reven_pl 13.08.09, 18:40 Fajny wywiad, ale czasami obcina napisy. Ogólnie bardzo przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ausir Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 13.08.09, 18:43 Jeśli chodzi o obcinanie napisów, to właśnie je poprawiam. Na razie możecie kliknąć i otworzyć film na samym Dailymotion, tam jest większe okno i nie obcina. Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 13.08.09, 18:45 Napisy za momencik będą poprawione . Czemu tylko przyzwoicie? Powiedz co Ci się nie podobało, to będziemy nad tym pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
reven_pl Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 13.08.09, 19:15 Wszystko jest perfekcyjnie, 10/10 Emielów. Zastrzeżenia mam jedynie do napisów Odpowiedz Link Zgłoś
double.r Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 13.08.09, 19:17 A to niespodziewana niespodzianka z tym PolyTV ;> Obejrzałem i muszę powiedzieć, że wywiad kapitalny, rzeczowy i miło się go słuchało. Fajnie wiedzieć, że gogle z trzema lampkami nie znikną z gry. Co do pytania o wiek Sama Fishera... wzorowali się po części na Szklanej pułpace (pewnie też tej najnowszej), a przecież McClane też tam już swoje lata ma, a wyczynia takie rzeczy, że głowa mała P.S. Czekam na kolejne ciekawe wywiady Odpowiedz Link Zgłoś
ausir Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 13.08.09, 19:25 @reven_pl Napisy już poprawione. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pl Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 13.08.09, 19:32 A wlasnie tak sobie dzisiaj pomyslalem ze dawno nie bylo zadnego PolyTv a tu taka niespodzianka, PolyTV o najbardziej oczekiwanej przeze mnie grze Wielkie dzieki chlopaki, swietnie sie oglada, 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
doomny Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 13.08.09, 19:37 Dostaliście exclusivea z goglami ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
wujahimen Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 13.08.09, 20:14 Zajemiodzio zapowiada sie nowy SCell!! MUST HAVE 1 DAY Odpowiedz Link Zgłoś
razermail Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 13.08.09, 21:03 Mi tam cały czas szkoda że zrezygnowali z żula rzucającego stołami To był naprawdę dobry pomysł na pokazanie starego agenta sięgającego bruku, który jednak pokazuje że ma jeszcze pazury. Jak niestety widać ludzie boją się zbyt dużych zmian Mam nadzieję że Ubi nie zrezygnuje całkowicie z tego pomysłu i że jeszcze kiedyś pogram sobie takim brudnym żulem który jest całkowicie osamotniony, wie zbyt dużo, i nie zamierza siedzieć bezczynnie. Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 13.08.09, 22:29 ".. Mi tam cały czas szkoda że zrezygnowali z żula rzucającego stołami To był naprawdę dobry pomysł na pokazanie starego agenta sięgającego bruku, który jednak pokazuje że ma jeszcze pazury..." Kiedyś takich co rzucają stołami było pełno pod butkami z piwem. Pewnie dawni pracownicy SB Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 14.08.09, 00:58 @razermail "To był naprawdę dobry pomysł na pokazanie starego agenta sięgającego bruku, który jednak pokazuje że ma jeszcze pazury. Jak niestety widać ludzie boją się zbyt dużych zmian to co opisałeś ma dokładnie miejsce w SC: Double Agent. co do wieku Sama Fishera to nie jest to kwestia inspiracji, ale konsekwencji podjętej decyzji. w pierwszej odsłonie serii Splinter Cell, Fisher ma około 47 lat. jeżeli każda następna część jest sequelem to oczywiste, że Sam nie będzie coraz młodszy. jeśli dobrze liczę (a nie jest to moja mocna strona) to Fisher w SC: Conviction mieć będzie lat 53. nie jest jeszcze za stary żeby wspinać się po rurach... Odpowiedz Link Zgłoś
crov Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 14.08.09, 03:44 Jackie Chan jest po pięćdziesiątce, a nadal nie ma kaskadera, więc spokojnie można uwierzyć, że bohater gry komputerowej, który przez całe życie był aktywny fizycznie może dalej działać efektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bunch Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 14.08.09, 04:04 O co jej chpodzi z tym, że nie zboaczymy ekranu "Game Over" skoro i tak Sam Fisher może zginąć? Odpowiedz Link Zgłoś
ausir Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 14.08.09, 04:40 @bunch Przecież to wyjaśnia. Chodzi o to, że poza śmiercią nie ma żadnych wymagań typu "przejdź misję bez zabijania" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
reven_pl Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 14.08.09, 10:14 @ausir Teraz wszystko już jest ok Dobra robota. Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 14.08.09, 11:11 Eee tam wiek nie jest ważny. Jakoś w Call of Duty cpt. Price brał udział w II wojnie światowej a potem pojawił się w CoD 4. A powinien umrzeć, bo w CoD1 już był trochę lat. Czekam z niecierpliwością na ConViction. Sam Fisher to jedna z moich ulubionych postaci w grach. Odpowiedz Link Zgłoś
korben-dallas Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 14.08.09, 17:52 Tak, wiem, że powinienem napisać coś o tym, że materiał jest świetny, ale po raz kolejny muszę pomarudzić, że nie mogę znieść akcentu Piotra Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 14.08.09, 20:30 Za dużo się naoglądałeś filmów Amerykańskich. Mało o ile w ogóle nie ma ludzi którzy by mieli oryginalny Amerykański akcent z krajów nie licząc tam gdzie jest Angielski oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pl Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 16.08.09, 04:08 kistler malo tego, zaden anglik nigdy nie bedzie mial akcentu amerykanina i vice versa. oba bardzo sie od siebie roznia Odpowiedz Link Zgłoś
kriegaffe Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 17.08.09, 11:36 Christian Bale jest Walijczykiem a naśladuje w swoich rolach amerykańskie akcenty bezbłędnie. Co do Gnypa i jego akcentu rodem z Transylwanii to bym się nie czepiał. Ważne jest że takie materiały w ogóle powstają i że rozmówcy się rozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous Re: PolyTV: Splinter Cell: Conviction 18.08.09, 00:42 KonWiKtion hmm .......... Odpowiedz Link Zgłoś