Dodaj do ulubionych

Forumogadka #2

• nemesisxian Re: Forumogadka #2 22.08.09, 16:12
      Ha! Czyli słuch jeszcze mam dobry ;D
    • yoshitsune Re: Forumogadka #2 22.08.09, 19:44
      O co wam chodzi przecież rozmowy głosowe są na ps3 od początku! nie wprowadzajcie ludzi w błąd i uważajcie na słowa. A tak to podcast bardzo fajny wink
    • yoshitsune Re: Forumogadka #2 22.08.09, 19:51
      Aha i gdzie jest katanka bo brakuje mi tu pobratyńca czyli fanboy'a PS3 smile
    • katanka_pl Re: Forumogadka #2 22.08.09, 20:09
      Jak Katanka zostanie zaproszony to chętnie wystąpi gościnnie smile Ale to nie zalezy od niego smile

Ps. Podcast IMO lepszy niż oryginalny z Wawy, natomiast równie dobry jak Pyrogadka smile
    • doomny Re: Forumogadka #2 22.08.09, 20:10
      @yoshitsune
      Ale to są rozmowy głosowe z poziomu XMB konsoli i ewentualnie w grach. Nie ma voice chatu niezależnego od gry aktualnie granej na wzór Xbox Live. O tą opcję właściciele PS3 proszą Sony od początku istnienia tej konsoli.
    • madaxaa Re: Forumogadka #2 22.08.09, 22:55
      Bardzo fajnie. Oby tak dalej.
    • mhjk Re: Forumogadka #2 22.08.09, 23:14
      Bardzo dobrze się tego słucha, jakość nagrania i głośność praktycznie cały czas w pełni mnie zadowalająca (raptem kilka razy było lekkie przytłumienie), tematyka również. Powiedzmy raz na 3 tygodnie bym się na takie coś nie obraził wink

Aha, co do tych poniszczonych pudełek, instrukcji i średniego przyswajania Platyn/Classiców - cholera jasna, mam tak samo ;D
    • kevinkai Re: Forumogadka #2 23.08.09, 00:37
      Drugi raz i drugi raz bardzo dobrze! smile
    • kevinkai Re: Forumogadka #2 23.08.09, 01:15
      Zapomniałem dodać! Odnośnie choroby zadbanych pudełek i instrukcji to dzięki Wam dowiedziałem się, że nie jestem sam. Popieram, że porządek musi być. wink
    • polychessman Re: Forumogadka #2 23.08.09, 08:43
      Znakomity podcast, nic dodać nic ująć smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka