Gość: HAs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 13:39 a pomidory to trzeba umyć przed zjedzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mayday Zwiastun Sacred 2: Ice & Blood IP: 83.238.201.* 14.08.09, 13:40 zależy czyja krew, a tak na serio to bardzo fajna gra w singlu jak i w multi oraz w odruznieniu do Diablo3 została wydana... Polecam tym ktorzy nie grali, świetna grafika (na filmiku tego nie widać), fizyka, olbrzymi świat. Dla fanów gatunku pozycja obowiązkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Zwiastun Sacred 2: Ice & Blood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 13:51 Masz wolne, a mimo to pojawiają się notki. Pracoholizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: Zwiastun Sacred 2: Ice & Blood IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.09, 14:14 Pierwsza część Sacreda była jedyną niezawierającą w ogóle fabuły grą w jaką grałem, fakt że na początku grało się fajnie, ale zadania były bardziej monotonne niż w MMORPGach, więc z czasem zaczęło być nudno. W dwójkę grałem może z 1,5 godziny. Serio - są masy lepszych Hack n' Slashy, np: Legend: Hand of God - tak samo średnia gra, ale ma kilka fajnych patentów i grafika jest ZNACZNIE lepsza od tej z Sacreda 2 (mocno przereklamowanej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayday Re: Zwiastun Sacred 2: Ice & Blood IP: 83.238.201.* 14.08.09, 14:31 koledze powyżej chyba koń strzelił pod oko, no offence ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: Zwiastun Sacred 2: Ice & Blood IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.09, 14:59 No offence taken Każdy gra w co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Zwiastun Sacred 2: Ice & Blood IP: *.chello.pl 14.08.09, 15:03 Jedyny plus sacreda to to, ze zostal wydany - poza tym nedza. Na moje nieszczescie wydali to niedlugo po zapowiedzi d3 i bedac wciaz w szoku bezmyslnie zakupilem. Co do grania multi - to czym sie rozni od singla? tam i tu gramy samemu.. chyba ze cos sie nagle cudem zmienilo i gra wiecej osob niz nascie, w co watpie bo gra jak mowilem nedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drugi Re: Zwiastun Sacred 2: Ice & Blood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 17:06 Tylko jedna nowa postać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zwiastun Sacred 2: Ice & Blood IP: 80.48.86.* 14.08.09, 20:44 TITAN QUEST MIAZDZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Zwiastun Sacred 2: Ice & Blood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 15:14 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvrfvrg Re: Zwiastun Sacred 2: Ice & Blood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 19:31 hahahahaha tak naprawde to teraz wydaja gry ktorych mi sie nie chce nawet marnowac cennego czasu na sciaganie ich z neta a co dopiero o kupnie hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś