Gość: kibic IP: *.byd.elnet.pl 11.01.04, 01:16 Ktoś zasugerował dobry pomysł nich Rysiu Dołomisiewicz , Waldek Cieślewicz odnowią licencje i mamy zespół, przecież Rysiu jest rówieśnikiem P.Śwista który jeszcze jeździ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivica Re: Dołomisiewicz zrób licencje 11.01.04, 02:10 ahh aj by bylo przyjemnie robaczyc Dołaka w akcji, az sie lezka w oku kreci. No ale moze doczeka sie zdolnego potomka, który bedzie nas w Bydzi przez wiele lat czarowl swoja jazda .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Dołomisiewicz zrób licencje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 16:01 tak, macie racje, jeszcze niech odnowia licencje - gomolski, jacek wożniak, ziarnikowie, proch, rutecki, o kims zapomniałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Dołomisiewicz zrób licencje IP: *.iweb.pl 11.01.04, 16:11 o Koselskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszcz Re: Dołomisiewicz zrób licencje IP: *.awacom.net 11.01.04, 18:21 kornacki glod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dołomisiewicz zrób licencje IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 23:31 kurna... a ja 2 miesiące temu na Sułkowskiego mijałem Waldka i spojrzeliśmy sobie w oczy, i nawet się do niego nie uśmiechnąłem :((( nie wspominając o 2 minutach rozmowy..... od razu przypominają mni się mecze w 95 i te klasyczne akcje Tomka wypychającego wszytkich pod bandę i Waldka wchodzącego "po małej" :))) że też wszyscy dawali się na to nabierać :))) i ten gest Waldka z podniesioną ręką :)))) ehhhhh...... wspomnienia......... tylko to nam zostało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Dołomisiewicz zrób licencje 15.01.04, 02:12 taj jest co wspominac. Gdy w mlodosci scigalismy sie z kolegami na rowerach to ja zawsze bylem Cieślewiczem. A przed nim śp. Markiem Ziarnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Dołomisiewicz zrób licencje IP: *.iweb.pl 15.01.04, 02:18 Ja sie nie scigałem,ale jezdzili na boisku jak szaleni rowerkami:)) Czasem ktos był za ambitny i przy "łukuł spotykał sie z betonem. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Dołomisiewicz zrób licencje 15.01.04, 02:28 u mnie moja ulica i sasiednia mialy takie naturalne zakola laczace je ze soba. Czy mozna bylo sobie wyobrazic fajniejszy "Tor żużlowy" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Dołomisiewicz zrób licencje IP: *.iweb.pl 15.01.04, 02:32 U mnie boisko na srodku,centralnie.Fajnie mieliscie.A w kapselki grałes ? zuzel kapselkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Dołomisiewicz zrób licencje 15.01.04, 02:42 ha jasne. Specjalne sie tory żużlowe budowalo z piasku który byl przeznczony na budowy domków. Z kumplem w podstawówce gralem nawet w żużel na kartce. cos podobne do pilki noznej na kartce tylko ze na torze zuzlowym. sami wymyslalismy reguly :)) Z tego co pamietam to opróócz zwytklego ruch rzucalo sie kostka by ustalic o ile dany zawodnik moze sie przesunac i tazdy zawodnik mial swoj modyfikator do rzutu kostka. ehhhhh co to byly za czasy. Dolek, M. Ziarnik to byli idole. Ich przywiazanie do barw bylo niesamowite. M. Ziarnika nie mozemy juz niestety uchonorowac za zycia, ale moze by sie przydalo go jakos uczcić. Co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Dołomisiewicz zrób licencje IP: *.iweb.pl 15.01.04, 02:52 Pograł bym sobie w kapsle teraz:))) Za cholere nie mam i nie kupie zadnej obecnej gry speedway'owej bo lubie stare rzeczy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Dołomisiewicz zrób licencje 15.01.04, 02:56 ha a grales w stary zuzel kreskowy, co to nawet pewnie na 286 chodzil. ten z skrecaniem tylko w jedna strone?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: Dołomisiewicz zrób licencje IP: *.iweb.pl 15.01.04, 02:57 Niestety nie :((( Fajny pewnie... Komputer w mojej chacie to czasy współczesne Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Dołomisiewicz zrób licencje 15.01.04, 02:57 ile to zajec z informatyki sie nad ta gierka przesiedzialo ehhhh :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BKSSasiad Re: Dołomisiewicz zrób licencje IP: *.iweb.pl 15.01.04, 23:12 Zawodowa gierka!! Tak, chodziła na 286. Tylko po pewnym czasie można było dostać skurczu palca i oczopląsu :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapłan Re: Dołomisiewicz zrób licencje IP: *.net / *.net 16.01.04, 01:42 a ja w 80r byłem Władek Heliński(jezdził taki w unii leszno,innego lepszego nazwiska nie moglem wybrac bo mieli je starsi koledzy,a z zagranicznych byłem (uwierzcie)Hansik Nielsen (wtedy dopiero wyrastał na gwiazdę) jeżdziłem pod Hansem do końca żuzlowo0rowerowej kariery.Jak starsi kolesie podchodzili pod 18stke wszystko szlag trafił nie miał kto oraganizowac "żużla"Mieliśmy 3 tory :tzw.pod Mostkiem na terenie Akademii Medycznej(zawsze stróż nas wyganiał)ale ten tor był najlepszy z najlepszym zapleczem no i nawierzchnia gresowo-marmurowo.Drugi tor sam zbudowalismy na ogrodkach dzialkowych..........oj pisałbym jeszcze z godzine,gdy ma sie 30stke to milo powspominac..to były czasy radosnego dzieciństwo,no ba w końcu mieszkaliśmy obok POLONII.(naszej ukochanej zresztą) Odpowiedz Link Zgłoś