sliwka1977 27.01.05, 19:12 Czy ktoś może mi polecić jakąś mieszankę traw, ale nie takich zwykłych na trawnik, który sie kosi. Chciałabym mieć namiastkę łąki, która jest kolorowa, kwitnąca i niejednorodna, czy można taką trawę gdzieś kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wkrasnicki Re: Trawa 27.01.05, 22:00 Jest trawa krajowego producenta o nazwie Łąkowa. Są tam nasiona trawy i w osobnym opakowaniu nasionka kwiatków polnych. Niestety w moim przypadku były to nasiona przeterminowane i tylko rumianek odbił. Torabka z datą niestety znajduje się w środku pudełka. Kupiłem przy ul. Krakowiaków w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ktom3 Re: Trawa 28.01.05, 08:19 Dopisuję się do postu. Może ktoś wie gdzie taką trawę można kupić w okolicach Lublina lub ewentualnie wysyłkowo. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
q.bek Re: Trawa 28.01.05, 09:19 Ktorys z forumowiczow podal mi kiedys link do takiego pana ktory robi rozne mieszanki kwiatowo-lakowe. Niestety nie pamietam juz linka. Odpowiedz Link Zgłoś