Dodaj do ulubionych

Manhunt 2 będzie na PC?

• Gość: Gość Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.wp-sa.pl 26.08.09, 10:27
      Ta gra jest dla ludzi z jakims mniej lub bardziej wypaczoną wrażliwością, fascynacjących się filmami z serii "Piła". Grałem trochę w jedynkę, ale do dziś mam poczucie niesmaku. Żadne argumentacje o "kombinowaniu" żeby osiągnąć cel (w odróżnieniu od zwykłych rąbanek) mnie nie przekonają. Jak ktoś chce pokombinować to niech sobie szachy rozłoży.
    • Gość: Player1 Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: 217.197.70.* 26.08.09, 10:46
      Zrobiłem Manhunta całego i bardzo mi się podobał. Gra w żadnym wypadku nie jest wybitna i w dużej mierze szum wokół niej wynika z ponadprzeciętnej dawki przemocy, ale to kawał solidnej i dobrze wykonanej skradanki/shootera a jej największym atutem jest niepowtarzalny klimat, którego nie dałoby się osiągnąć bez odpowiedniej dozy przemocy. Gra wyłącznie dla osób dojrzałych emocjonalnie a czy się komuś podoba to rzec gustu.
    • Gość: BUNCH Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: *.2-0.pl 26.08.09, 16:09
      Tutaj video z egzekucjami z gry "Manhunt":
      www.youtube.com/watch?v=PGuhX5AmjuA&feature=PlayList&p=07B873FF8C7BBC4C&index=2
    • Gość: Player1 Re: Manhunt 2 będzie na PC? IP: 77.223.225.* 27.08.09, 21:38
      Piękny film, aż mi się przypomniało granie późną porą, Cash to była naprawdę fajnie wykreowana postać, zbir ale gracz zżywał się z nim momentalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka