gnysek 26.08.09, 21:07 W obliczu zbliżającego się GT5 - NFS niestety zostaje w sklepie na półce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian0330 Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 26.08.09, 21:14 Ja z niecierpliwością czekam na nową forze ale na nowego nfsa tez sie pewnie skusze i to 1 raz na konsole Odpowiedz Link Zgłoś
szozii Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 26.08.09, 21:28 Ja mam dylemat którą wersję wybrać Pc czy X... Mam nadzieję, że dodali poprawną obsługę kierownicy wtedy problem się rozwiąże. Odpowiedz Link Zgłoś
devdd Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 26.08.09, 21:32 powiedzcie tylko, czy max wlaczenie max trudnosci (symulacja + wylaczenie wszystkich ulatwien) naprawde zmienia cos w grze? Bo od czasu do czasu pogralbym w cos 'ladnego' ale tez nie kompletnie irytujacego po rFactorze. Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 26.08.09, 21:43 @gnysek GT5 to najwyżej z NFS Undercover może konkurować pod względem kierowania... Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 26.08.09, 22:01 @devdd - bedzie poziom GRID bez ulatwien. mam juz revke w domu. soon more informersorz Odpowiedz Link Zgłoś
aromp4 Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 26.08.09, 22:02 @psychol324 - do psychiatry psycholu, z tym porownaniem GT do NFS przegiąłeś pałe na maxa, widac ze nie grales w jedna z tych gier skoro pieprzysz takie farmazony. Odpowiedz Link Zgłoś
szozii Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 26.08.09, 22:35 Tadek jaką masz wersję? Odpowiedz Link Zgłoś
reven_pl Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 26.08.09, 22:57 Preview. Dla dziennikarzy Tadeuszu, czekam z niecierpliwością na wrażenia. Jak masz jakąś kierownicę to byłoby miło gdybyś opisał jak jest z "feelingiem" jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
hqpoznan Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 27.08.09, 00:01 Albo jakis gameplay odsiebie ;] Ale i tak mi sie to niepodoba widac ze gra robiona pod Forze ale przynajmniej lepsze to bo w nfs'ach zawsze muzyka jest podczas jazdy ;] A ja bede czekal na Undergrounda 3 w nieskonczonosc ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 27.08.09, 07:19 Osobiscie czekam najbardziej na Forze,następnie NFS i GT5 Odpowiedz Link Zgłoś
infralicious Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 27.08.09, 08:35 jak mozna wogole lubic GT - gralem w kazda czesc z racji bycia fanatykiem wyscigow - GNIOOOOOOT (trojke skonczylem). Forza deklasuje ten shit o pare dlugosci. Odpowiedz Link Zgłoś
reven_pl Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 27.08.09, 09:41 W jakim celu to napisałeś ?? To jest news o Need for Speedzie. Kolejny Troll. Odpowiedz Link Zgłoś
michal999-live Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 27.08.09, 09:43 Nie zaryzykuję kolejny raz po crapach pro street i undercover mam dosyć.The only way is Forza 3 i project gotham racing series. Odpowiedz Link Zgłoś
ra85 Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 27.08.09, 09:44 IGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! ;D ..a tak poważnie.. Tadeusz sprawdzałeś tylko na PC, czy na którejś konsoli też? jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
kamsonowicz Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 27.08.09, 10:18 Ciekaw jestem wersji na PSP, nigdzie nie można znaleźć nawet screena z niej. A jeśli wyjdzie niezła, to szykuje się konkretny koniec roku w wyścigach na PSP z Gran Turismo, F1 09, Shiftem i Motorstormem. Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 27.08.09, 11:09 @aromp4 Grałem, i auta lepiej odbijają się niż w nfs xD co nawet przyśpiesza prędkość samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 01.09.09, 16:53 ra85 - gralem na xie i ps3 - gra sie swietnie, animacja plynna, grafika sliczna, model jazdy simcardowy (ifjunouuorajmin). nadal uwazam ze joypad to nie narzedzie do simracingu. czekam na finala na PC i zaczynam smigac w multi Odpowiedz Link Zgłoś