ogniomistrz A masz zgode właścicielki na publikowanie 02.04.04, 17:20 adresu jej strony? :( Odpowiedz Link Zgłoś
amadyn Re: A masz zgode właścicielki na publikowanie 02.04.04, 18:16 Strony internetowe są po to ,by je wszyscy mogli oglądać. amadyn Odpowiedz Link Zgłoś
kamea7 Re: Do Katuli:-) 02.04.04, 20:53 hm, nie wiem czy KATULA zyczy sobie, zeby az tak naglasniac jej strone internetowa, ale... z ciekawoscia weszlam na jej prywatne podworko, poniewaz jest znana postacia tego forum. Iiiii? Nie wiem, co mam powiedziec....za pozwoleniem KATULI i tego pana;-) oraz pieskow chyba bedzie w "Moich ulubionych". Zdjecia niesamowitej urody!!!!!!!! az zatyka czleka jak patrzy... tak piekne az nierealne. Cudne!!!! Gratulacje dla fotografa, fotografowanego "obiektu". A teksty, mmmmm terapia, no terapia tekstem, gratulacje dla pisarki:-) szczegolne gratulacje dla KATULI w rumiankach:-) , no piekne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
g.i.jane Re: Adres strony Katuli 02.04.04, 21:08 Przepiękna strona. Jestem zachwycona. No i poznałam nie tylko Ciebie Ptasiku, Twojego Chopa i zwierzaki ale też Mjota i Danam a nawet sławnego pyszczydlaka Albina. Pozdrowienia dla Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kamea7 Re: Adres strony Katuli 02.04.04, 21:23 To jeszcze raz ja- tam jest WSZYSTKO po prostu piekne!!!! A wielkosci serca nie zmierzysz.... Odpowiedz Link Zgłoś
ptasik Re: Adres strony Katuli 05.04.04, 08:43 Wiedzialam co sie swieci z ta moja strona od piatku, ale czasu na odzew nie mialam:) Wiosna mnie wziela w swoje posiadanie:) Z jednej strony prace ogrodowe z drugiej ta mania fotografowania:))) Od poczatku Rzeczywiscie troche obaw co do upubliczniania adresu we mnie bylo i jest, no ale Amadyn ma racje - skroo to jest strona publicznie dostepna w sieci nie sposob zabraniac podawanai jej adresu i jej odwiedzania:) Tedy raz jeszcze zapraszam wszystkich tych, ktorym to co razem z Chopem robimy sie podoba i w czyms pomaga:) Co do jej charkateru i zawartosci - najprosciej bedzie stwierdzic, ze tak mi po prostu w duszy gra.... aetentycznie, bez przeklaman i naciagan A ze ta muzyka duszy radosc mi wielka sprawia to i z innym sie nia dziele, ot tak po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
wini3 Re: Adres strony Katuli 05.04.04, 09:15 Cieszę się , że mamy oficjalne pozwolenie bywania na prywatnej stronie Ptasika . Przyznam się, że byłam tam już dość dawno i skojarzyłam osoby. Miło mi było poznać realia życia. Nie widziałam zdjęć zimowych - wyobrażałam sobie te dojazdy! Ale mamy przed sobą cudne miesiące i do zimy daleko. Pozdrawiam i zazdroszczę prawdziwej przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
janeta5 Re: Adres strony Katuli 05.04.04, 10:34 Targaj sobie Katulo ,targaj :)Co się naczytałam,tego mi nikt nie wyrwie :))) Radochy mam co nie miara.Katulo ,również dzięki Tobie zauważam świat,którego do niedawna tak do końca nie widziałam.Pisz,będę Twoim wiernym czytelnikiem :))) Janeta Odpowiedz Link Zgłoś
ibirka Re: Adres strony Katuli 05.04.04, 14:22 Baardzo fajna stronka! ja też sobie zrobiłam, jest świeżytka, wczorajsza i na razie bardziej efekciarska niż treściwa, ale może kiedyś będzie taka jak Katulowa-Piasikowa :-) Pokażcie więcej takich stron!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjka Re: Adres strony Katuli 07.04.04, 20:44 Katulko musze ci powiedziec ze zawsze jak mam dola siedze na twojej stronie i siedze tak dlugo az ulecze dusze. Dzieki za stronke jest wspaniala masz wielki dar i umiesz go wykorzystac, dzieki za emocje. Pozdrawiam Łucja Odpowiedz Link Zgłoś
puma002 Re: Adres strony Katuli 08.04.04, 10:09 Rewelacyjne zdjęcia - zresztą już nie pierwszy raz rozpływam się z zachwytu. To co nazywasz aktinidią, Ptasiku, to jest moim zdaniem dławisz (Celastrus). A ostatni listek w dziale Kwiaty należy do pstrolistnej odmiany podagrycznika pospolitego (Aegopodium podagraria). O podagryczniku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12345&w=11502599 Odpowiedz Link Zgłoś
bafra Re: Adres strony Katuli 08.04.04, 11:15 Byłam przed chwilą na Twojej stronie Ptasiku.Nie będę pisać,że jest rewelacyjna bo już to zrobiłam,powiem tylko dzięki....za chwilę miłych doznań jakich mi ta lektura dostarczyła!!!!Pozdrawiam.bafra Odpowiedz Link Zgłoś
elaos Re: Adres strony Katuli 09.04.04, 07:22 Masz, Katulko, piękny dar. Umiesz dostrzegać czego inni nie widzą i tak to ubierać w słowa i obrazy, że zaczynają zachwycać się pięknem tego co na co dzień omijają nie zauważając. Strona ma swój niepowtarzalny urok, bo ma duży wkład osobisty i to się czuje czytając. Gratuluję i przyznam się, że trochę zazdroszczę. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
ptasik Re: Adres strony Katuli 10.04.04, 08:24 Jesli zwykle slowo dziękuję wystarczy to ja Wam własnie dziekuje:) Za moc cieplych i dobrych slow skierowanych pod moim adresem, a ciesza tym bardziej, ze ten swoisty pamietnik powstawal z mysla o utrwalaniu tego co sie wokol dzieje, bo pamiec bywa zawodna ... Nie myslalam, ze bedzie odbierana tak pozytywnie, tyle, ze przez Was to moja salatka swiateczna ciagle w bardzo duzych kawlkach stoi w kuchni na stole, ba nawet warzywa z łupin nie powyskakiwaly:))) Dziekuje, z calego serca za wwszystkie cieple i pogodne slowa dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś