka 3 serii i mam serdecznie dość. Gołym okiem widać że twórcy mieli pomysł tylko na jeden sezon, i wraz z końcem sezonu miał się kończyć i serial. Ale że głupotą byłoby nie wykorzystać kury znoszącej złote jajca, więc na szybko wymyślają co tylko mogą i wychodzi wielka, śmierdząca kupa. Odpowiedz Link Zgłoś
bunch Re: Pierwsze obrazki z Prison Break 11.08.09, 22:45 @katmandu: "to widać że się nie znasz na serialach więc nie powinieneś się wypowiadać" ^ - []_(][)[]_ "najlepsze seriale mają po 6 sezonów" ^ - LOL, co to w ogóle za argument?! Najlepsze seriale mają po 6 sezonów. Im więcej tym z założenia lepiej? "np. Rodzina Soprano - the best" ^ - ech, kurczę... No muszę się z tym zgodzić. "Rodzina Soprano" to jak dla mnie serial absolutnie numer jeden. @Albinozz: "Pierwszy sezon, mimo nieprawdopodobnej ilości zbiegow okoliczności dało się jeszcze oglądać ze względu na ciekawą i wartką akcję. Kolejny sezon, w którym odpadłem w połowie, był tak głupiutki, ze aż nie do zniesienia." ^ - zgodzę się. Ale ja jeszcze obejrzałem drugi sezon. Pierwszy był nawet spoko, miał niesamowite cliffhangery! Mk - masz rację! @A: "Katmandu - w tym momencie sie mocno osmieszyles. generalizowanie w twoim stylu swiadczy o braku rozsadku (...)" ^ - o, jak widać nie jestem osamotniony. Bardzo mi miło. Racja użytkowniku A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: Pierwsze obrazki z Prison Break IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.09, 23:05 Do not want >.< A sam serial był do kitu. Kicha, nuda i telenowela. Jeśli komuś się podoba to ok, ale ja wolałem np. takiego "OZ" tematyka podobna, ale wykonanie dużo lepsze (przynajmniej przez pierwsze dwa sezony). Odpowiedz Link Zgłoś
rasta_pl Re: Pierwsze obrazki z Prison Break 11.08.09, 23:29 dlaczego... dlaczego ekranizacje filmów/seriali są takie jak są? Nie mówię że ta gra będzie do dupy, bo w nią nie grałem (nie osądzam po obrazkach), ale znając życie - będzie do dupy... Odpowiedz Link Zgłoś
ender140 Re: Pierwsze obrazki z Prison Break 12.08.09, 00:10 ja obejrzalem wszystkie 4 sezony i mimo glupot dostarczal mi rozrywki. moze nie wypiekow na twarzy, jak 1,2 sezon, ale rozrywki na pewno. nastapil koniec i uwazam go mimo wszystko za jeden z najlepszych seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Pierwsze obrazki z Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 01:44 sex Odpowiedz Link Zgłoś
hezron Re: Pierwsze obrazki z Prison Break 12.08.09, 08:33 Z przedmówcami muszę się zgodzić. Prizon Brejk miał dobry pierwszy sezon i połowę drugiego... Potem scenarzyści zaczełi wspinać się na wyżyny głupoty, wymyślając już takie bzdury, że chyba nawet ludziom odpowiedzialnym za Mode na Sukces się nie śniło... @ katmandu dałeś popis swoimi tekstami jak mało kto... A gra w sumie może być ciekawa, tylko ta grafa... Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: Pierwsze obrazki z Prison Break 12.08.09, 09:06 Eeeee tam, amerykańskie cukierkowe tasiemce. Nie ma to jak "Dom" czy "Pitbull". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katmandu Re: Pierwsze obrazki z Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 09:36 Katmandu - w tym momencie sie mocno osmieszyles. niby czym? Tym że się chciałem wypowiedzieć na temat gry na podstawie dobrego serialu. "Gimnazjalizm" -co to za słowo ?? Czy ty wiesz co to język polski sam się ośmieszasz bo próbujesz oceniać innych po tekstach z komentarzy i tylko szukanie zwady świadczy o tym że masz syndrom dziecka neo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katmandu Re: Pierwsze obrazki z Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 09:39 acha hezron - na scotch me ty who you Odpowiedz Link Zgłoś
brum75 Re: Pierwsze obrazki z Prison Break 12.08.09, 11:32 gimnazjalizm - to zapewne neologizm stworzony od "gimnazjalisty" (per analogiam do debilizm, kretynizm etc) a mający na celu wskazać na stan umysłowy zbliżony do typowego ucznia typowego gimnazjum. Gdybyś katmandu wiedział coś więcej niźli tylko "co to język polski" z pewnością rozszyfrowałbyś tę radosną słowotwórczość. Ale Twój drugi wpis rozwiewa wszelkie wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katmandu Re: Pierwsze obrazki z Prison Break IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 12:01 ty chyba nie wiesz co to neologizm a jeżeli chciałeś udowodnić komuś że jesteś inteligentny poprzez napisanie kilku słów wzniosłych (nizli ) to ci się nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnhgng Re: Pierwsze obrazki z Prison Break IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.09, 12:46 Zapowiada monotonna skradanka Odpowiedz Link Zgłoś