Dodaj do ulubionych

Recenzja: Batman: Arkham Asylum

08.09.09, 15:19
dla mnie jako maniaka Batmana to brak skali , wreszcie ktos zrobil zaje.... gre o Gacku
Obserwuj wątek
    • nuno25 Recenzja: Batman: Arkham Asylum 08.09.09, 15:23
      Ta gra jest wyjątkowa;] od pierwszych minut obcowania z nią odczułem znany nam wszytkim graczom lekki dreszczyk podniecenia że przede mną długa przygoda;] nie zawiodłem się. Przeszedłem grę i muszę przyznać ze wkoncu zrobili naprawdę dobrą grę. Odczekam jakiś czas i znowu ją przejdę hehe
    • doomny Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 08.09.09, 15:24
      Jakiś komentarz do poziomów Jokera na PS3?
    • julmar7 Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 08.09.09, 15:28
      Jeszcze całkiem niedawno gdyby ktoś mi powiedział że będę zagrywał się w Batmana, to miałbym z tego niezły ubaw.
      Teraz już się nie śmieję bo Batman: Arkham Asylum, to naprawdę dobra gra. Ot taka niespodziankawink
    • kistler Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 08.09.09, 15:33
      Nigdy nie lubiłem komiksów ani postaci z nich.
      Ale jak zagrałem w demo tej gry.

Gra jest wyczesana w kosmos. Czarny koń 2009. Spokojnie może startować do gry roku. Polecam.
    • pogranie Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 08.09.09, 15:40
      swiezynka recenzja

swiety Graal
    • nestii Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 08.09.09, 15:59
      Jak się gra Jokerem w poziomach Challenge? Nie dowiemy się?

A tak poza tym gra jest świetna. Wciągnęła mnie niesamowicie, na razie skończyłem na normal, zagadek też już mam sporo, chyba 181, to może skuszę się na zrobienie wszystkich. smile
    • kolgejt23 Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 08.09.09, 16:06
      pogralem wczoraj Jokerem kilka Challengy w trybie Combat
      nie wiem co sadzic , zabawa Jokerem to ... wlasnie zabawa , imo nic specjalnego , ciezko nim krecic liczniki bo skacze jakos tak dziwnie rozkraczajac sie w powietrzu , za to fajnie dobija kolesi , nie tak jak Batman walac z piesci tylko skacze im po klacie big_grin
      ale jak wspomnialem to tylko dodatek , zabawka
      grac Jokerem w Predator mode to porazka imo , nie podoba mi sie , nie panuje nad jego zabawkami
      genralnie Challenge Rooms = Batman w wzmocnionej zbroi i heja !! naprawde jak Gacek leje kolesi po ryju to czuc normalnie w kosciach , Joker sprzedaje liscie
    • og0r Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 08.09.09, 16:06
      ale się czepiacie... aż się głupio czyta... skoro to recenzja wersji na xbox360 to niby jak recenzent miał przetestować ów dodatek?
      ja na tyle napaliłem się na tą grę że dodatek z jockerem kupię od razu po zakupie gry smile
    • ringem Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 08.09.09, 16:15
      @og0r napaliłeś się na tą grę a nic o niej nie wiesz... Ten dodatek jest już z grą smile Swoją drogą kupią tę grę na dniach, demo wciągnęło mnie jak cholera.
    • leakingpointer Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 08.09.09, 16:38
      @ps3rulla
      może nie mieli wersji PS3, i dlatego nic nie napisali o Jokerze.. wydawało mi się że Doomny kierował pytanie do użytkowników którzy mają grę na PS3 żeby się podzielili wrażeniami co do Joker levels.
    • beniamin.durski Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 08.09.09, 16:44
      Wasze uwagi zostały przyjęte, a komentarze zostaną skasowane, ponieważ nie dotyczą recenzji Batmana. Mimo wszystko poprawiliście mi humor kolejną teorią spiskową smile.

PS
      Tak, w tym tygodniu płaci nam MS ;P.
    • beniamin.durski Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 08.09.09, 16:50
      Ach i zapomniałem wspomnieć, że jeśli macie jakiś news, który uważacie, że pominęliśmy i macie do niego wiarygodne źródło to po prawej stronie jest wielki napis KONTAKT, na który możecie wysyłać newsy smile.
    • irneriusz Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 08.09.09, 17:08
      Gierka naprawde swietna, a tyle czasu myslalem, ze uracza nas kolejnym gniotem, jednak naprawde warto zagrac.
      Panie Beniaminie teorie spiskowe, teoriam spiskowymi, ale nieprofesjonalny jest brak newsa o sprzedazy slima (pojawil sie juz na wielu stronach anglojezycznych wczoraj), a wklejanie fotorelacji z Japoni o slimie i narzekan o premierze slima (tworzy mylny obraz dla osob, ktore korzystaja z tylko z poly [czyli na przyklad mi, bo nie korzystam z innych stron]). Pozdrawiam
    • seruch Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 08.09.09, 17:53
      @beniamin.durski
      hue hue hue
    • toread Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 09.09.09, 00:13
      irneriusz: czekamy na zlokalizowaną wersję tej informacji. Ot i cała tajemnica.
    • screwbalski Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 09.09.09, 08:48
      Arleen Sorkin ma pewnie ok. 53 lat. Czy mogę wymienić kakao na browara? wink

pzdr
    • hansatan Re: Recenzja: Batman: Arkham Asylum 09.09.09, 22:46
      Gra niezła ale żeby od razu produkt roku?big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka