cudko1 16.08.09, 20:47 bie daruje te gildie obliczenia matematyczne wskazują ze nie ma to najmniejszego sensu, jak znam siebie i swoje podejscie do gier wszelakich zostawie to szybcciej niz później, a wy - należycei do gildii?? ile palm tygodniowo dostarczacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: chyba jednka so 16.08.09, 21:04 Nie należę i nie mam takiego zamiaru Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: chyba jednka so 16.08.09, 21:07 Ja póki co należę i dostarczylam im jedną palmę, ale: -według obliczeń wychodzi mi, że w kilkanaście lat nie uzbieramy tych palm(pomimo tego, ze moja gildia ma pierwsze miejsce na razie) - zbieram na drugi ogródek i nie stać mnie na to, żeby co tydzień wydawać prawie 2 tys na głupiego kokosa:] Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: chyba jednka so 16.08.09, 21:10 hmmm ja dostarczyłam siedem dwie następne rosną, moze gdybym wiedziałą ze reszta też będzie tak szczerze "pracować" to bym się qw tro bawiła ale jakoś tego nie widzę, no nic poczekam az te urosną dostarcze je i chyba sobie daruje wole konto premium i trzeci ogródek - juz by był gdyby nie te gildie tzn. kokosy Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: chyba jednka so 16.08.09, 22:06 Cudko Ty lepiej powiedz na czym Ty tam taka kasiorę trzepiesz hę? Na 9 płacą na targu bardzo marnie, a Ty mi tu piszesz ze mialabys juz 3 ogrod jak u mnie 2 to dopiero w sferze marzen jest ! Ty jakąs maryśkę tam chodujesz czy jak Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: chyba jednka so 16.08.09, 22:24 hehe nie ja z takimi uzywkami nie trzymam, patrice szczerze Ci powiem ze nie wiem - wydaje mi się że mam cholernie mało, są osoby które mają znaaaaaacznie wiec ej niż ja w naszej gildzie, ale sobie policzyłam - kupiłam 1 palmę - 10 tys i 9 kokosów - juz by mi niedużo brakowało do 3 ogrodu zwazywszy ze mam juz prawie wszystkie monety, a tak patrze ze właściwie niewiele osób w gildzie zaangażowało się w sadzenie, a wiesz ja sama nie wygram z resztą, a branie udziłau w przedsięwzięciu skazanym na przegraną to mi się nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 a co do cen na 9 16.08.09, 22:26 to juz lepiej nie wspominaj, niedługo WSZYSTKO będzie po 2 KT Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: chyba jednka so 16.08.09, 23:20 ej no weeeź.... ja jeszcze nie moge sadzić kokosów! no bedę sadzić obiecuję! a Ty rzeczywiście jakieś kombinacje robisz.... wyliczyłam , że mając jeden ogródek to maksymalnie wyciągniesz 3,5 tys. kt na dzień - ale sadząc non stop - nie przegapiając żadnego zbioru.... tak rozsądnie licząc to w normalnych warunkach można pewnie 2 tysie na dzień uciągnąć... A Ty drugi ogródek miałaś już po około 30 dniach gry! Biorąc pod uwage odchwaszczanie itd to musiałaś zarabiać maksa - czyli 3 i pół dziennie - a z 5 dni trzeba odjąć na rozkręcenie - czyli jeszcze więcej! Jesteś cudko- hacher - macher - abrakadabra - królik z kapelusza! Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: chyba jednka so 17.08.09, 07:51 slimaczku a Ty jesteś w naszej gildii? no przecie na razie nie występuje, sama miałam nadzieję na urozmaicenie gry Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: chyba jednka so 17.08.09, 09:14 dostarczam jedna dziennie- a nawet drugiego ogródka nie mam Patrzę, ze osoby z czołówki to tylko kilka się stara- a jest dużo co mają dwa razy więcej punktów a palmę tylko jedną wyhodowali Mamy 145 palm ( 60 czlonków gildia ma) Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: chyba jednka so 17.08.09, 09:45 mają dwa razy więcej punktów a palmę tylko jedną wyhodowali > Mamy 145 palm ( 60 czlonków gildia ma) my mamy 100 cżłonków i 75 palm żenada no dobra ja narazie zawieszam sadzenie, bo dostarczyłam ze wszystkich jak dotąt najwięcej, obaczymy jak się sytuacja rozkręci Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: chyba jednka so 17.08.09, 10:45 jestem, jestem w naszej gildii wysłałam Ci info w grze, żebys wiedziała, która to ja. specjalnie drugi ogródek zakładałam, zeby mieć z Tobą na serwerze na 4 mam starszy ogródek i właśnie zostałam strach na wróble, ale tam nie należę do żadnej gildii na razie. Na 9 mam dopiero 270 tys punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: chyba jednka so 17.08.09, 12:20 Jest slimak jest z nami ) Cudko duzo wlozylas tych palem mozesz sie wstrzyac na chwile i dozbierac na ten 3 ogrod U mnie 2 rosnie Odpowiedz Link Zgłoś