Dodaj do ulubionych

Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online

• tracer87_odkurzacz Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:47
      To skąd możesz wiedzieć która jest lepsza platforma nie grając na tej drugiej zwłaszcza w gry ekskluzywne, nie korzystając z internetu i z tej konsoli. Tak samo porównując forze 3 do gt 5, jak jeszcze żadna gra nie wyszła ??
    • tracer87_odkurzacz Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:48
      Nie musisz tylko udowodnię tobie jakim jesteś ignorantem i infantylnym człowiekiem
    • bigddaddyy Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:49
      psn jest jak z poprzedniej generacji w porównaniu do xbl, no ale jest za free smile
      w motorstorm nie mogę się połączyć online, w gt5p lagi, lbp lagi i wywalanie z gry, uncharted ostatnio łapie zwiechy gdy konsola jest online, jedynie kz2 działa bez problemu ehhh
    • akira23 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:50
      @glupota_mnie_drazni
      "boje sie, ze mozesz wykrakac i w nastepnej generacji okaze sie, ze wszystkie uslugi sieciowe w konsolach beda platne. ale bedziemy to "zawdzieczac" tylko i wylacznie Microsoftowi... sad"

Dobrze ża Ms nie jest odpowiedzialny za koklusz i stonkę... buhahhah
    • mikas2 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:51
      @tracer87_odkurzacz
      Właśnie tylko gram w ekskluziwy bo multiplatformowe gry na PS3 sa do bani w porównaniu do x360
    • franekk7 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:56
      @Mikas: Ps3 ma tą samą usługe co XBL tylko że darmo i bez kilku udogodnień ;]. Nigdy nie narzekałem na lagi, wywalanie podczas gry online...
    • tracer87_odkurzacz Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 13:56
      Ale czy grałeś w multyplatformowe, czy tylko komentaży się nasłuchałeś, bo jako posiadacz wcześniej Xboksa teraz tylko ps3 nie widzę na TV Lcd 40 calowym różnicy w takiej grze jak np Bioshok czy lost planet. I co uważasz że gry ekskluzywne są gorsze na ps3 niż te ekskluzywy z xboksa 360. Czy jesteś ślepcem zapatrzony w swoją konsole.
    • hidden_pl Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 14:31
      franekk7@ To,że jest droższa od xboxa wcale nie oznacza,że tak nie zrobią.Ktoś z SONY mówił niedawno,że wciąż dopłącają do każdej PS3,więc na czymś wkońcu muszą to odbić.

akira@ No widzisz,a ja nie chcę rocznego abonamentu.Ja chcę abonament na miesiąc za 10zł.Cały wrzesień chcę grać w Obliviona w singlu,to dlaczego mam płacić za miesiąc w którym nie korzystałem z usługi sieciowej?

• saqurado Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 15:22
      @tracer87_odkurzacz - grał w multiplatformowe tak samo jak w ekskluzywy;p
    • dukakabubu Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 16:22
      Wszystko to co piszecie Live to prawda. Tylko że ja nigdy nie skorzystałem z żadnej z tych "NIEZWYKLE POTRZEBNYCH I WYGODNYCH" opcji. A to co jest na obu konsolach jest porostu wygodniejsze i lepiej rozwiązane na ps3, dlatego mimo że mam obie konsolki to wole grać na PS3, pomijając już fakt samej kultury pracy konsolki (Wczoraj zamieniłem Fata na Slim i konsolka jest jeszcze cichsza.). Mam nadzieje że MS też wypuści odświeżoną wersje 360tki (Rozkręciłem kiedyś zepsutą i miejsca się tam naprawdę kupę marnuje, zmieściłby się zasilacz i jeszcze można by ją o jakieś 40% odchodzić,)
    • wiernyfan Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 17:47
      Usług1 PSN od Sony jest tak żadka że głowa mała, XBOX Live przy niej to 8 cud świata. Ah te drętwe menu XMB kture raz że zamula a dwa jest kiczowato zerżnięte z PSP, przypominam że PSP to przestarzała przenośna konsola na której gry wyglądają jak klocki Lego. Cały ten PSN jest dodany na siłe, kiepsko się prezentuje, jedyny plus że jest darmowy. Gdzie tu wogule porównywać te systemy, jeżeli nie ma poruwnania ! A wogule to XL też jest darmowy tylko trzeba troche pogłuwkować durne cepy smile
    • franekk7 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 17:59
      @wiernyfan: W sumie masz racje. Zamiast Ps3 kupiłeś sobie xboxa, tym samym zaoszczędziłeś na słownik języka polskiego...
      Dobrze że nie musze słyszeć na voicechatach takich 12-latków jak Ty... Ciekawe jak to jest, gdy wszystcy ingame piszczą (przed mutacją^^)
    • werty101 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 18:09
      @wiernyfan

Znasz może przenośną konsolę na której gry wyglądają lepiej niż na PSP?
    • wiernyfan Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 18:12
      hehe rozbawiles mnie naprawde dobre teksty sadzisz poligoto, ale obiektywnie patrzac ps3 trohe brakuje do x360 jezeli hodzi o system. Microsoft to nie jest SEGA ani NINTENDO oni produkuja wiadacy system operacyjny dla plebsu, wiec idz graj na ps3
    • wiernyfan Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 18:18
      To że gry na PSP mają obecnie najlepszą grafike w sektorze konsol przenośnych, nie oznacza że ta konsola nie jest przestarzała. Według mnie jest na dzisiejsze standardy mocno wyeksploatowana. Najładniejsza gra w jaką grałem na PSP to God of War. Owszem ładnie wyglądał ale to nie było nic ponad PS2. Więc z mojego punktu widzenia ta konsola jest przestarzała. A co najgorsze bolą od niej łapy co jest wogule pzegięciem !
    • wiernyfan Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 18:33
      Misiu kolorowy ja nie mam ixboksa ani ps3 teraz to nie mam zadnej konsoli oprucz pozyczonego x1 ktury wdlug mnie jest totalna pomylka. Lubie gry zawsze mnie interesowaly, lubie grac teraz zmulam na poker online. a iksa se kupie jak wyjdzie forza 3, ps3 dla mnie jest cienkie jak barszcz i mam prawo wyrazic swoja opinie a ty to komentujesz jak hitler wiec idz grac na ps3 w batelfilda i baniuj tam sobie z hinczykami prawdziwy lbie
    • evran Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 18:44
      to zamiast tego xboxa kup slownik, błędy rażą, szczególnie takie proste błędy i prostacki język. teraz wiesz dlaczego nikt nie bierze i nie bedzie brał cie poważnie ? ....
    • akira23 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 21:38
      @hidden_pl
      Tylko co to ma do rzeczy że chcesz abonament na miesiąc?Czepiłeś się cichociemnego za cena 10 zł za miesiąc, i taka cena jest przy kupnie abonamentu na rok, jak mniemam taki abonament ma on wykupiony.
    • mikas2 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 22:02
      @tracer87_odkurzacz
      Z twoim rozumowaniem coś chyba nie tak.
      Czy ja napisałem że ekskluziwy na PS3 wyglądaja gorzej niz na x360 ?....NIE !
      Tylko że gry multiplatformowe na PS3 są do bani
      Jeżeli nie w gorszej grafice to sa stanowczo mniej płynne. Juz nie raz pisałem PS3-
    • mikas2 Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 22:09
      @tracer87_odkurzacz
      Już wiem !
      Ty masz problem z odróżnieniem słowa
      Multiplayery od Multiplatformery
    • cichoociemny Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 05.09.09, 22:20
      @saqurado:"Jakie archaizmy masz na myśli?"
      Ano na ten przykład rozmowy przez haesa,nie możecie chyba jednocześnie mówić,to pamięta czasy ps2 i npsmirkocoma(świetna gra poniekąd)No chyba że się mylę i teraz jest inaczej,lepiej,jak na X-box Live?Naprawdę nie jest to z mojej strony żadna złośliwość.ponieważ gdybym miał więcej czasu na rozrywkę to kupiłbym sobie też PS3...Z mojej strony żadnych uprzedzeń do Tej platformy nie ma,sam zaczynałem przygodę z konsolami właśnie od PSX-a bodaj w 1995 roku.(dwa lata spłacania z cieniusieńkiej pensyjkiwink)
      Pozdrawiam wszystkich graczy.Prawdziwych graczy.
    • buliman Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 06.09.09, 03:34
      Sony ssie pałę ! Ale co najciekwsze Micro$oft również !! xD Doprawdy, dziwny jest ten świat, cwaniaczek Niemen rację tutaj miał.
    • dzierzba-pustynna Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 06.09.09, 10:11
      @mikas2
      Ja już raz wrzucałem ten link ale zrobię to ponownie, bo to dość silny jest argument dla zwolenników twierdzenia, że z grami multiplatformowymi na ps3 nie jest źle, a wręcz przeciwnie jest całkiem dobrze.

Wynika z niego, że te gorsze gry multiplatformowe na ps3 to nie za bardzo potwierdza się w rzeczywistości. Jakieś pojedyncze gry wyglądają lepiej na tej konsoli inne na drugiej ale w sumie gry na ps3 średnią ocen mają najwyższą z badanych platform

frojd.nazwa.pl/BG_publikowane_streszczenie.pdf

Sprawdzono średnią ocen 3000 gier i to do końca 2008 roku.
    • glupota_mnie_drazni Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 06.09.09, 12:28
      mikas2:
      "Mam pytanie jak czesto wiesza sie PS3 podłączone do sieci ?"

moze ze 3 razy przez dwa i pol roku

"i jak często was wywala ?"

dopoki nie zmienilem operatora internetu, to kilka razy sie zdarzylo. od ponad roku nie przypominam sobie takiego przypadku.

mam prosbe do posiadaczy XO - macie lepsza usluge sieciowa, macie mozliwosc rozmow glosowych w kazdej grze (i poza nimi) - wszystko zgoda. tylko nie rozumiem, dlaczego tak bardzo wam tego brakuje na PS3? zamiast cieszyc sie, ze WY to macie, to najezdzacie na Sony, ze nie wprowadzilo tego w swojej konsoli. zamiast byc osobami zadowolonymi z wyboru tej lepszej konsoli, ciagle udawadniacie (albo probujecie udowodnic) posiadaczom PS3, ze dokonali zlego wyboru. nie sadzicie, ze jest to troche... dziecinne?

zatem:
      TAK, PS3 nie ma czatu glosowego z prawdziwego zdarzenia
      TAK, PS3 nie ma custom soundtrack w kazdej grze
      TAK, PS3 nie ma nawet wibracji w kazdej grze
      TAK, PS3 nie ma dem wszystkich gier dostepnych na PSN
      TAK, PS3 nie ma nawet trofeow w kazdej grze
      TAK, PS3 nie ma lepszej grafiki w tytulach multiplatformowych
      TAK, PS3 nie ma avatarow
      itp itd
      za to ma inne rzeczy, ktore widocznie dla osob, ktore ta konsole wybraly swiadomie, placac za to ciezko zarobionymi pieniazkami sa widocznie wazniejsze niz te rzeczy, ktorych konsola nie posiada. nie kazdy gra wylacznie w multi. nie kazdy gra wylacznie w multiplatformery. nie kazdy zbiera punkty i pucharki. nie kazdy jest fanem FPSow. nie kazdy przyglada sie z lupa telewizorowi, szukajac roznic z tym, co ma kolega.

a PRZEDE WSZYSTKIM PlayStation 3 ma Demon's Souls.
    • glupota_mnie_drazni Re: Yoshida: Spóźniliśmy się z platformą online 06.09.09, 12:33
      P.S.
      XO ma za to REZ HD, ktore jak _dla__mnie_ jest najwazniejszym exclusivem na ta platforme. gdybym nie mial tej gry w wersji na PS2, to bylby to na pewno argument do kupna XO. ale mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka