kane0441 14.08.09, 13:51 Genjalny pomysł, chyle głowę przed Super Fighter Team.Mam nadzieję,że na innych starych platwormach doświadczymy tego damego. Fajnie by było zobaczyć jakąś świerzą pozycje na nes, Genesis, czy snes. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rorkdcr Re: Nowa gra na Atari Lynx! 14.08.09, 14:26 Tzn że na końcu będzie walka z markiem tymińskim, właścicielem city interactive?Największa ilość crapu,było nie było,wyszła z jego fabryczki Odpowiedz Link Zgłoś
sonic124 Re: Nowa gra na Atari Lynx! 14.08.09, 14:58 Swiją droga to ciekawe ,że do pisania gier na Lynxa potrzebna była Amiga,a nie jakiś własny komputer od Atari. Odpowiedz Link Zgłoś
axiomat Re: Nowa gra na Atari Lynx! 14.08.09, 15:01 Mam w planach zakup Lynxa wiec i na ta gierke pewnie tez sie skusze. Niech zyje retrogranie!!! Nowosci sux Odpowiedz Link Zgłoś
fuzone1 Re: Nowa gra na Atari Lynx! 14.08.09, 15:32 Cudownie absolutnie wspaniale i niewymownie extra super cool - Lynx to naprawde fajny system. (mam dwa lynxy starego i nowego jakby co..) I tak referencja na mega boss'a ostatniej planszy była kilka dni temu na polygamii z okazji ruchów City na giełdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: Nowa gra na Atari Lynx! 15.08.09, 10:29 Szkoda, ze pare lat temu sprzedalem swojego Lynxa. Odpowiedz Link Zgłoś