genkamyk 08.09.09, 10:57 zjadamyreklamy.blox.pl/2009/09/Halo-3.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuudimitzu Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 10:58 Ten prowadzący chyba coś brał, zachowuje się jak idiota Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 10:59 A sama gra nie robi na mnie większego wrażenia, stary Fisher zapierdziela po rurach jak 18 latek, ktoś tu mówił o realizmie U2? Odpowiedz Link Zgłoś
donsterydo Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:00 You don't fuck with Sam :p Odpowiedz Link Zgłoś
genkamyk Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:01 nop, prowadzacy to niezły debil.. powinien jeszcze po kazdym headshocie mowic "in your face" Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:06 No i ze skradanki SC poszedł w kierunku kolejnego klonu Gears of War, smutne bo skradanek jest jak na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ps3rulla Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:09 ehhh gra jest poprostu standardowa nic nadzwyczajnego Odpowiedz Link Zgłoś
donsterydo Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:21 Jak Wy tu skradanki nie widzicie to powinniście sprawdzić czy monitor włączyliście, rozumiem, że Sam tutaj wyskoczył z karabinem twarzą w twarz z 10 przeciwnikami, i wcale nie chowa się w cieniu, nie zwisa za balustradami, murkami i nie atakuje przeciwników od tyłu... Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:23 Ta, niema to jak cicha infiltracja w stylu "rozpier*olenie drzwi z kopa", hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
donsterydo Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:25 @fuudimitzu: Widziałem 60-latków sprawniejszych fizycznie od większości 18-latków. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:28 To jak otworzysz drzwi zależy od gracza Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:28 donsterydo: Oczywiście, tyle że chyba żaden nie zasuwał po gzymsie z prędkością małego fiata Odpowiedz Link Zgłoś
donsterydo Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:31 Ja tam wolę taką rozgrywkę, coś pomiędzy bardzo konserwatywnym skradaniem, a typową grą akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:33 A tak podsumowując o co mi chodzi, ja czekam na prawdziwą skradanke, poprzednie SC mniej lub bardziej w tą konwencję się wpisywały. Niestety to co pokazuje na razie UBI to gra akcji z elementami skradania, być może da się przejść levele bezszelestnie, bez jakiegokolwiek wykrycia (ale jak widać po końcówce, nie ten) ale ubi na razie pokazuję te "dynamiczną" stronę gry, mam nadzieję ale jeżeli inne gameplaye będą podobne to mówię otwarcie: jestem zawiedziony. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pgr Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:34 Wy wogole widzieliscie jakies materialy na temat tej gry? Czy to tylko zazdrosni wlasciciele PS3 sie wypowiadaja zeby sie dowartosciowac? Producentka gry powiedziala wyraznie ze na wyzszych poziomach trudnosci to bedzie rasowa skradanka bo inaczej bedziesz miec przesrane i zero szans. Tak wiec zluzujcie. A ja na nowego SC czekam z ogromnym utesknieniem. Na Conviction strasznie sie podjaralem P.S Co do Sama to popieram zdanie donsterydo, Fisher juz w pierwszej czesci mial ok 50 lat tak wiec o co wam kaman? Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:38 "zazdrosni wlasciciele PS3 " Poza PS3 mam jeszcze pc, więc to nie jest kwestia platformy, po prostu na razie gameplaye nie pokazują tego czego od tej gry oczekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
donsterydo Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:42 fuudimitzu: To jest gra. To co w takim razie powiesz jak w UN2 śmiglowiec nawala z CKM'u do gościa biegnącego po wagonach zapierniczającego pociągu, to jest bardziej realistyczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
ps3rulla Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 11:54 ej ej panowie nie mam nic osobiście do tej gry i nie mam zamiaru jej oceniać na postawie tej marnej jakiści filmiku lecz jak na gre która się robi przez 5 lat to wyglada to przeciętnie nawet na pokazie z E3 Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 12:04 Splinter Cell ---> zrobili z głównego bohatera marvelo-persje Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 12:05 Komuś się jeszcze wydaje że ta odsłona Sam-a Fisher-a nie ma tego czegoś co miały poprzednie ? Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pgr Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 12:09 Ma, klimat. I moim zdaniem nie bedzie zbytnio odstawac poprzednim czescia serii. Jesli nawet nie bedzie lepsza. Troche swiezosci sie nalezy. Jakby nadal byl ten sam schemat to byscie marudzili. @ps3rulla Gra nie jest robiona 5lat tylko 2lata (od konca 2007r. dokladnie). Zreszta poprzedni SC wyszedl w 2006 wiec skad Ty wziales sobie 5 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
barracudo Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 12:13 @ps3rulla Przypominam że K2 robiono też coś koło 5 lat a grę spokojnie można ukończyć w 8 godzin. Aczkolwiek graficznie gra prezentuje się znakomicie. Mimo wszystko ja czuję niedosyt. Splinter Cell niestety był pisany od nowa , UBI skasowało stary projekt i zaczęli wszystko od początku więc to tak nie do końca prawda , że robili tą grę 5 lat. Co do SC to czekam na tą grę. Moim zdaniem dobre posunięcie UBI z dodaniem większej ilości akcji do gry. Odpowiedz Link Zgłoś
ps3rulla Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 12:13 luk4sho-pgr może i przesadziłem z tymi latami ale zwazywszy na to że giera wyjdzie w 2010 to i tak kupe czasu jak na excluziva konsoli która jest na rynku od dobrych 3 lat nie sadzisz? i mozna smiało powiedzieć że SCC powstaje dobre 3 latka pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ps3rulla Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 12:19 @barracudo oczywiscie że killzone2 powstawał kupe lat lecz silnik pod tę gre był pisanay od podstaw a konsola PS3 miała swoją premiere rok pózniej na swiecie a co za tym idzie nie była i nie jest jeszcze poznana wtakim stopniu i czasie co X360 ale jak widzimy po exach na PS3 konsola radzi sobie znakomicie i smiałbym nawet twierdzić że exy powstajace na ps3 przewyzszaja exy na Xa no cóz nawet potwiedzaja to badania które były prezedstawiane na polygami.pl trudno sie z nimi nie zgodzić pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ps3ciota Re: Rozgrywka: Splinter Cell: Conviction 08.09.09, 12:48 O kurcze ta gra jest niesamowita! Bedzie trzeba sie zastanowic nad kupnem jej razem z konsola;/ Czy wiecie moze czy bedzie bundle nowej elitki razem z ta gra? Odpowiedz Link Zgłoś