przystojny_bystry_skromny 14.02.02, 08:25 Skończcie z tym szaleństwem. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: My, Polacy, mamy dość Małysza! IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.02, 08:58 Jestem pewna, ze gdyby Polacy mieli szanse na wieksza ilosc medali (tak jak np.Niemcy - w tej chwili juz 12) to nie byloby tej histerii, klotni, nienawisci do lepszych, wzajemnego obrzucania obelgami jak np. na tym forum itd. popieram wiec - skonczmy z ta histeria, zycie toczy sie dalej z Malyszem lub bez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubus Re: My, Polacy, mamy dość Małysza! IP: 195.127.215.* 14.02.02, 09:43 madziu, Madziu, Madziu!! Ladna i inteligentna! Niestety malo takich ludzi tutaj jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: My, Polacy, mamy dość Małysza! IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.02, 14:41 Gość portalu: Kubus napisał(a): > madziu, Madziu, Madziu!! > Ladna i inteligentna! Niestety malo takich ludzi tutaj jest. Nareszcie sie ktos na mnie poznal, dziekuje Kubusiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziarz Re: My, Polacy, mamy dość Małysza! IP: *.ssk.pl 14.02.02, 14:48 Może mu zrobisz loda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: My, Polacy, mamy dość Małysza! IP: 213.76.175.* 14.02.02, 10:00 Nie zgadzam się!! Skok adasia widziałem dopiero 32 razy, chcę więcej. Mam nadzieję że moja kochana tvp pokarze dziś kilka razy jak nasz piękny skoczek skakał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: My, Polacy, mamy dość Małysza! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 10:11 Gość portalu: RR napisał(a): > Nie zgadzam się!! > Skok adasia widziałem dopiero 32 razy, chcę więcej. > Mam nadzieję że moja kochana tvp pokarze dziś kilka razy jak nasz piękny > skoczek skakał. Daj się wykastrować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: My, Polacy, mamy dość Małysza! IP: 213.76.175.* 14.02.02, 10:14 O, widzę że ciebie to już spotkało, bo pojęcie poczucia humoru jest ci obce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: My, Polacy, mamy dość Małysza! IP: *.talnet.pl 14.02.02, 13:09 Gość portalu: RR napisał(a): > O, widzę że ciebie to już spotkało, bo pojęcie poczucia humoru jest ci obce. Miałeś namyśli mówiąc o TVP jakąś karę czy pokaz, bo już nic nie rozumiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: My, Polacy, mamy dość Małysza! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 10:18 przystojny_bystry_skromny napisał(a): > Skończcie z tym szaleństwem. > Proszę. Przyłączam się do tej wypowiedzi. Świeta racja. Małysza na okrągło pokazują. Każda wolna chwila w programie sportowym (i nie tylko) poświęcona jest tylko niemu. Kiedy będzie po olimpiadzie i pucharze świata, to TVP chyba do znudzenia będzie nas zamęczać fragmentami jego wystepów. Bo przecież żadnych innych sportów nie pokaże - bo nie ma praw. A już w niedługim czasie MŚ w piłce. Czekać tylko aż Małysz zupełnie straci formę i nie będzie już nas tak zachwycał - co wtedy zrobi TVP. Rekordów ogladalności już takich nie będzie. Pozrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka78 Nieprawda!!!!!!!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 14.02.02, 10:52 Ludze, ludzie i Wy piszecie na forum sportowym. WSTYD!!!!!!!! No niestety, oprócz Małysza nie ma kogo oglądać. A nawet jakby był ktoś inny to i tak oglądałabym JEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Nie tylko Małysz jest na świecie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 11:06 Nie tylko on wystepuje na sportowych arenach. A co powiesz o tych którzy także przyjechali aby walczyć o medale i nie tylko. Aby się pokazać, że także umieją reprezentować swoją dyscyplinę tak jak potrafią. Jestem godna podziwu skokom Simona Ammanna (to co zrobił na K-90 i K-120) było rewelacyjne. A jeszcze miesiąc temu leżał w szpilalu ze wstrząsieniem mózgu. Nikt by nie przypuszczał że to on zdobędzie złoto. Kibicuję oczywiście Polakom (ale na dalsze medale raczej nie liczę). Poza tym na igrzyskach zimowych zawsze kibicuję Norwegii (wspaniały O.E.Bjoerndalen, K.A.Aamodt, Lasse Kjus czy też Liv Grete Poiree i inni) a także panczenistom holenderskim. Każdy ma swoje upodobania, a moje nie dotyczą tylko "jednego" Małysza. Tak więc swoje zdanie wypowiedziałam wcześniej i czy chcesz czy też nie musisz je przyjąć do wiadomości. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicek Re: Nie tylko Małysz jest na świecie IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 14.02.02, 12:38 Owszem, są i inni tylko że oni zawsze dużo obiecują, a potem się człowiek boleśnie rozczarowuje. Z piłką nożną tez lepiej nie będzie......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Nie tylko Małysz jest na świecie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 13:06 Gość portalu: kibicek napisał(a): > Owszem, są i inni > tylko że oni zawsze dużo obiecują, a potem się człowiek boleśnie rozczarowuje. > Z piłką nożną tez lepiej nie będzie......................... Na naszych piłkarzy za bardzo nie liczę, być może wyjdą z grupy, a potem nie wiadomo czy przejdą dalej. Co do sportowców z Norwegii, których jestem wiernym kibicem, to na nich sie nie zawiodłam. Wymieniłam wczesniej kilku - na ostatnich MŚ, olimpiadzie czy też w pucharze świata odnoszą sukcesy. Po prostu mają dobre zaplecze szkoleniowe i tyle. Myślałam, że norwescy piłkarze wyjdą z grupy razem z naszymi, ale cóż tak sie nie stało. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Piłka, synku, piłka 14.02.02, 12:15 Oglądać można piłkę nożną, a nie durną olimpiadę. To mówię wam ja, Zakompleksiony. bez pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Piłka, synku, piłka 15.02.02, 04:33 zakompleksiony napisał(a): > Oglądać można piłkę nożną, a nie durną olimpiadę. > To mówię wam ja, Zakompleksiony. > > bez pzdr Mozna synku i pilke tez i Olimpiade z PANEM ADAMEM na czele! Mam "pomysla" jak mawia kolega Ferdynand Kiepski - podsunac PANA ADAMA trenerowi Engelowi. Kto wie co sie moze stac? Ryzyk-fizyk!! I benc! Z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula67 Re: My, Polacy, mamy dość Małysza! IP: *.pekao.com.pl 14.02.02, 12:19 Zawsze bardzo "lubiłam" tych, którzy wypowiadają się za cały naród niezależnie od tego czy mają do tego najmniejsze choćby prawo. Swój komentarz powinieneś zatytułować Ja mam dość Małysza. Ja jestem Polką i jakoś nie mam Małysz dość, więc kto pozwolił Ci wypowiadać się w moim imieniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: My, Polacy, mamy kompleksy i zazdrościmy!!!!! IP: *.mnc.pl 14.02.02, 12:46 przystojny_bystry_skromny napisał(a): > Skończcie z tym szaleństwem. > Proszę. ...ojojoj, skąd ta zazdrość, typowe dla Polaków!!! Bierzcie z niego przykład i osiagajcie sukcesy w tym, w czym jesteście najlepsi, niech o was też będzie głosno! Równaj do najlepszych, nie dołuj, bo to dowód kompleksów i stresów wyniakjących z rożalenia "... dlaczego nie ja?!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NieBeata Re: My, Polacy, mamy kompleksy i zazdrościmy!!!!! IP: 195.94.207.* 14.02.02, 14:39 Szkoda, że się nie dostałaś na psychologię, bo jak widzę masz zadatki by zasilić tych zakompleksieńców. Ja też mam dość Małysza i nie kieruje mną żadna zazdrość. Co najwyżej złość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Wam chyba nawet zloto byloby za ma£o.... IP: *.telia.com 14.02.02, 15:15 Boze, ludziska, co wy za g£upoty pieprzycie!!! "Mam juz dosyc Ma£ysza, poczekajmy az straci forme" blebleble. Zamiast sie cieszyc, ze ch£opak przywiezie nam 2 medale z IO, to narzekacie ze to i tamto. ABY WAS SZLAK TRAFIL!!! jakos w tamtym sezonie nie slychac bylo takich glupot, a teraz jak jest troszke gorzej, to juz krytyka, obrzyd. EEE tam, sram w was wszystkich, jako prawdziwy kibic zawsze, bez wzgledu jak bedzie skakac, bede mu dopingowal i nie zapomne, jak wy, co ten maly wielki czlowiek osiagnal w zyciu. Jakie on ma warunki a jakie np. niemcy maja??? Zastanówcie sie nad wasza glupota i podziwiajcie chlopaka, bo kto wie kiedy nastepny taki talent nam wyrosnie...moze nigdy? Wasza glupota, i zazdrosc, juz nie zna granic. STUKNIJCIE SIE PORZADNIE W TE PUSTE £EPETYNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Wam chyba nawet zloto byloby za ma£o.... IP: *.opole.uw.gov.pl 14.02.02, 15:29 Popieram w pełni tę wypowiedź! ...I współczuję tym, którzy w najpiękniejszych rzeczach dopatrują się negatywów! To straszne być pesymistą i malkontentem. Boże, dzieki ci, że nie stworzyłeś mnie taką. Pozdrawiam prawdziwych wielbibieli skoków i NASZEGO ADASIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: My, Polacy, mamy dość Małysza! IP: 10.0.6.* 15.02.02, 06:43 To nie jest histeria. To podziw dla jednego człowieka, który zrobił coś wielkiego! Adam to MAŁY WIELKI CZŁOWIEK! Odpowiedz Link Zgłoś