Dodaj do ulubionych

Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja

• d_pawel Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:44
      martrzyk -> Dobry pomysl smile

Więc tak, dotąd powiedziano, że przed zaaplikowaniem scenariusza do gry, Peter poszedł z nim do studia filmowego, wybrał aktorów i reżysera i odegrano ją. Można więc liczyć, że historia będzie trochę teatralna.

Peter zarzeka się też, że nie będzie Fable 3 RTSem.

I kolejna wieść - w osądzaniu ludzi będziemy wykorzystywać Natal np. przez wskazanie osoby i powiedzenie "skazuję!".

• d_pawel Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:46
      Hmm, zajrzałem na VG247 i... widać, że Peter zastosuje Natal np. do witania się z ludźmi. Wiecie, potrząśniecie dłonią na powitanie itp. "Wszystko kręci się wokół dotykania ludzi oraz tego, jak sprawia to, że czujesz się przywódcą".

WOW. Peter!
    • kacperlezajsk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:48
      B edzie można łapać ludzi za ręce, przytulać, wskazywać ; ) WTF?
    • d_pawel Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:48
      Radek: Jeszcze wiekszy nacisk na fabule i drame? Cool

Nie. To nie bedzie rts powiedzial peter. Do zarzadzania krolestwem posluzy mechanizm sadzenia innych. Cokolwiek to znaczy

Gesty out, dotyki in. Bedziemy sie dotykac.

------

Fable 3 ukaże się w 2010 roku (raczej dalej niż wcześniej) na Xbox360. A PC sad?

Na CDA zamieszanie, bo wygląda na to, że jest koniec prezentacji.
    • martrzyk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:49
      ja wyczytalem na innym, ze w sali tronowej twoje dziecko pokazuje nowa zabawke i mozna bedzie ja przytulic o_O
    • kacperlezajsk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:50
      koniec konferencji.. na tle Sony to bida;/
    • martrzyk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:50
      kurde xD przez tego natala sie pedofilia rozwinie.. o_O wirtualna bleah..
    • d_pawel Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:51
      No i koniec. Fajnie, że pokazano nową grę, ale szkoda że tak mało...
    • martrzyk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:52
      Pawel, czemu Radek dostal taka fuche?big_grin
    • Gość: e2k Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: *.as.kn.pl 19.08.09, 10:53
      Czyli przysłowiowa "kiszka". Brak info o Live w Polsce, brak info o F2 na PC...
    • eszuran Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:54
      Popoulus 3 już był.smile Miał podtytuł Beginning.smile I wymiatał.
    • Gość: Durendal Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: *.chello.pl 19.08.09, 10:54
      No strasznie biednie. W porownaniu z Sony to katastrofa nawet. MS mysli chyba, ze jak wymyslili natala to juz pozamiatane -_-
    • martrzyk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:55
      a ja twierdze ze poki co cala konferencja to bida.. ta Sony tez jakas boska nie byla uncertain
    • Gość: xvix Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: *.static.xcore.pl 19.08.09, 10:56
      no , bez sensu konferencja tylko fable 3 i to w dodatku nie na pc a co bedzie nasteone i o której?
    • Gość: Durendal Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: *.chello.pl 19.08.09, 10:57
      Fakt, zlewaja Europe całkowicie. A czemu Sławek nie pisze nic o nowym Total War? tongue_out
    • kacperlezajsk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 10:58
      tak to prawda ale mimo to i tak Sony była lepsza ... i trzeba pamiętać że większość hitów SOny zostawiła sobie na swoją ziemie w Japonii
    • Gość: Tzymische Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: 207.71.26.* 19.08.09, 11:02
      O jezu po mega gownianej konferencji EA i rownie gownianej SONY wydawalo by sie, ze juz gorzej nie mozna nic zrobic. A jednak, MS pokazalo ze generalnie jak wszyscy wielcy gracze maja europe kompletnie w dupie. I jedyne do czego sie ten kontynent nadaje to do walenia graczy w tylek polityka cenowa... super
    • kacperlezajsk Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 11:10
      Ogólnie to targi w Koloni wszyscy potraktowali nieco po macoszemu
    • Gość: Michi16 Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 11:19
      wtf?!? Ale konferencja, normalnie jestem pod wrażeniem uncertain//, jak dla mnie to tylko prezentacja jednej gry była -,-
    • Gość: ]:-> Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 11:26
      Życzę M$(itowi) żeby zbankrutował i żeby wszyscy którzy dla nich pracują zachorowali na kiłę
    • Gość: Dr Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: *.hsk.com.pl 19.08.09, 11:27
      Fable 2 byl dla mnie wybitna gra, jak pomysle o 3 i o tym co ma sie w niej wydarzyc, to mam dreszcze na plecach z wrazenia. jak ja kocham Microsoft... smile)

P.S. dobrze czulem zeby dzisiaj ubrac do pracy koszulke z ich logiem -hahaha big_grin
    • doublefelix Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 11:55
      Popolous 4? Ktoś tu jest strasznie naiwny... całe "rządy" zapewne będą się opierać na osądzaniu wieśniaków którzy co i rusz mają jakiś problem, to znaczy będzie się raczej sędzią niż faktycznym władcą. No i ten Natal wciśnięty dosłownie na siłę... nie no Fable 3 mnie nie przekonuje.
    • eszuran Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 12:05
      ... i pewnie jak już osądzimy wieśniaka (ukradł kurę - uwolnić czy zabić?), to naszemu władcy będą wyrastały różki, a niebo nad królestwem będzie się robić czerwone. Bo moralność według Molyneux to wybór między pomaganiem staruszkom a zjadaniem niemowląt.
    • kmail9414 Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja 19.08.09, 12:14
      kiedy bedzie konferencja activision
    • Gość: Volt Re: Konferencja Microsoftu na Gamescom - relacja IP: 91.150.139.* 19.08.09, 12:29
      Zaraz... czy cała konferencja MS była poświęcona tylko jednej grze???????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka