gramczasami 25.08.09, 12:26 Eeeeeee? Głupota ludzka nie zna granic... Straszna wiadomość! Wspaniała niedoceniona gra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jojok21 Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 12:31 Boże...jedna z najlepszych gier jakie kiedykolwiek powstały, a oni wstrzymują - i tak pewnie jeszcze bardzo wczesne - prace nad sequelem... Smutne, bardzo smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszskibicki1 Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 12:38 To jedna z najlepszych gierek w jakie grałem... fabuła cudowną! Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 12:41 Gra z mojego prywatnego top 10, a miałem niewątpliwą przyjemność zagrać w nią w te wakacje. Nie rozumiem tych decyzji. Smutno jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 12:57 Osobiście jestem bardzo zawiedziony. Bardzo czekałem na ten tytuł, gra miałaby świetną grafike. Zdjęcie Pigeyeja na górze strony pochodzi z silnika gry. Trailer został wypuszczony. Jeden wielki zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
rorkdcr Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 13:17 niemożliwe.Ubisoft chyba nie jest tak głupie... Odpowiedz Link Zgłoś
igis92 Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 13:22 Zajebiście. Wydają kolejne PoPy, Assasiny a tego nie? Jeśli na zawsze to fuck you Ubi. Widać wydawanie perełek w zalewie miernoty jest teraz nie w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
filofun Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 13:22 NIEEE !!!! Zatkało mnie. Czekałem na tę grę od dawna, mam nadzieję, że zmienią zdanie... @martin1841 akurat grafiką to sobie d*pę podcieram, to miał być sequel jednej z najlepszych gier pod kątem fabuły, zwrotów akcji i gameplay'u. Podobno po internecie krąży petycja, spróbuję jej poszukać. Po prostu smutek i żal. Chyba jeszcze raz przejdę sobie jedynkę... Odpowiedz Link Zgłoś
dalthon Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 13:27 buuuuuuuuu.... szkoda szkoda rowniez ze jedynka nie 'ma wstecznej kompatybilnosci' i z grania na x360 kupa - po wielu podejsciach udalo mi sie oryginal zakupic, by dolaczyl do (oryginalnej oczy wiscie) wersji na PC. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 13:43 Oryginał w dobrej cenie można kupić w serwisie GOG - ostatnio była jakaś promocja 7$ tylko. Oczywiście PC i cyfrowa dystrybucja, ale za to bez DRM. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 13:44 Promocja się skończyła. Teraz $10 Odpowiedz Link Zgłoś
xzpfxbarteq Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 13:52 FFFFFFFFFFUUUUUUUU- > Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 13:56 Eeee jakieś bzdury koleś gada, chociaż z drugiej strony coś za cicho o tym tytule Odpowiedz Link Zgłoś
peterek2 Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 14:08 Pewnie, lepiej oddelegować jednego z najbardziej utalentowanych twórców gier (Ancel) do kolejnych Szalonych Królików. Bo to się sprzeda. A sequel najlepszej gry ever niekoniecznie. Pomyśleć, że kiedyś tak kibicowałem UbiSoftowi, żeby się rozwijali, kiedy byli mniejszą firmą Odpowiedz Link Zgłoś
dmrkillah Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 14:16 nieeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 14:23 @filofun Chyba miałeś na myśli tą petycje? www.petitiononline.com/bgaep/petition.html Jakby co to wpisujcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 14:27 @filofun Więc gdyby pigey to był pojedyńczy pixel też byś się nim zagrywał? Odpowiedz Link Zgłoś
filofun Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 14:49 @martin1841 chodzi mi o to, że ta gra nie powinna być dla mnie postrzegana pod kątem "o, jaka ładna grafika na trailerze, szkoda, że nie wyjdzie i że nie pogapię się na tę grafikę". Kiedyś były gry tekstowe, gdzie nie było grafiki w ogóle, i potrafiły niesamowicie wciągać. To wina nas, graczy (nie wszystkich), że coraz bardziej się ograniczamy i zacieśniamy nasze horyzonty. Odpowiedz Link Zgłoś
wynmacher Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 16:50 OMG...oby to nie była prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
krumez Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 25.08.09, 18:57 Oby to była tylko plotka. Z pewnością byłby to dla mnie must-have. Odpowiedz Link Zgłoś
garam Re: Złe wieści o Beyond Good & Evil 2 26.08.09, 10:05 I dobrze, pierwszy "gameplay" to było dno i muł. Co on ku... miał wspólnego z poprzednią częścią ? Odpowiedz Link Zgłoś