Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!!

IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.02.04, 12:45
    Obserwuj wątek
      • ivica Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 16.02.04, 13:01
        snij dalej. Wragami Polonii sa ich byli prezes i dyrektor oraz prezydent miasta. A mianowicie: Rózycki, Chylinski i Jasiakiewicz
        • Gość: iks Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.04, 14:39
          Czesc Ivica, niepotrzebnie zabierales glos. Ludzie tak formulujacy poglady albo
          sa bezdennie glupi albo robia to w scisle okreslonym celu. Kazdy "protujacy"
          cytowane fanaberie tylko nakreca im "kataryne". Olej temat, niech glupota
          pogawedzi z 2ga glupota. Tym bardziej ze jest ich juz 2ch. Pozdrawiam
      • dosadny_jestem Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 16.02.04, 14:11
        nie domrowicz tylko dombrowicz, reszta sie zgadza
        • Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 16.02.04, 19:47
          Ivica..z natury rzeczy jestem człowiekiem prawym,ale wybacz ten PALANT...zrobił
          coś co innym zajęłoby kilkanaście lat...znając jego głupotę niedługo doczekamy
          sie końca sportu w Bydgoszczy...to KAWAŁ niedojdy..jabluszko zafajdane...nie
          jest mi po drodze z Jasiakiewiczem,Chełmińskim i paroma innymi panami,a le to
          wyprawia ten pan nie mieści sie w pale...krótko....PASZOŁ WON
          • ivica Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 16.02.04, 22:31
            a co takiego dokladnie według ciebie zrobil?? Zadłużył Polonie do niebotycznych sum?? Wykorzystał do swojej kampani politycznej?? Wywalił PePe i Gollobów z klubu??

A może inaczej: dzieki niemu i jego wspolpracownikom udalo sie uratowac ekstralige w Bydgoszczy (patrz upadek Pily - rowniez dlugi), wprowadzenie porzadku i przejrzystosci w finansowaniu zuzla w Bydzi, usuniecie z klubu osob o lepikich rekach, realne proby zatrzymania Gollobow w Bydgoszczy (cóz Tomek mogl miec te same pieniadze co w Tarnowie ale postanowil uciec)

A poza Polonia: trybuna kryta na Zawiszy, ekstraliga dla Astorii (mam nadzije ze chlopaki sie podniosa), Mecze gwiaz kosza i Liga Światowa siatki na Łuczniczce, Mistrzostwa Europy U-23 i obecny Puchar który odbedzie sie za 4 miesciace (najwazniejsza impreza sportowa w POLSCE) TO NIBY MALO??????
            • zinekk Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 17.02.04, 00:05
              Nie znosze komuchów i osób nieokrelajacych sie.Ale polityke mam w zadku.
              Dombrowicza i Jasiakiewicza oceni historia,choc ten drugi to totalna swinia u
              koryta.Wszelkim fanowm jednej lub drugiej opcji z,z koszem czy bez ,mówie-
              OBIEKTYWIZM!!!! Pozdrawiam fanów sportu zuzlowego:)))
              • Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 17.02.04, 08:27
                Witam w tym paskudnym dniu...Zinekk,jeśli myślisz,że kocham KOMUNĘ to SORRY,TEN
                USTRÓJ ZABRAŁ MNIE I MOJEJ ŻONIE POŁOWĘ ŻYCIA,ale jak patrzę na te KAPRAWE
                OCZKA I CIĄGLE NIE OGOLONĄ GĘBĘ to wybacz...nie trzymam moczu...a zresztą cała
                ta BANDA MA NAS głęboko w D.Cały czas moja lewa ręka nie podaje prawej za wybór
                Dombrowicza
                • zinekk Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 17.02.04, 10:24
                  Nigdy nie napisałem ze lubisz komune:))) Pisałem o tym,ze komuchy to porazka a
                  Dombrowicza oceni przyszłosc.Kiedy te zawody sie rozpoczna...gdzie ta WIOSNA???
                  Pozdrawiam.
            • Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 17.02.04, 08:33
              Ivica
              Ty przepraszam nie wiesz co piszesz..niedługo wyjdzie na to,że to Dombrowicz
              uratował żużel w Bydgoszczy...SORRY,ale BOHATER NAM SIE TRAFIŁ..zobaczysz jego
              długi na końcu kadencji i jeszcze raz napiszę Jasiakiewicz i reszta czerwonego
              ł.... to nie moi IDOLE..osobiście cenie tylko p.Korwina-Mikke
              • ivica Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 17.02.04, 08:51
                ok wrócimy do tego watku za dwa lata. trzymam cie za słowo :)
                • Gość: iks Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 12:16
                  Z uwaga czytam wszystkie wypowiedzi tega watku, a takze wszystkich poprzednich
                  w tej sprawie. I 1go zrozumiec nie potrafie. Niemal wszyscy personifikuja
                  przyczyny zapasci zuzla w Bydzi przypisujac je albo prezydentowi
                  Jasiakiewiczowi, albo Dombrowiczowi. Zaznaczam: nigdy nie byle, nie jestem i
                  nie bede zwolennikiem opcji politycznych reprezentowanych przez obu ytch panow.
                  Wole zostac przy zdrowym rozsadku.
                  Prawodawstwo w naszym kraju jest tak glupio skonstruowane, ze kazdy z tych
                  prezydentow, dotujac z publicznych srodkow sportowe kluby, naraza sie tak samo
                  na podejrzenie o przestepstwo. Tak samo jak dzialacze klubowi. Kluby bez
                  dotacji samorzadowych nie sa w stanie sie utrzymac, a wydaktujac forse scisle z
                  nakazami prawa - nie maja szanse wydac ich na to, co im potrzebne. Bledne kolo.
                  Potrzebne jest "ciche" przyzwolenie wladzy, za ktore nastepna wladza bedzie
                  probowala wsadzic do pierdla... I tak wkolo. Ten bebenek bedzie krecil sie
                  jeszcze szybciej, gdy "po drodze" przytrafia sie prezydentowi "x" lub "y"
                  dzialacze o lepkich paluszkach. I wtedy mamy "afere bydgoska".
                  Kibic to fanatyk, ktory tworzy na trybunach wspaniala atmosfere, ale poza
                  trybunami potrafi niepotrzebnie narobic niezlego smrodu. Dlatego proponuje
                  troche luzu, bo obrzucanie blotem pp. Jasiakiewicza i Dombrowicza za
                  niepopelnione winy nie ma sensu. Pozdrawiam
                  • Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 17.02.04, 13:02
                    Nie wiem ile IKSie masz lat,ale Twoje wypowiedzi są bardzo wyważone,NIESTETY ja
                    pewnie jestem dużo starszy od Ciebie mam mniej pokory...Tylko facet,który chce
                    rozp...przedszkola,chce,zeby nauczycielki robiły za barmanki nie może u mnie
                    miec wysokich notowań..sam dwie stówy wyciąga z budżetu...SORRY zostsał moim
                    wrogiem do końca...ludzie PRAWI nie łajdaczą się...Już nic na ten temat nie
                    napiszę...Przepraszam !!!!
                    • ivica Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 17.02.04, 14:05

mozze to i lepiej bo niewiele juz brakuje bysmy wskoczyli na sciezke wojenna.

ok tez sie zamykam
                    • Gość: iks Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 15:08
                      Prosze tylko bez obrazy Symonie - wiele z twoich wypowiedzi na forum zdaje sie
                      przeczyc twierdzeniom o zaawansowanym wieku, jaki deklarujesz. Piszesz o tym,
                      ze KD zostal twoim wrogiem, uzywasz innych temu podobnych stwierdzen. Kurcze,
                      skad w tobie tyle nienawisci, co przezyles, ze jestes tak bezwzgledny w
                      okresleniach i postawach?
                      Wiele z decyzji obecnego prezydenta nastroilo mnie destrukcyjnie, prawda. Ale
                      za poprzedniej prezydentury bylo podobnie. Dajmy czas KD do konca jego
                      kadencji, bo tylko wtedy bedziemy mogli obiektywnej dokonac oceny, obiektywnie
                      porownac obie prezydentury. Wybiorczo traktujac rzady R.Jasiakiewicza mozna
                      bylo przypuszczac, ze przez 4 lata w miescie lamano prawo, dopuszczano sie
                      przestepstw... A czy tak bylo naprawde? Czy Bydgoszcz niczego nie zyskala?
                      Gospodarowanie majatkiem, czy to na poziomie firmy, miasta, wojewodztwa - to
                      kierowanie dlugoletnim procesem i jakosc tegop rzadzenia wlasciwie oceniac
                      mozna w wieloletniej perspektywie /czesto niestety wykraczajacej poza ramy
                      kadencji/.
                      To oczywiscie nie moja sprawa, ale jesli ludzie starsi, jak ty czy ja dla
                      przykladu, nie bedziemy tu na forum studzic nastrojow panujacych miedzy mlodymi
                      forumowiczami, czego bedziemy sie mogli tu spodziewac w niedalekiej
                      przyszlosci? Pozdrawiam i zycze wiecej zwyklej ludzkiej zyczliwosci,
                      wyrozumialosci. Wtedy nawet polityka, ktorej brak zainteresowania deklarujemy,
                      stanie sie bardziej strawna.
                      • Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 17.02.04, 17:32
                        Pewnie masz wiele racji,ale mam 45 lat i wiele prześladowań..więc może byc mi
                        smutno...nie czuję w sobie nienawiści,ale posłuchaj tego Prezydenta,a może sie
                        wsłuchaj...kurcze MAM PRAWO TAK MYŚLEĆ JAK MIROZPIERDAL...MOJE KOCHANE
                        MIASTO ,a CÓRKĘ NAPADAJĄ GÓWNIARZE I JESZCZE RAZ..PRZEPRASZAM ZA TO,ŻE NIE
                        JESTEM MIŁY...GNOJÓW TRZEBA GNOIĆ,....Albo jesteś uczćiwy,albo NIE......albo
                        Twoje życie jest czyste...albo nie...Trzeba być...albo białym...albo
                        czerwonym..albo czarnym...IKSie zdajejesz sobie sprawę,że 80% spoleczeństwa
                        chce kary śmierci...i Ty mi mówisz o nienawiści..jak zabiją Ci
                        dziecko....WRÓCIMY DO TEMATU.... Na razie DYLETANT panuje w Bydgoszczy
                      • Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 17.02.04, 17:38
                        IKS-sie nie gniewaj sie ...wiele we mnie bólu..za KOMUNĘ,ZA STAN WOJENNY.i jak
                        teraz takie"MYDŁO" uczy mnie jak mam się zachowywać to scyzoryk wyrywa sie z
                        kieszeni...WIEM,ŻE NIE POWINIENEM jeszcze raz przepraszam ...TO NIE NA TYM FORUM
            • Gość: BKS Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 17.02.04, 17:59
              "dzieki niemu (dombrowiczowi) i jego wspolpracownikom udalo sie uratowac
              ekstralige w Bydgoszczy."

Wogole nie mam pytan co do takiego tekstu. Chyba za dlugo przebywałeś na słońcu.
              ----------------------------------
              TYLKO POLONIA W BYDGOSZCZY
              • Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 17.02.04, 19:03
                Jesteś tego pewien...?????
                Bo moim zdaniem uratowano jąkąś "PLAZMĘ" koszykówki.a propos słońca własnie
                wróciłem z Karaibów.I Dobrze,że nie masz pytań..to zbyt trudne dla
                takich ..dzieciaków.A tak w ogóle to proszę o pewien rodzaj..DYSTANSU...BKS-sie
                nie zaliczam sie do gówniarzy...a temu facetowi udało siĘ uratować JABŁUSZKA NA
                WIERZBIE...
                • Gość: iks Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 21:18
                  Dzieki Symon za tak szeroka odpowiedz na moj post. To prawda, ze nie wiek a
                  skala przezyc, jaka bywa udzialem poszczegolnych ludzi wplywa na to, jak
                  formuluja poglady, jak postrzegaja rzeczywistosc. Po tym co przeczytalem wiem
                  wiecej /tak mi sie przynajmniej wydaje/, a to pozwoli nam lepiej sie rozumiec,
                  a juz napewno nie czepiac sie "slowek" tylko dyskutowac nad szerszym
                  kontekstem. Moze - przy okazji - mlodziez tez sie czegos nauczy. Pozdrawiam
                  • zinekk Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 17.02.04, 23:09
                    Dziekuje Panstwu.Zamykam wątek.:))))
                    • Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 18.02.04, 09:23
                      Zinekk ...co ty w sobie masz,że zawsze masz rację..POdrowienia dla Ciebie i IKS-
                      a...kończymy...:-))))))
                    • Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 18.02.04, 09:33
                      Zinekk dlaczego Ty masz zawsze racje...ale tak naprawdę doceniam i
                      kończymy...Pozdrowienia dla IKSa i dla Ciebie...IKSie mam nadieję,że nie
                      mieszkasz w Fordonie...jesli... jednak to wybaczam.(oczywiście to żart)
                      tkismutny dzień dzisiaj...:-))
                      • Gość: iks Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.04, 16:56
                        Na zakonczenie zapewniam: NIE MIESZKAM W FORDONIE!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka