ppolkaa 04.07.05, 11:16 moja wisząca balkonowa fuksja bardzo zrzuca kwiaty, nawet takie nie dokońca jescze rozwinięte, zauważyłam również ,ze nie zawiązuje nowych pąków jaka moze być tego przyczyna? i jak zaradzić temu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly_jasio1 Re: fuksja 04.07.05, 14:55 >ponoc w Polsce ostatnio jest upalnie, wiec to moze byc przyczyna, zakladajac oczywiscie ze twoje podlewanie i nawozenie sa bez zarzutow.... Odpowiedz Link Zgłoś
ppolkaa Re: fuksja 04.07.05, 23:38 maly_jasio1 napisał: > >ponoc w Polsce ostatnio jest upalnie, wiec to moze byc przyczyna, zakladaj > ac > oczywiscie ze twoje podlewanie i nawozenie sa bez zarzutow.... nie przesadzajmy z tymi upałami:-)))mieszkam nad morzem ,temp. w granicach 18-21 st. to raczej nie upał...poza tym podlewam, zraszam, nawożę Odpowiedz Link Zgłoś
gebo13 Re: fuksja 05.07.05, 01:38 Jeśli jest tak jak piszesz,to chyba przenawoziłaś..Fuksje,to moje ulubione.Mam je juz od kilku lat,te same.W gorące lata potrafią trochę się buntować,ale jeśli znajdę dla nich czas i wieczorkiem spryskam uczciwie roślinę i wokół- kwitną do pażdziernika! Odpowiedz Link Zgłoś