Dodaj do ulubionych

Randy Couture w EA Sports MMA

16.08.09, 13:08
Ale klatabig_grin Chociaż typowy koks, wystarczy zerknąć na nóżki
Obserwuj wątek
    • shunkan Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 13:15
      Eee... Czy mi sie zdaje czy Randy ma walczyć na UFC 102? O.o
    • wujahimen Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 13:23
      argeth - to, ze koles na bank zazywa roznegorodzaju srodki (czy dozwolone czy tez nie) to nie musi on byc od razu koks.. Tak dla ciekawosci ma on ksywke Randy "nature" Couture jakbys sie nie znalwink
      P.S. Czy by zarl koks czy tez nie, to i tak by tak wygladal (radze obejrzec obojetnie jaki trening tych cyborgow z UFC/MMA - po 8godz wszechstronnych cwiczen dziennie).. On cwiczy juz dobre kilkanascie lat MMA, a ja na silownie/treningi chodze od 8lat po 1-2godz dziennie i nie wygladam wcale gorzej od Randego (ale tez mam girki) i procz kreatynki, BCAA czy MegaMass raz na rok nic nie przyjalem.. Wiec takie wypowiedzi jak Twoja tylko smiesza i sa wynikiem zazdrosci i oczywiscie mody na koksowanie..
    • argeth Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 13:42
      Mylisz pojęcia. Dla mnie koks to napakowany koleś, (pakuje = koksuje). I nie wiem co w mojej wypowiedzi mogłoby śmieszyć, skoro nóżki ma chudziutkie więc jego trening uważam za dość kiepski. Poza tym kto ćwiczy siłowo 8h dziennie ? Wydawało mi się, że po 2.5 h takiego treningu zaczynamy spalać same mięśnie. Nie jestem specem w tej dziedzinie zdecydowanie, ale te 8h wydaje się mocno przesadzone. W mojej wypowiedzi chodziło bardziej o to, że trening połowy ciała nie ma wiele wspólnego z budowaniem idealnej sylwetki wink
    • wujahimen Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 13:49
      Dla mnie koks-to koles co koksuje, a paker-napakowany koles.. Mniejsza z tym.. Radze sciagnac sobie trening obojetnie kogo (mtv all access) najlepiej Richa Franklina - najlepsza kondycha..
    • martinez-1 Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 14:03
      radze luknąc na to www.youtube.com/watch?v=na0Gucw1qK0&feature=fvw
      a z tymi treningami po 8h to poleciałes ostro
    • wujahimen Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 14:10
      Ja nie mowie, ze 8h na silce siedza, tylko tyle trenuja.. (na bank kazdy powyzej 5h dziennie jak ma wazna walke) Sciagnij sobie all access kogos z ufc.. I w ten trening wchodza poranne biegi (6:00 wstaja i jada z koksem - biegi z obciaznikami pod gorke itp - treningi V.Silvy obczaj).. A co do Crocopa, to w UFC chlopak nie ma szans - co prawda w UFC99 wkoncu wygral (po porazkach) ale za sprawa slabego przeciwnika - koles w MMA byl dobry ale w UFC sa zmienione zasady wzgledem MMA i na moje polowa zawodnikow z UFC go z palcem w **** sklepie..
    • zbynek5g Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 14:15
      argeth - ty zazdrośniku
      koleś ma budowę typowego boksera a nie kulturysty, te mięśnie których używa najwięcej są rzecz jasna najokazalsze wystarczy spojrzeć na większość zawodników mma
      Co do koksów nie wiem kto przy zdrowych zmysłach tego gówna używa, jak na odżywkach dostępnych obecnie można dojść do podobnych wyników w porównywalnym czasie i co najważniejsze bez uszczerbku na zdrowiu
      Szkoda tylko Fedora wolał bym go w UFC
    • morosn Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 14:17
      argeth - może tak jak mówisz, ma 'chudziutkie' nóżki. Ale znając życie, jakbyś dostał z takiej nóżki w nogę, korpus, głowę, pewnie byś się zwijał tongue_out... Wbrew pozorom na pewno ma moooocne nogi.
    • wujahimen Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 14:19
      Tak jak pisze zbynek i morosn (nic dodac, nic ujac)
    • aromp4 Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 14:21
      jacy znawcy MMA sie pojawili, LoL szkodza tylko ze sezonowcy ^^
    • zbynek5g Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 14:23
      Niektórzy zawodnicy poświęcają 4h dziennie na samo rozciąganie(po każdym treningu siłowym musi być rozciąganie ćwiczonych wcześniej mięśni)
    • martinez-1 Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 14:26
      zbynek5g - mylisz się na koksach jest znacznie szybciej,zresztą przy kazdej sesji koksy najlepiej brac z odżywkami
    • franekropa Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 14:28
      wujahimen - przestan brac to co bierzesz bo ci szkodzi.powiedz jaka jest roznica moedzy mma a ufc?nie masz pojecia o czym piszesz. argeth - randy wystepowal na olimpiadzie wiec nie jest to koks i nozki ma takie jakie powinien miec zapasnik.
    • wujahimen Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 14:33
      Obczajcie sobie te treningi i sprobujcie ich w domuwink
      www.youtube.com/watch?v=cq7Kdv0RHmc&feature=related
      www.youtube.com/watch?v=i1iVKIwo8Qc&feature=related
      W tym drugim filmiku (Silva) w 2 minucie mowia ile cwicza dziennie cwaniaczki niedowiarki i ZNAFCYwink
    • zbynek5g Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 14:33
      aromp4
    • wujahimen Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 14:41
      "wujahimen - przestan brac to co bierzesz bo ci szkodzi.powiedz jaka jest roznica moedzy mma a ufc?"

Ogladnij Gale UFC99 i walke Crocopa (smiech na sali) sami komentujacy to samo mowili podczas jej co ja teraz pisze.. A co do roznic to mnie sie pomylio (mialo byc pride a ufc, a nie mma a ufc - sorki) crocop byl dobry w pridzie a w ufc mu nie idzie - inne lekko zasady (jak dobrze pamietam mozliwosc uzywania lokci, w prode przenoszenie zawodnikow na srodek ringu gdy sa blisko lin, ring/klatka i wiele innych)
    • zbynek5g Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 14:53
      martinez-1 --
    • zbynek5g Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 15:08
      A tak poza tym powinni zrobić grę
      Rio Heroes tam są prawdziwi wojownicy jeden ze zwycięzców tego turnieju szkolił nas przez dwa tygodnie w Poznaniu pod patronatem Alexandra Paivy w zeszłym roku
      (Gołe łapy,łokcie,kolana i dozwolone ciosy głowa )
    • wujahimen Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 15:10
      Zbynek piwko ode mnie xD.. A jednak zdarzaja sie jeszcze ludzie, ktorzy cwicza dla siebie i sa normalni (bo mania koksowania mnie dobija, przez co szufladkuja mnie tak samo jak ich).. A co do sezonowcow to znam duzo takich co rok smoki po 100kg jak coleman a w nastepne lato adam malysz xD Zażywasz przegrywasz xD
    • zbynek5g Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 15:20
      jak następne lato? po wakacjach powietrze już z nich uchodzi(jedno piwo latem nie dosyć że bomba to wypiłeś 0,5l a wysikasz 1l), raz kogoś w ryj taki koks strzeli i łapa złamana bo kości odwapnione
    • wujahimen Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 15:35
      Dokladnie, historia z zycia wzieta: Kumpel zaczal przygode z koksami, nie powiem poszlo mu troche (przedtem wysoki chudzielec) i po kilku piwkach chcial sie silowac na reke z kumplem, no wiec ustawianie rak i "hop" siluja sie siluja, po chwili bach - kumpel (nie koks) wygral, patrzy a koks reke ma o 180stopni w druga strone - do dzis chodzi z szyna na tricepsie - lekarz mowil, ze w tym miejscu zlamania nie widzial jeszcze w swojej karierze..
      Zazywasz przegrywasz xD
    • aromp4 Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 17:13
      @zbynek5g sezonowiec to nie jest obelga, tylko ty tak to odebrałes, poprostu zabawne jest dla mnie to ze goscie ktorzy wchodza na blog o grach, nagle wcielaja sie w wielkich znawcow w dziedzinie MMA i udzielaja tutaj ''porad'' moze i cos tam wiedza na ten temat, wcale tego nie przekreslam ale wiesz.... @_@
    • szemrany_typek Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 17:37
      to żeś, dowalił... czyli jak lubię gry, to nie mam prawa znać się na mma?
    • seruch Re: Randy Couture w EA Sports MMA 16.08.09, 18:30
      jak widac dla niektorych to, ze ktos inny ma pozagrowe zaineresowania wyklucza go jako gracza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka