fuudimitzu 26.08.09, 00:54 Trzeba przyznać że slim w pionowej pozycji z podstawką prezentuje się o niebo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tracer87 Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 00:58 Tylko czemu ten slim jest szerszy? Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 01:06 Sony nabiera rozpędu, bez kitu! Takiego obrotu sprawy się nie spodziewałe. Brak Slimów już w przedsprzedaży na amazonie *gulp*. Odpowiedz Link Zgłoś
doomny Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 01:22 @tracer87 Masz szafkę pod wymiar PS3 robioną? Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 01:25 @nemesisxian, Sony odświeża po prostu markę :p zobacz w temacie ps3 slim na forum jest tam info o nowych pudełkach i na kartach też zmieniło się logo Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 01:39 Tak zauważyłem i uważam to za udany krok, co zresztą wyniki przedsprzedaży podkreślają. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 06:16 @tracer87 No to jest bardzo ważna wada. Lepiej jakby nie robili slim co? Kupisz w ogóle to konsolę, czy znowu się żalisz jakie to Sony jest złe? Odpowiedz Link Zgłoś
zbynek5g Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 07:29 tracer87 Odpowiem ci tak żebyś zrozumiał bo jest niższy i pozamiatane Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 08:47 ".. wszystko wskazuje na to, że gdy PSP Go trafi do sprzedaży to Sony skupi się znowu na wspieraniu modelu posiadającego czytnik universal media disc." - Nie bardzo rozumiem to zdanie. Wszystko czyli dokladnie co? Jak to "skupienie" bedzie wygladac? Bedzie wspierac "stare" PSP ROWNIEZ? Czy ZAMIAST PSPGo? Odpowiedz Link Zgłoś
stulejarzf23 Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 09:09 Wytłumaczcie mi kto o zdrowych zmysłach mając PS3 fata, sprzeda go za marne grosze i kupi slima tylko po to że jest ładniejszy??? O co te całe zamieszanie? Odpowiedz Link Zgłoś
stulejarzf23 Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 09:09 Tak się przyjrzałem dokładniej temu slimowi i mi się spodobał. Chyba kupie sobie ze 4 sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 09:19 Pytanie czy ten Slim nie będzie kolejnym kastratem tak jak PS3 40 gb i 80... Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 09:56 Troche za duzo za GT4 z poprawiona grafiką + patch ze zniszczeniami Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 10:00 Jeżeli slim jest tańszy w produkcji do robiony jest z gorszej jakości podzespołów Odpowiedz Link Zgłoś
beredziak007 Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 10:07 Kto kupi PS3 slim? Na przykład ten, komu tydzień po gwarancji jego PS360gb pada na YLODa. Gdzie tu 10 lat cyklu jak po dwóch pada i leży? Jeżeli będą takie zestawy, to ja będę pierwszym który to kupi. Szczególnie z Uncharted2 jeżeli będzie. A w ogóle to witam serdecznie, to mój pierwszy post na Poly. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 10:58 "Jeżeli slim jest tańszy w produkcji do robiony jest z gorszej jakości podzespołów" Ale zastanowiłeś się nad tym, jak zmiana procesu produkcyjnego CPU wpłynęła na obniżenie jego kosztów produkcji? Albo jak na stopień skomplikowania płyty głównej i układów chłodzenia wpłynęło znaczące obniżenie wydzielania ciepła? Niższe koszty produkcji nie muszą wcale oznaczać niższej jakości podzespołów, a skoro nie zajrzałeś do środka Slima, nie zbadałeś jakości jego bebechów, to po co piszesz tego rodzaju komentarze? Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 11:20 @marcin-ka Masz rację moze byc tak jak mówisz ale pewności nie mam Czas wszystko pokaże Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 11:23 @Mikas: A Forza 3? - Forza 2 z poprawioną grafiką. Daj sobie spokój już... i Tak nigdy nie pograsz w GT5, a będziesz spamował w każdym wątku o tej grze jaka to ona jest do kitu. Teraz Sony traci na każdej sztuce PS3 slim - lepiej Ci? @Beredziak: Witam ;] @Psychol: Ciekawe czy Natala będziesz wychwalał, jak okaże się on Only Casual... @Stylejarzf: Pobiera mniej prądu ;] o 33%, to jest główny powód. Jednak wole wygląd Fat'a więc zostane przy swojej konsoli ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aromp4 Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 11:55 @stulejarzf23 - przestan chlopie trollowac, robiz sie tak samo zalosny jak Łukasz 18 z Interii z kompem za 4900zł, z tym wyjatkiem ze pieprzysz o Slimie Odpowiedz Link Zgłoś
beredziak007 Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 12:13 Oczywistą oczywistością jest to że obniżona cena ps3 jest skutkiem taniejącej technologii. Każda się z czasem robi coraz tańsza. Pamiętacie LCD po 50 tysi? A po 99tysi? Bo ja pamiętam... a teraz? 1599? ja slima kupuje bo wyjścia nie mam. Po grzyba mi naprawiona ps3fat po ylodzie jak mi padnie na amen po 2 miechach? tydzień po gwarancji.. ja p... Odpowiedz Link Zgłoś
aromp4 Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 12:26 @beredziak007 - zawsze mozesz sam sie wziac za naprawe ylod'a jesli juz nie masz gwarancji, z tego co widzialem i to ta naprawa nie jest az tak skomplikowana, opalarka, srubokret, pasta, troche ostroznosci i PS3 naprawiona Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: Kolejne plotki z obozu Sony 26.08.09, 13:01 GT5 to Gt4 z poprawioną grafiką?? Bzdury. Prędzej Forza 3 to Forza 2 z poprawioną grafiką. Silnik ten sam, styl rozgrywki. W porównaniu do GT4, GT5 zmieniło się i to dużo między innymi za sprawą nowego silnika. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Re: Kolejne plotki z obozu Sony 27.08.09, 09:50 @kistler To nie jest nowy silnik. Jestem bardzo ciekawy co sie zmieniło oprócz grafiki Bardzo prosze czy ktoś mógłby wymienić jakieś zmiany ? Bo takie gadanie nic nie daje.Jakieś konkrety proszę Odpowiedz Link Zgłoś