Dodaj do ulubionych

Adres strony Katuli

02.04.04, 15:47
jagry.enom.pl/
Obserwuj wątek
    • ogniomistrz A masz zgode właścicielki na publikowanie 02.04.04, 17:20
      adresu jej strony?
      :(
      • amadyn Re: A masz zgode właścicielki na publikowanie 02.04.04, 18:16
        Strony internetowe są po to ,by je wszyscy mogli oglądać.
        amadyn
        • kamea7 Re: Do Katuli:-) 02.04.04, 20:53
          hm, nie wiem czy KATULA zyczy sobie, zeby az tak naglasniac jej strone
          internetowa, ale... z ciekawoscia weszlam na jej prywatne podworko, poniewaz
          jest znana postacia tego forum. Iiiii? Nie wiem, co mam powiedziec....za
          pozwoleniem KATULI i tego pana;-) oraz pieskow chyba bedzie w "Moich
          ulubionych".
          Zdjecia niesamowitej urody!!!!!!!! az zatyka czleka jak patrzy... tak piekne az
          nierealne. Cudne!!!! Gratulacje dla fotografa, fotografowanego "obiektu". A
          teksty, mmmmm terapia, no terapia tekstem, gratulacje dla pisarki:-)
          szczegolne gratulacje dla KATULI w rumiankach:-) , no piekne!!!!!!
    • g.i.jane Re: Adres strony Katuli 02.04.04, 21:08
      Przepiękna strona. Jestem zachwycona. No i poznałam nie tylko Ciebie Ptasiku,
      Twojego Chopa i zwierzaki ale też Mjota i Danam a nawet sławnego pyszczydlaka
      Albina. Pozdrowienia dla Wszystkich
      • kamea7 Re: Adres strony Katuli 02.04.04, 21:23
        To jeszcze raz ja- tam jest WSZYSTKO po prostu piekne!!!! A wielkosci serca nie
        zmierzysz....
        • ptasik Re: Adres strony Katuli 05.04.04, 08:43
          Wiedzialam co sie swieci z ta moja strona od piatku, ale czasu na odzew nie
          mialam:)
          Wiosna mnie wziela w swoje posiadanie:) Z jednej strony prace ogrodowe z
          drugiej ta mania fotografowania:)))

Od poczatku
          Rzeczywiscie troche obaw co do upubliczniania adresu we mnie bylo i jest, no
          ale Amadyn ma racje - skroo to jest strona publicznie dostepna w sieci nie
          sposob zabraniac podawanai jej adresu i jej odwiedzania:)
          Tedy raz jeszcze zapraszam wszystkich tych, ktorym to co razem z Chopem robimy
          sie podoba i w czyms pomaga:)
          Co do jej charkateru i zawartosci - najprosciej bedzie stwierdzic, ze tak mi po
          prostu w duszy gra.... aetentycznie, bez przeklaman i naciagan
          A ze ta muzyka duszy radosc mi wielka sprawia to i z innym sie nia dziele, ot
          tak po prostu...
          • wini3 Re: Adres strony Katuli 05.04.04, 09:15
            Cieszę się , że mamy oficjalne pozwolenie bywania na prywatnej stronie
            Ptasika . Przyznam się, że byłam tam już dość dawno i skojarzyłam osoby. Miło
            mi było poznać realia życia. Nie widziałam zdjęć zimowych - wyobrażałam sobie
            te dojazdy! Ale mamy przed sobą cudne miesiące i do zimy daleko. Pozdrawiam i
            zazdroszczę prawdziwej przyrody.
          • janeta5 Re: Adres strony Katuli 05.04.04, 10:34
            Targaj sobie Katulo ,targaj :)Co się naczytałam,tego mi nikt nie wyrwie :)))
            Radochy mam co nie miara.Katulo ,również dzięki Tobie zauważam świat,którego do
            niedawna tak do końca nie widziałam.Pisz,będę Twoim wiernym czytelnikiem :)))

Janeta
          • ibirka Re: Adres strony Katuli 05.04.04, 14:22
            Baardzo fajna stronka! ja też sobie zrobiłam, jest świeżytka, wczorajsza i na
            razie bardziej efekciarska niż treściwa, ale może kiedyś będzie taka jak
            Katulowa-Piasikowa :-)
            Pokażcie więcej takich stron!!!!!
          • lucyjka Re: Adres strony Katuli 07.04.04, 20:44
            Katulko musze ci powiedziec ze zawsze jak mam dola siedze na twojej stronie i
            siedze tak dlugo az ulecze dusze. Dzieki za stronke jest wspaniala masz wielki
            dar i umiesz go wykorzystac, dzieki za emocje.
            Pozdrawiam Łucja
    • puma002 Re: Adres strony Katuli 08.04.04, 10:09
      Rewelacyjne zdjęcia - zresztą już nie pierwszy raz rozpływam się z zachwytu. To
      co nazywasz aktinidią, Ptasiku, to jest moim zdaniem dławisz (Celastrus). A
      ostatni listek w dziale Kwiaty należy do pstrolistnej odmiany podagrycznika
      pospolitego (Aegopodium podagraria).
      O podagryczniku:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12345&w=11502599
      • bafra Re: Adres strony Katuli 08.04.04, 11:15
        Byłam przed chwilą na Twojej stronie Ptasiku.Nie będę pisać,że jest
        rewelacyjna bo już to zrobiłam,powiem tylko dzięki....za chwilę miłych doznań
        jakich mi ta lektura dostarczyła!!!!Pozdrawiam.bafra
    • elaos Re: Adres strony Katuli 09.04.04, 07:22
      Masz, Katulko, piękny dar. Umiesz dostrzegać czego inni nie widzą i tak to
      ubierać w słowa i obrazy, że zaczynają zachwycać się pięknem tego co na co
      dzień omijają nie zauważając. Strona ma swój niepowtarzalny urok, bo ma duży
      wkład osobisty i to się czuje czytając. Gratuluję i przyznam się, że trochę
      zazdroszczę.
      Ela
      • ptasik Re: Adres strony Katuli 10.04.04, 08:24
        Jesli zwykle slowo dziękuję wystarczy to ja Wam własnie dziekuje:)
        Za moc cieplych i dobrych slow skierowanych pod moim adresem, a ciesza tym bardziej, ze ten swoisty pamietnik powstawal z mysla o utrwalaniu tego co sie wokol dzieje, bo pamiec bywa zawodna ... Nie myslalam, ze bedzie odbierana tak pozytywnie, tyle, ze przez Was to moja salatka swiateczna ciagle w bardzo duzych kawlkach stoi w kuchni na stole, ba nawet warzywa z łupin nie powyskakiwaly:)))

Dziekuje, z calego serca za wwszystkie cieple i pogodne slowa dziekuje:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka