Dodaj do ulubionych

KWIATKI W PUSZCE!!!!!!

28.12.04, 20:54
mam pytanie, czy ktoś wie gdzie można kupić te słynne kwiatki w puszce ??
chodzi mi o hurt poza internetem.

Obserwuj wątek
    • myszka_ha_ha Re: KWIATKI W PUSZCE!!!!!! 29.12.04, 12:36
      łomatkojedyno, ja nie wiem czy to poswiateczne przemeczenie
      czy cos innego, ale zielonego pojecia nie mama co to sa te
      KWIATKI w PUSZCE?
      • ulatur KWIATKI W PUSZCE??? 29.12.04, 21:48
        Jo tys ni mom nijakiego pojencia co też to bych mogło być!
        To może jeszcze można kupić nasiona sztucznych kwiatów?:-)
        Pozdrawiam i czekam na rozwój wypadków. zaintrygowana ula
        • yasmina83 Re: KWIATKI W PUSZCE??? 29.12.04, 22:05

wygląda to jak puszka po coli czy pepsi... otwiera się,podlewa i w ciągu 2
          tygodni wyrasta kwiat , są różne do wyboru, nawet owoce (np truskawka) a nawet
          bazylia ( ponoć nadaje się do sałatek haha) wejdzcie na google.pl i
          wpiszcie :kwiatki w puszce: a wyswietla wam sie linki do aukcji na allegro. a
          ja chciałabym się dowiedzieć gdzie można je kupić poza internetem:)
          • basienka26 Re: KWIATKI W PUSZCE??? 03.01.05, 11:35
            a czy to tak trudno sobie samemu zrobić?????
            troszkę wysiłku nie zaszkodzi ;)
            • piasia Re: Chcę znać wasze opinie 07.01.05, 18:48
              No wiecie ludzie....

Mjot napisał był tutaj, że nie napisał był tutaj dotychczas ani słowa na tematy
              ściśle ogrodowe.
              I faktycznie - tak jest jak napisał był, czyli - nie napisał był.
              Więc wyjaśnijcie mi jak to możliwe, że żaden z jego tekstów nie był - dla mnie
              przynajmniej ( a sądzę że i dla wielu z Was) - żadnym zgrzytem na tym forum i
              zawsze byłam pewna, że Mjot właśnie o ogrodach pisał był? No, może troszkę też
              o lesie, który za ogrodzeniem ogrodu się rozciąga.
              Możliwości są trzy:
              1. albo jestem tak głębokim tumanem, że tekstów ogrodniczych nie odróżniam od
              tekstów nieogrodniczych, wystarczy, że na forum ogrodniczym się znajdą

2. albo Mjot jest geniuszem, który cokolwiek widzi wokół siebie, pod tematykę
              ogrodu podciągnąć potrafi i to tak, że czytelnikom wypadają sztuczne szczęki

3. wszyscy ulegamy zbiorowej halucynacji

Ponieważ możliwośc trzecia nie wchodzi w rachubę, a możliwość pierwsza jest
              jedynie hipotetyczna, (żeby było więcej możliwości) więc myslę, że zaszła tu
              możliwość druga.
              Świat wg Mjota jest jednym wielkim ogrodem i nie wyobrażam sobie forum
              ogrodniczego bez Mjota. Choćby nawet pisał o nowych technikach wytopu stali,
              problemach kolejnictwa w Peru czy też hafcie Richelieu. To też są przecie
              tematy ogrodowe.
              Toż siedząc w ogrodzie można haftować serwetkę. A nowe ogrodzenie warzywniaka
              zrobić ze stali wytapianej nową techniką. A do kogoś może przyjechał daleki
              krewny z Peru, który przywiózł mu do ogrodu jakąś cud-roślinę a przewoził ją
              koleją z niezwykłymi perypetiami, które koniecznie trzeba opisać na forum ku
              uciesze innych forumowiczów...
              • piasia kwiatki w puszce 07.01.05, 18:52
                Przepraszam za poprzedni wpis - wina durnego systemu, który wylogował mnie po
                15 minutach i kazał się logować powtórnie, a potem wysłał post nie w ten wątek
                co trzeba.

A propos kwiatków w puszce - to są juz w Polsce? Bo ja kupiłam takie cudo w
                Wiedniu na targach ogrodniczych i sprezentowałam koleżance. Produkuje to jakaś
                firma we Włoszech - jak się uda, to ściągnę namiary. Bajer jest niezły, chociaż
                sakramencko drogi - jednoroczna roslina za cztery euro??? Tyle że to fajny
                pomysł na prezent, a i puszkę można potem jeszcze wykorzystać, chociaż dziurawa
                z dwóch stron.
                • lucyjka Re: kwiatki w puszce 07.01.05, 19:06
                  piasia napisała:
                  >> Świat wg Mjota jest jednym wielkim ogrodem i nie wyobrażam sobie forum
                  > ogrodniczego bez Mjota. Choćby nawet pisał o nowych technikach wytopu stali,
                  > problemach kolejnictwa w Peru czy też hafcie Richelieu. To też są przecie
                  > tematy ogrodowe

święta prawda Piasiu... święta prawda :))

pozdrawiam Łucja

• amadyn Re: kwiatki w puszce 07.01.05, 19:10
                    Czego to ludzie nie wymyślą dla kasy
                    www.dobreksiazki.com.pl/eqs.phtml?dkat=100
                • myszka_ha_ha Re: kwiatki w puszce 07.01.05, 19:58
                  hahaha piasiu, dobrze, że sztucznej szczęki nie mam,
                  bo z pewnością bym sią nią udławiła, albo (bożesz ty mój)
                  upadła by mi była na podłogę i się potłukła:)))))))))))))))))
                  a mjot niech pisze i to duzo:))))
                  pozdrawiam was z bolącym brzuchem :)))))))
                  • piasia Re: kwiatki w puszce 12.01.05, 16:03
                    Co za kretyński system. Nie dość, że władowal mój wpis nie w ten wątek co
                    trzeba, to jeszcze nie władował go tam gdzie chciałam, a jak ch ciałam, to mi
                    wrzeszczał, że "nie mozna powtórnie wysłać tego samego postu". Dziś nadrobiłam
                    braki i wysłałam ten post tam gdzie powinien być.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka