Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Złóżmy pozew do sądu!

25.01.04, 18:58
    Właśnie wróciłem z weekendu na wsi. Wyniki Sapporo musiaiłem typowiać znając
    tylko rekord skoczni, bo wyjechałem w piątek, a tam nie mam dostępu do
    komputera. Teraz wracam i co widzę? Skandal na skandalu. Redakcja wszystko
    traktuje wedle własnego uznania. Konkurs w Kuusamo przeniesiono na dzień
    następny, ale typów zmieniać nie było można. Konkurs w Hakubie przenieśli na
    dzień następny, a typy można było zmieniać i nawet nikt nikogo nie
    poinformował. Teraz Sapporo. Okazuje się, że myślełem iż poszło mi dobrze, a
    tu nieprawda, bo typować można było do 9:00. I wyprzedziło mnie dosyć dużo
    osób, któe nie miały prawa tego dokonać znając tylko wyniki treningów.

Jeśli ktoś czuje się pokrzywdzony to proszę się zgłaszać. Złóżmy pozew do
    sądu o zwrot 2,44 zł + odsetki. Im więcej osób się zgłosi tym większy będzie
    sens takiej akcji.
    Obserwuj wątek
      • ekspercik Re: Złóżmy pozew do sądu! 25.01.04, 19:04
        Bardzo dobry pomysł. Myślę że powinniśmy podać do sądu nie tylko redakcję, ąle
        także wszystkich którzy typowali po 8, wszystkich, którzy chcieli typować po 8
        oraz wszystkich, którzy zajmuja pierwsze 2000 miejsc w klasyfikacji generalnej.
        Nie chcę siewtrącać w kompetencje sądu, ale wydaje mi sięże dożywocie byłoby
        karą odpowiednią dla tych osób. Oczywiście bez dostępu do kompa.
      • wydmikufel Re: Złóżmy pozew do sądu! 25.01.04, 19:53
        Wyluzujcie trochę. Myślę ,że było sporo czasu na przemyślenie sprawy i mam
        nadzieję że Redakcja błędy naprawi. Pozew o 2,44 - nie róbcie sobie jaj z
        pogrzebu!!!!. Jeśli już to jest droga reklamacji, po ukończeniu konkursu. Być
        może miejsca na pudle nie zostaną wypatrzone i nagrody trafią w ręce właściwych
        osób. Mnie jest obojętne czy zajmę 1000 miejsce , czy 955 w generalce. Istotne
        może byc dla osób mających szanse na wygranie konkursów oraz na właściwą
        klasyfikację w federacjach. Poza tym są inne - bardziej miękkie metody - ale o
        nich następnym razem :). Pożyjemy, zobaczymy. Gratulacje dla Plereza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka