Gość: BUNCH Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: *.2-0.pl 14.08.09, 04:18 Mi się nie podoba... Może zmienię zdanie jak zagram. Twórcy nie mają pomysłów i robią byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
halibutt Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter 14.08.09, 04:39 "Rządowe konspiracje" to po polsku "rządowe spiski", konspiracja ma w naszym języku inne znaczenie niż po angielsku, choć tłumacz "X Files" o tym nie wiedział (i jak widać do dziś za nim niektórzy powtarzają). Odpowiedz Link Zgłoś
hezron Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter 14.08.09, 07:58 Ja się zgadzam z marloon-1987. Nowy splinter może być fajny, ile można skradac sie po ciemku? Myślę, że nowy splinter bedzie naprawdę git, nowy Max również super, nowe GTA też rządzi... Czy tu wszyscy sa sentymentalnymi pipkami, które wzdychają tylko za "starymi, dobrymi czasami"??? Odpowiedz Link Zgłoś
agentwrogiegoukladu Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter 14.08.09, 08:09 a ja tam popykam sobie raz na ruski rok 1,5h w Quake Arena i mi styka na kilka miesięcy.. szkoda życia na gierki Odpowiedz Link Zgłoś
marloon-1987 Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter 14.08.09, 08:23 @own3d1n1 No cóż, w takim razie należysz do mniejszości Gra na serwisach była lepiej oceniania niż Dwa Trony, a najważniejsze jest to, że ludziom się podobała. Oczywiście to kwestia gustu. Ja uważam, że dobrze, że zakończyli tamtą trylogię i zmienili styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h3h3 Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: *.xdsl.centertel.pl 14.08.09, 10:09 Kavon - jeśli czytasz, I'm alive! h4h4 co do gry zapowiada się ciekawie, pożyjemy zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
gemtin Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter 14.08.09, 10:18 I co z tego ze bedzie na pc skoro i tak bedzie to zle zoptymalizowany port z x360? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bri Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: *.devs.futuro.pl 14.08.09, 10:27 O tym dziadowskim zrebootowanym PoPie mi nie opowiadajcie.. A Samuel Rybacki prezentował się lepiej na filmikach w zeszłym roku, w płaszczu w tłumie bez wizyty u fryzjera.. kiepsko to widzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fag Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: *.toya.net.pl 14.08.09, 11:00 Fisher powstał z grobu! Nie... zaraz... to już nie ten sam sam fisher... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: *.tosa.pl 14.08.09, 11:38 konsolowe dno. cały przemysł gier zatrzymał się w miejscu kilka lat temu. wszystkiemu winne są płytkie, prymitywne, sztywne i zacofane konsole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: *.ntlworld.ie 14.08.09, 17:05 @user: pograj w uncharted, czy metal gear solid 4, i albo zmienisz zdanie, albo sam zacofany jestes jeszcze bardziej. Przemysl sie rozwija jak kazdy inny, masz wiedzmina, empire total war, dawn of war 2(totalnie inna niz 1 - i dobrze). trzeba byc prymitywnym, sztywnym i zacofanym zeby nie miec zielonego pojecia o rynku gier. Jest podobny do kazdego innego rynku nastwionego na rozrywke - wejdz do empiku i sprawdz, jakich plyt z muzyka jest najwiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
asq83 Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter 14.08.09, 18:29 .. a myślałem że zegarek się zakłada na lewą ręke.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: *.sol2.cable.ntl.com 14.08.09, 21:18 @des - najwiecej sprzedaje sie popowych kasztanow. dobrej muzyki znacznie mniej, na rynku gier tez najlepiej sprzedaje sie gowno plynace glownym nurtem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 23:10 raczej nie zagram, czekalem na cos w stylu pierwszych 3 czesci... splinter cell zakonczyl sie na chaos theory, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 23:18 i jeszcze jedno wiecie, dlaczego "spece" z ubisoftu z bardzo fajnej skradanki, zrobili konkurencje dla maxa payne'a??? Bo kolejni spece od "markietingu" uznali ze dzieki temu wzrosnie sprzedaz na konsolach... Odpowiedz Link Zgłoś
y_jak_y Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter 15.08.09, 15:39 sporo się zastanawiałem nad tą grą jako fan całej serii i chyba mi się podobają te zmiany, w sumie ile jeszcze razy mieli byśmy śmigać w czarnym kombinezonie z noktowizorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marab Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: *.chello.pl 15.08.09, 17:49 wreszcie SC w którego zagram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichujas Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: 83.1.237.* 15.08.09, 19:47 Niektórzy piszą "hitman" itp....w sumie to ciekawe rozwiązanie, wprowadzono świeżość do tej gry. Ciekawie będzie sterować gościem, który do tej pory ratował świat (nierzadko dosłownie) i nagle rzucił to wszystko dla zemsty i chce ją osiągnąć wybijając pół światu!!! To będzie wspaniała gra, przynajmniej fabularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Far Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: *.kalisz.mm.pl 16.08.09, 10:36 Ale kicha, że tylko na xkloca, eh, no trudno, trzeba będzie sobie Sama odpuścić Odpowiedz Link Zgłoś
krojsta Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter 16.08.09, 16:19 @mistrzu najlepiej sprzedająca się gra to zestaw mini gierek na Wii, więc odpowiedź na Twoje pytanie jest jak najbardziej twierdząca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afalar Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 16.08.09, 20:55 far splinter cell conviction wyjdzie na x boksa i pc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 23:50 Nie wygląda źle tylko dlaczego Fisher rusza się jak drewno a po ścianach lata niczym Tarzan. Wykańczanie przeciwników wygląda ciekawie ale ten film nie pokazuje nic czego nie mogliśmy zrobić w poprzednich częściach (oprócz tego systemu oznaczania) i gdzie do cholery podział się nóż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Sam Fisher jak pantera - graliśmy w Splinter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.09, 10:22 przeciez firma nie dala by mu odnalezc zabojcow corki a jakby dala to bardzo powoli a nawet oni moga byc zamieszani wiec trzeba isc po trupach, sam pokazuje tu swoj prawdziwy charakter twardego goscia, kiedy trzeba sie skradac robi to ale chce zabic wszystkich ktorzy sa w to zamieszani Odpowiedz Link Zgłoś