arletabogdanowicz 13.03.07, 01:10 Poszukuję rzetelnej firmy, która przygotuje projekt mojego ogrodu. Czy ktoś może mi polecić dobrą Firmę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: projektowanie ogrodu 13.03.07, 08:06 ale... gdzie? warszawa, krakow, londyn...? Pauli -- "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam." Odpowiedz Link Zgłoś
nieskorzanka Re: projektowanie ogrodu 28.10.13, 17:51 Minęło 6 lat.... Już chyba nieźle wyrósł ten ogród... ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.za Re: projektowanie ogrodu 14.11.13, 09:09 do tej pory sam zajmowałem się działką, którą mam poza miastem. wiedzy ogrodniczej trzeba mieć dużo, by wiedzieć co może ze sobą korzystnie sąsiadować i jeszcze wyglądać estetycznie i przejrzyście, a u mnie ogród w chaosie.. jeśli znacie dobrych projektantów ogrodów itp, to dawajcie znać.. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 ja znam 16.11.13, 23:33 nawet 2 sztuki osobiscie. nieskromnie chwalac sie, ze jedna to ja Odpowiedz Link Zgłoś