bei 08.09.09, 10:10 dostałaś spam ogródkowy? (na box-a gazetowego?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 Re: cudko 08.09.09, 11:47 dostałam i Slicznie Ci dziękuje, niesamowita jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: cudko 08.09.09, 13:00 jaki spam, jaki spam, co Wy sie tu namawiacie, a ja nic nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: cudko 08.09.09, 13:15 slimakpokazrogi napisała: > jaki spam, jaki spam, co Wy sie tu namawiacie, a ja nic nie wiem! hehehheheheh chodzi o kwiatki moja droga, kwiatki - prawdziwe n aprawdziwej działeczce, bei służy mi fachową radą bo ja się z motyką na słońce porywam Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: cudko 08.09.09, 14:04 o widzisz, a ja nie mam prawdziwego ogródka, chlip może do emerytury się dorobię... to też będę sobie wrzosy sadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 ślimaczku 08.09.09, 14:22 bo i ja nie mam takiego ogródka jak ma bei, czy ogródka przy WŁASNYM domu (ale będę miała bo dziś wygram w totka, jak chcesz to Ci wtedy ogródek z domkiem kupię ) , tylko mam działkę na ogródkach działkowych Odpowiedz Link Zgłoś
karlakarla Re: ślimaczku 08.09.09, 22:14 miałam pisać ze to ja wygram a to juz chyba po losowaniu tak ? Odpowiedz Link Zgłoś