d_pawel Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:44 martrzyk -> Dobry pomysl Więc tak, dotąd powiedziano, że przed zaaplikowaniem scenariusza do gry, Peter poszedł z nim do studia filmowego, wybrał aktorów i reżysera i odegrano ją. Można więc liczyć, że historia będzie trochę teatralna. Peter zarzeka się też, że nie będzie Fable 3 RTSem. I kolejna wieść - w osądzaniu ludzi będziemy wykorzystywać Natal np. przez wskazanie osoby i powiedzenie "skazuję!". Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:46 Hmm, zajrzałem na VG247 i... widać, że Peter zastosuje Natal np. do witania się z ludźmi. Wiecie, potrząśniecie dłonią na powitanie itp. "Wszystko kręci się wokół dotykania ludzi oraz tego, jak sprawia to, że czujesz się przywódcą". WOW. Peter! Odpowiedz Link Zgłoś
kacperlezajsk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:48 B edzie można łapać ludzi za ręce, przytulać, wskazywać ; ) WTF? Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:48 Radek: Jeszcze wiekszy nacisk na fabule i drame? Cool Nie. To nie bedzie rts powiedzial peter. Do zarzadzania krolestwem posluzy mechanizm sadzenia innych. Cokolwiek to znaczy Gesty out, dotyki in. Bedziemy sie dotykac. ------ Fable 3 ukaże się w 2010 roku (raczej dalej niż wcześniej) na Xbox360. A PC ? Na CDA zamieszanie, bo wygląda na to, że jest koniec prezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:49 ja wyczytalem na innym, ze w sali tronowej twoje dziecko pokazuje nowa zabawke i mozna bedzie ja przytulic o_O Odpowiedz Link Zgłoś
kacperlezajsk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:50 koniec konferencji.. na tle Sony to bida;/ Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:50 kurde xD przez tego natala sie pedofilia rozwinie.. o_O wirtualna bleah.. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:51 No i koniec. Fajnie, że pokazano nową grę, ale szkoda że tak mało... Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:52 Pawel, czemu Radek dostal taka fuche? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e2k Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: *.as.kn.pl 19.08.09, 10:53 Czyli przysłowiowa "kiszka". Brak info o Live w Polsce, brak info o F2 na PC... Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:54 Popoulus 3 już był. Miał podtytuł Beginning. I wymiatał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durendal Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: *.chello.pl 19.08.09, 10:54 No strasznie biednie. W porownaniu z Sony to katastrofa nawet. MS mysli chyba, ze jak wymyslili natala to juz pozamiatane -_- Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:55 a ja twierdze ze poki co cala konferencja to bida.. ta Sony tez jakas boska nie byla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xvix Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: *.static.xcore.pl 19.08.09, 10:56 no , bez sensu konferencja tylko fable 3 i to w dodatku nie na pc a co bedzie nasteone i o której? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durendal Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: *.chello.pl 19.08.09, 10:57 Fakt, zlewaja Europe całkowicie. A czemu Sławek nie pisze nic o nowym Total War? Odpowiedz Link Zgłoś
kacperlezajsk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:58 tak to prawda ale mimo to i tak Sony była lepsza ... i trzeba pamiętać że większość hitów SOny zostawiła sobie na swoją ziemie w Japonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tzymische Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: 207.71.26.* 19.08.09, 11:02 O jezu po mega gownianej konferencji EA i rownie gownianej SONY wydawalo by sie, ze juz gorzej nie mozna nic zrobic. A jednak, MS pokazalo ze generalnie jak wszyscy wielcy gracze maja europe kompletnie w dupie. I jedyne do czego sie ten kontynent nadaje to do walenia graczy w tylek polityka cenowa... super Odpowiedz Link Zgłoś
kacperlezajsk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 11:10 Ogólnie to targi w Koloni wszyscy potraktowali nieco po macoszemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michi16 Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 11:19 wtf?!? Ale konferencja, normalnie jestem pod wrażeniem //, jak dla mnie to tylko prezentacja jednej gry była -,- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ]:-> Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 11:26 Życzę M$(itowi) żeby zbankrutował i żeby wszyscy którzy dla nich pracują zachorowali na kiłę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: *.hsk.com.pl 19.08.09, 11:27 Fable 2 byl dla mnie wybitna gra, jak pomysle o 3 i o tym co ma sie w niej wydarzyc, to mam dreszcze na plecach z wrazenia. jak ja kocham Microsoft... ) P.S. dobrze czulem zeby dzisiaj ubrac do pracy koszulke z ich logiem -hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
doublefelix Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 11:55 Popolous 4? Ktoś tu jest strasznie naiwny... całe "rządy" zapewne będą się opierać na osądzaniu wieśniaków którzy co i rusz mają jakiś problem, to znaczy będzie się raczej sędzią niż faktycznym władcą. No i ten Natal wciśnięty dosłownie na siłę... nie no Fable 3 mnie nie przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 12:05 ... i pewnie jak już osądzimy wieśniaka (ukradł kurę - uwolnić czy zabić?), to naszemu władcy będą wyrastały różki, a niebo nad królestwem będzie się robić czerwone. Bo moralność według Molyneux to wybór między pomaganiem staruszkom a zjadaniem niemowląt. Odpowiedz Link Zgłoś
kmail9414 Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 12:14 kiedy bedzie konferencja activision Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volt Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: 91.150.139.* 19.08.09, 12:29 Zaraz... czy cała konferencja MS była poświęcona tylko jednej grze??????????? Odpowiedz Link Zgłoś