Dodaj do ulubionych

Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online

• graczz11233 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 11:17
      *ofc chodziło mi o wygląd Tego daha wink
    • shadowriver Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 11:39
      @graczz11233, PSN pozwala na rozmowę głosową prywatną, niestety nie podczas gry
    • frezer_pl Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 12:02
      powim tak kupiłem jakiś czas temu PS3 gdy zobaczyłem ten cały PSN po tygodniu sprzedałem chlebaka brak grup brak wysyłania wiadomości glosowych brak czatu glosowego brak zaproszeń do gier brak z drapek i wiele innych arachaizmów najwieksza głupota jakamnei zszokował to fak że nie ma zwykle dem arcadówek litość hehehe mam zasysać w ciemno pelną wersje ?
    • franekk7 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 12:03
      NXE? wg mnie jest to śmiech na sali... ale dla takich 14-latków jak wy to bardzo fajna opcja ;]
      Brakuje tylko tych rozmów, i wlasnej muzy w kazdej grze(tego chyba nigdy nie bedzie...)
    • frezer_pl Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 12:05
      moim zdaniem jezeli ktoś wcześniej nie siedział na x360 to nie bedzie krecił nosem jeżlei ktoś siedzi kilkalat na x360 i XBL to jest całkowicie nie doprzyjecia
    • hidden_pl Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 12:16
      cichociemny@ 9-10 zł miesięcznie za Live? Kiedy ostatnio kupowałeś abonament? Pieniądze za grę online to zdzierstwo.Nie myślcie jednak ,że online na PS3 jest darmowy z dobrego serca.SONY zdaje sobie sprawę z tego,że PSN ma wiele błędów,więc każąc płacić użytkownikom za tak zabugowaną usługę strzelili by sobie headshota.Jeśli wszystko zostanie poprawione,to nie zdziwię się jeśli na PS4 online również będzie płatny.Z płatnym abonamentem PS3 sprzedawało by się znacznie gorzej,a dla wielu użytkowników jest to jeden z najważniejszych argumentów w wyborze X360/PS3.
    • akira23 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 12:42
      @hidden_pl

wchodzę sobie na allegro i płace 120 zł za live na rok, czyli wychodzi po 10 zł miesiąc...
    • franekk7 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 12:49
      "Z płatnym abonamentem PS3 sprzedawało by się znacznie gorzej,a dla wielu użytkowników jest to jeden z najważniejszych argumentów w wyborze X360/PS3."
      - haha, dobre myślenie ;].
      Pomyśl... Ps3 jest droższy od xboxa i miałaby mieć jeszcze płatny online? wątpie.
      Tani xbox + płatny online. Arcade za 800zł + 120zł abonament na rok = 920zł
      920zł + 2x 120zł = 1160zł (obliczyłem na 3 lata, bo tyle macie gwarancji ^^)
      Naprawde... macie taką tanią konsole?
    • aromp4 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 12:58
      najlepsze jest to ze ktos zabuli na rok lub wiecej za Liv a tu RROD i kasa w błoto, oczywiscie tylko pare tygodni, ale jednak zawsze
    • saqurado Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:01
      @aromp4 - chyba że po gwarancjitongue_out
      @franekk7 - dodaj do tego jeszcze wifi, bo jeśli ktoś wyszedł już ze średniowiecza i ceni sobie wygodę, nie ma radytongue_out
    • evran Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:02
      brak dem gier arcade to nie wina sony... co do nowego nxe to układ menu wzięto wlasnie od ps3. poza tym menu w ps3 jest bardziej stylowe ale to juz kwestia gustu. doprawdy poza tymi rozmowami głosowymi nie widze od was nic co jest warte płacenia tych pieniedzy. jakby bylo płacone za dedykowane serwery to ok, a tak to jest zwykle wyciąganie kasy, a poki ludzie płacą z nadzieja ze warto ze psn ssie co jest Zwykla bzdura, placic beda dalej. a z psn nigdy nie mialem problemow, gry chodza porządnie, brak laga. i to jest najwazniejsze i przy okazji za darmo, wiec nie widzialem sensu placic w gruncie rzeczy za to samo
    • glupota_mnie_drazni Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:09
      hidden_pl - boje sie, ze mozesz wykrakac i w nastepnej generacji okaze sie, ze wszystkie uslugi sieciowe w konsolach beda platne. ale bedziemy to "zawdzieczac" tylko i wylacznie Microsoftowi... sad
    • solokazama Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:15
      brak dem arcade? w jakim sensie? tych lzejszych gierek? to ciekawe bo tylko z ostatnich mamy dema crash command, commando 3 (to inne), zen pindball, jakies samochodziki, bombermana inne bajery - nie wiem, bo zadko to sciagam . Juz widze, jak ktos sprzedal ps3 po tygodniu, osobiscie ode mnie 2ch kumpli po roku wymienili Xboxy na ps3. I moge podac ich tagi i tu i tu ; ).
    • werty101 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:18
      Xbox 360 i tak jest najlepszy. suspicious
    • mikas2 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:22
      Proste pytanie ile jest na PSS dostępnych gier demo ,arcade ile filmów, pełnych wersji gier itd.. Porównajcie z x360
      Tylko skąd wy to możecie wiedzieć ?
      Z czym do ludu !
      Xbox live pozwala sciągac pełne wersje gier nie tylko na xboxa ale także na x360
      A serwery na PS3 działaja jak chcą. Jak wychodzi jakaś nowa gra to przez kilka dni w ogóle nie można grać
      Teksty wywala mnie lub nie moge sie połączyc są na porządku dziennym.
      Ja p......e taką usługę sieciową
      O dodatkach do gier o demach, które przeważnie sa wczesniej na xbox live to zapominacie ?
      Gracie już w demo "Lost Planet2" ? przez sieć w coperatiwie ?

• tracer87_odkurzacz Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:28
      mikas2 jak ty możesz korzystać z Xbox live jak masz przerobioną kosolę i gry albo kupujesz u Czeczeńców lub ściągasz z torrentów. To też nie grasz w demo ani w żadne gry po sieci.
    • lethaldoze Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:28
      werty101, ty i ten twój xbox
    • werty101 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:32
      @lethaldoze

Nie posiadam Xboxa suspicious
    • sormo Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:34
      Mit o ogromnej wyższości XBL nad PSN ma te same korzenie jak mit o braku gier (który słyszę nawet teraz, w obliczu gdy exy na x'a w tym roku to jakiś śmiech), oba narodziły się w 2007 roku gdy konsola jeszcze raczkowała.
    • mikas2 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:35
      @tracer87_odkurzacz
      Nie mam przerobionego x360 i nigdy nie miałem
    • evran Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:37
      to ze gra tnie po premierze podczas online to wina gry a nie sony. ale co sie bede produkować, kazdy ma swoje rację
    • mikas2 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:38
      Mam pytanie jak czesto wiesza sie PS3 podłączone do sieci ? i jak często was wywala ?
      Jeżeli obiektywnie odpowiecie sobie na to pytanie to przekonacie sie co to jest PSN
    • tracer87_odkurzacz Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:39
      A masz ps 3 ????
    • mikas2 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:43
      Nie mam bo w każdej wolnej chwili mogę grać ile chcę
      nie kupując tego sprzetu
    • mikas2 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:46
      Mam ci jeszcze cały życiorys podać ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka