Dodaj do ulubionych

Take-Two o GTA V

IP: *.net.igaz.net 02.09.09, 10:46
Wydadzą za jakieś 2 lub 3 lata gdy Mafie 2 każdy przejdzie po 3 razy i wtedy wydzadzą bo innaczej GTA tylko by się kompromitowało przy Mafii 2. Tak samo jak było z Mafią 1.
Obserwuj wątek
    • Gość: mariah Re: Take-Two o GTA V IP: 89.231.216.* 02.09.09, 10:48
      dla mnie GTA skończyło się na VC
      czekam na Mafię 2
    • Gość: Niesmak Re: Take-Two o GTA V IP: 212.160.234.* 02.09.09, 10:53
      Cóż za zaskoczenie. Na pewno gdzieś będzie jakiś niby przeciek... gdzieś coś ktoś niby chlapnie... Będą domysły i kampanię reklamową będzie można uznać za otwartąsmile Ja również czekam na Mafię 2.
    • Gość: Beleg Re: Take-Two o GTA V IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 10:57
      "Zalecane wymagania sprzętowe GTA V: Procesor 12-to rdzeniowy"
    • simplex Re: Take-Two o GTA V 02.09.09, 11:12
      "dla mnie GTA skończyło się na VC"

Człowieku, jakie VC? Przecież wszyscy wiedzą, że GTA skończyło sie na Kill'em All.
    • dj_sasek Re: Take-Two o GTA V 02.09.09, 11:15
      Take-Two zawsze tak gada. Że niby nic nie robią itp itd. Jak skończą prace nad dodatkami. To zajmą się produkcją GTA V na bank. Może nie pod tą nazwą tylko inną.
      Ps> Pierwsza Mafia nie była lepsza od GTA, miała ze 3 razy więcej bugów i niedopracowań.
    • h3tman Re: Take-Two o GTA V 02.09.09, 11:45
      nie zamierzam kupować gta5 , nawet nie zamierzam planować zakupu
    • Gość: kaczor Re: Take-Two o GTA V IP: *.chello.pl 02.09.09, 12:12
      @sasek Jak sie ma 12 lat to moze i gta jest leprze od mafii, a na bugi jest lekarstwo, kup orginala dj'u lol.
    • Gość: tomas [...] IP: *.icpnet.pl 02.09.09, 12:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Xerxes Re: Take-Two o GTA V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 13:17
      Mafia suxi, co to w ogóle za gra? Po ulicach targaja sie jakies zdezelowane rzęchy udajace samochody, parada klonów. Tak, wiem takie były czasy wtedy ale w porównaniu do takiego GTA (oprócz VC) Mafia wypada bardzo słabiutko a Mafia 2 to GTA 4 może co najwyzej podeszwy lizac z ta swoja grafika jak z Hitmana 2!
    • Gość: lol Re: Take-Two o GTA V IP: *.kol.tke.pl 02.09.09, 13:26
      Po co mają robić GTA 5 jak mogą trzepać kasiorę na dodatkach? big_grin

"a na bugi jest lekarstwo, kup orginala"
      buahahaa
    • Gość: marcin Re: Take-Two o GTA V IP: *.wmdata.fi 02.09.09, 13:27
      Po tym gniocie z gta4 na pc. tej firmie już dziękujemy.
    • prezii Re: Take-Two o GTA V 02.09.09, 13:30
      @kaczor, pouczasz saska a sam piszesz "leprze"
      Epic fail.

Nie zmienia to faktu, że mafia jest lepszą grą ale też kompletnie inną niż gta. Mafia to fabuła i filmowość, gta skupia się na odwzorowaniu miasta i stworzeniu złudzenia, że miasto "żyje".
    • Gość: kurczak Re: Take-Two o GTA V IP: 77.236.15.* 02.09.09, 13:43
      Xerxes Mafia I było dużo lepsza od pierwszego GTA 3. A Mafia 2 wprasuje GTA IV w ziemię pod względem klimatu i fabuły. O świetności gry nie świadczy grafika, no chyba że dla ciebie
    • Gość: kaczor Re: Take-Two o GTA V IP: *.chello.pl 02.09.09, 13:48
      prezii: tak sie konczy czytanie zbyt wielu komentarzy internetowych analfabetow,ze sam pozniej czlowiek wali takie byki.
      Poza tym to byla wymiana 'opinii' a nie pouczanie
      Epic Fail... a moze ty z tych zal.pl ?
    • dj_sasek Re: Take-Two o GTA V 02.09.09, 14:39
      Ja się z wami nie będę kłócił. Mafia 1 i GTA3 miały premiery w 2002 roku. Ilość sprzedanych egzemplarzy obydwu tytułów mówi sama za siebie. Ilość modyfikacji stworzonych przez fanów/graczy jest ogromna, ale większą popularnością cieszyły się jednak te do GTA3. Tamtą bitwę jak dla mnie wygrało wtedy GTA.
      Teraz będziemy porównywać GTA IV do Mafii 2. GTA ukazało się znacznie wcześniej. Łatwiej jest uniknąć błędów przeciwnika jeżeli się je już zna. Ale nadal twierdzę, że nie przebije popularnością tytułu R*. R* stworzył wielkie i żyjące miasto i odwzorował to naprawdę szczegółowo. Mafia 2 tych rzeczy posiadać nie będzie. Może nie dosłownie "nie będzie" posiadać, ale nie będzie miała takich ilości fajnych detali, które tworzą z GTA tytuł niemal doskonały. OK, ok Mafia 2 może mieć swój wyjątkowy klimat z tym się zgodzę. Ale klimat, to nie jest wszystko co tworzy i buduje grę. Co jak co ale poruszanie się samochodów w grze Mafia 2 prezentuje się co najmniej przeciętnie. Powiedziałbym nawet, że nie wiele lepiej niż w bardzo słabym Godfatherze II. Do premiery trzeba jeszcze trochę poczekać, wtedy okaże się czy mylimy się czy mamy rację.

Ps> dj przed ksywką nie oznaczają że jestem DJ i tworzę muzę tongue_out to najzwyklejsze inicjały imienia i nazwiska pewnej osoby wink
    • Gość: milman Re: Take-Two o GTA V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 15:27
      Gość: kaczor
      @sasek Jak sie ma 12 lat to moze i gta jest leprze od mafii, a na bugi jest lekarstwo, kup orginala dj'u lol.

hahahahaha
      no stary... teraz sypnąłeś swoim wiekiem.
    • dj_sasek Re: Take-Two o GTA V 02.09.09, 15:35
      Taa, a mnie odmłodził o niemal połowę życia wink
    • strajker92 Re: Take-Two o GTA V 02.09.09, 16:11
      No i wszystko jasne.
    • Gość: kaczor Re: Take-Two o GTA V IP: *.chello.pl 02.09.09, 17:28
      sasek: gra jeszcze nie wyszla, zostalo jeszcze duzo czasu do premiery a ty juz pewny jestes co gra bedzie miec na pewno a czego nie, ciekawe...
      Mysle ze ludzie z 2k czech sa w stanie stworzyc lepszy klimat niz w gta4. Fragmenty miasta ktore moglismy zobaczyc do tej pory w gameplay'ach prezentuja sie ciekawie, biorac pod uwage zmiany por roku moze byc naprawde co poogladac. Jezeli chodzi o sterowanie to faktycznie mam mieszane uczucia, patrzac na pierwsza czesc mam jednak nadzieje ze sobie nie odpuszcza. Wprowadzajac zime do scenariusza watpie zeby pomineli tak wazny aspekt jak wplyw sniegu, lodu czy deszczu na sterowanie. Wywyzszasz Gta, a ta dopiero w 4 czesci dostala jakies bardziej sensowne sterowanie i model zniszczen, w mafi bylo to juz w czasach gta3.

Co do wieku to po prostu obserwacja argumentow przeciw mafii fanow gta w stylu 'bo nie ma jet packa...'
    • Gość: Kombik Re: Take-Two o GTA V IP: 78.133.234.* 02.09.09, 21:19
      dj_sasek to chyba nie doceniasz klimatu i możliwości technicznych (w tamtych latach) Mafii 1, ale przecież ty wolisz nierealistyczne napieprzanie z bazooki w policje, prawda?
    • Gość: Kombik Re: Take-Two o GTA V IP: 78.133.234.* 02.09.09, 21:22
      Xerxes widać że jesteś Dzieckiem Neostrady i pierwsza gra jaką widziałeś to był Crysis, a jak zobaczyłeś to się zesrałeś w majty, prawda?
    • Gość: Vallhalen Re: Take-Two o GTA V IP: *.chello.pl 01.10.09, 16:53
      Powiem tak, gta 4 mnie jakos nie zbyt podnieca. Jednak stwierdzenie że godfather 2 to bardzo słaba gra jest co najmniej niestosowne...
      pozdrawiam.
    • Gość: zoczek27 Re: Take-Two o GTA V IP: *.xdsl.centertel.pl 10.12.09, 22:51
      dlamnie gta skonczylo sie na san andreas dalsa czesc to juz nic ciekawgo gta 4 porazka inastalacja do dupy moze by cos wkoncu wymyslili porzadnego na podstawie gta 4 ze wuzkiem widlowym da sie podnosic ruzne czeczy da sie cholowac auta a nawet jak sie przebije opoa zebyja kolesszedl wymienic a nie nic sie z tym nie dzieje zero realistyki w gta 4 przy wypadku troche jest realnie ale nie zabardzo brakuje w tej grze paru poprawek a nawet nie paru tylko dos duzo i dos duzo kasy musza w to jeszcze wsadzic zeby bylo konkretnie a watpie ze zrobia taka gra ba zaden komputer nie uciagnie wiec sie starac panowie starac tak zeby wam sie udalo
    • Gość: kamil Re: Take-Two o GTA V IP: *.wyrzysk.net.pl 22.12.09, 19:31
      a oco chodzi co

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka