nemesisxian Re: Forumogadka #2 22.08.09, 16:12 Ha! Czyli słuch jeszcze mam dobry ;D Odpowiedz Link Zgłoś
yoshitsune Re: Forumogadka #2 22.08.09, 19:44 O co wam chodzi przecież rozmowy głosowe są na ps3 od początku! nie wprowadzajcie ludzi w błąd i uważajcie na słowa. A tak to podcast bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś
yoshitsune Re: Forumogadka #2 22.08.09, 19:51 Aha i gdzie jest katanka bo brakuje mi tu pobratyńca czyli fanboy'a PS3 Odpowiedz Link Zgłoś
katanka_pl Re: Forumogadka #2 22.08.09, 20:09 Jak Katanka zostanie zaproszony to chętnie wystąpi gościnnie Ale to nie zalezy od niego Ps. Podcast IMO lepszy niż oryginalny z Wawy, natomiast równie dobry jak Pyrogadka Odpowiedz Link Zgłoś
doomny Re: Forumogadka #2 22.08.09, 20:10 @yoshitsune Ale to są rozmowy głosowe z poziomu XMB konsoli i ewentualnie w grach. Nie ma voice chatu niezależnego od gry aktualnie granej na wzór Xbox Live. O tą opcję właściciele PS3 proszą Sony od początku istnienia tej konsoli. Odpowiedz Link Zgłoś
mhjk Re: Forumogadka #2 22.08.09, 23:14 Bardzo dobrze się tego słucha, jakość nagrania i głośność praktycznie cały czas w pełni mnie zadowalająca (raptem kilka razy było lekkie przytłumienie), tematyka również. Powiedzmy raz na 3 tygodnie bym się na takie coś nie obraził Aha, co do tych poniszczonych pudełek, instrukcji i średniego przyswajania Platyn/Classiców - cholera jasna, mam tak samo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kevinkai Re: Forumogadka #2 23.08.09, 00:37 Drugi raz i drugi raz bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
kevinkai Re: Forumogadka #2 23.08.09, 01:15 Zapomniałem dodać! Odnośnie choroby zadbanych pudełek i instrukcji to dzięki Wam dowiedziałem się, że nie jestem sam. Popieram, że porządek musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Forumogadka #2 23.08.09, 08:43 Znakomity podcast, nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś