Gość: YOGI IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.02.04, 12:45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivica Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 16.02.04, 13:01 snij dalej. Wragami Polonii sa ich byli prezes i dyrektor oraz prezydent miasta. A mianowicie: Rózycki, Chylinski i Jasiakiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.04, 14:39 Czesc Ivica, niepotrzebnie zabierales glos. Ludzie tak formulujacy poglady albo sa bezdennie glupi albo robia to w scisle okreslonym celu. Kazdy "protujacy" cytowane fanaberie tylko nakreca im "kataryne". Olej temat, niech glupota pogawedzi z 2ga glupota. Tym bardziej ze jest ich juz 2ch. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dosadny_jestem Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 16.02.04, 14:11 nie domrowicz tylko dombrowicz, reszta sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 16.02.04, 19:47 Ivica..z natury rzeczy jestem człowiekiem prawym,ale wybacz ten PALANT...zrobił coś co innym zajęłoby kilkanaście lat...znając jego głupotę niedługo doczekamy sie końca sportu w Bydgoszczy...to KAWAŁ niedojdy..jabluszko zafajdane...nie jest mi po drodze z Jasiakiewiczem,Chełmińskim i paroma innymi panami,a le to wyprawia ten pan nie mieści sie w pale...krótko....PASZOŁ WON Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 16.02.04, 22:31 a co takiego dokladnie według ciebie zrobil?? Zadłużył Polonie do niebotycznych sum?? Wykorzystał do swojej kampani politycznej?? Wywalił PePe i Gollobów z klubu?? A może inaczej: dzieki niemu i jego wspolpracownikom udalo sie uratowac ekstralige w Bydgoszczy (patrz upadek Pily - rowniez dlugi), wprowadzenie porzadku i przejrzystosci w finansowaniu zuzla w Bydzi, usuniecie z klubu osob o lepikich rekach, realne proby zatrzymania Gollobow w Bydgoszczy (cóz Tomek mogl miec te same pieniadze co w Tarnowie ale postanowil uciec) A poza Polonia: trybuna kryta na Zawiszy, ekstraliga dla Astorii (mam nadzije ze chlopaki sie podniosa), Mecze gwiaz kosza i Liga Światowa siatki na Łuczniczce, Mistrzostwa Europy U-23 i obecny Puchar który odbedzie sie za 4 miesciace (najwazniejsza impreza sportowa w POLSCE) TO NIBY MALO?????? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 17.02.04, 00:05 Nie znosze komuchów i osób nieokrelajacych sie.Ale polityke mam w zadku. Dombrowicza i Jasiakiewicza oceni historia,choc ten drugi to totalna swinia u koryta.Wszelkim fanowm jednej lub drugiej opcji z,z koszem czy bez ,mówie- OBIEKTYWIZM!!!! Pozdrawiam fanów sportu zuzlowego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 17.02.04, 08:27 Witam w tym paskudnym dniu...Zinekk,jeśli myślisz,że kocham KOMUNĘ to SORRY,TEN USTRÓJ ZABRAŁ MNIE I MOJEJ ŻONIE POŁOWĘ ŻYCIA,ale jak patrzę na te KAPRAWE OCZKA I CIĄGLE NIE OGOLONĄ GĘBĘ to wybacz...nie trzymam moczu...a zresztą cała ta BANDA MA NAS głęboko w D.Cały czas moja lewa ręka nie podaje prawej za wybór Dombrowicza Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 17.02.04, 10:24 Nigdy nie napisałem ze lubisz komune:))) Pisałem o tym,ze komuchy to porazka a Dombrowicza oceni przyszłosc.Kiedy te zawody sie rozpoczna...gdzie ta WIOSNA??? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 17.02.04, 08:33 Ivica Ty przepraszam nie wiesz co piszesz..niedługo wyjdzie na to,że to Dombrowicz uratował żużel w Bydgoszczy...SORRY,ale BOHATER NAM SIE TRAFIŁ..zobaczysz jego długi na końcu kadencji i jeszcze raz napiszę Jasiakiewicz i reszta czerwonego ł.... to nie moi IDOLE..osobiście cenie tylko p.Korwina-Mikke Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 17.02.04, 08:51 ok wrócimy do tego watku za dwa lata. trzymam cie za słowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 12:16 Z uwaga czytam wszystkie wypowiedzi tega watku, a takze wszystkich poprzednich w tej sprawie. I 1go zrozumiec nie potrafie. Niemal wszyscy personifikuja przyczyny zapasci zuzla w Bydzi przypisujac je albo prezydentowi Jasiakiewiczowi, albo Dombrowiczowi. Zaznaczam: nigdy nie byle, nie jestem i nie bede zwolennikiem opcji politycznych reprezentowanych przez obu ytch panow. Wole zostac przy zdrowym rozsadku. Prawodawstwo w naszym kraju jest tak glupio skonstruowane, ze kazdy z tych prezydentow, dotujac z publicznych srodkow sportowe kluby, naraza sie tak samo na podejrzenie o przestepstwo. Tak samo jak dzialacze klubowi. Kluby bez dotacji samorzadowych nie sa w stanie sie utrzymac, a wydaktujac forse scisle z nakazami prawa - nie maja szanse wydac ich na to, co im potrzebne. Bledne kolo. Potrzebne jest "ciche" przyzwolenie wladzy, za ktore nastepna wladza bedzie probowala wsadzic do pierdla... I tak wkolo. Ten bebenek bedzie krecil sie jeszcze szybciej, gdy "po drodze" przytrafia sie prezydentowi "x" lub "y" dzialacze o lepkich paluszkach. I wtedy mamy "afere bydgoska". Kibic to fanatyk, ktory tworzy na trybunach wspaniala atmosfere, ale poza trybunami potrafi niepotrzebnie narobic niezlego smrodu. Dlatego proponuje troche luzu, bo obrzucanie blotem pp. Jasiakiewicza i Dombrowicza za niepopelnione winy nie ma sensu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 17.02.04, 13:02 Nie wiem ile IKSie masz lat,ale Twoje wypowiedzi są bardzo wyważone,NIESTETY ja pewnie jestem dużo starszy od Ciebie mam mniej pokory...Tylko facet,który chce rozp...przedszkola,chce,zeby nauczycielki robiły za barmanki nie może u mnie miec wysokich notowań..sam dwie stówy wyciąga z budżetu...SORRY zostsał moim wrogiem do końca...ludzie PRAWI nie łajdaczą się...Już nic na ten temat nie napiszę...Przepraszam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 17.02.04, 14:05 mozze to i lepiej bo niewiele juz brakuje bysmy wskoczyli na sciezke wojenna. ok tez sie zamykam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 15:08 Prosze tylko bez obrazy Symonie - wiele z twoich wypowiedzi na forum zdaje sie przeczyc twierdzeniom o zaawansowanym wieku, jaki deklarujesz. Piszesz o tym, ze KD zostal twoim wrogiem, uzywasz innych temu podobnych stwierdzen. Kurcze, skad w tobie tyle nienawisci, co przezyles, ze jestes tak bezwzgledny w okresleniach i postawach? Wiele z decyzji obecnego prezydenta nastroilo mnie destrukcyjnie, prawda. Ale za poprzedniej prezydentury bylo podobnie. Dajmy czas KD do konca jego kadencji, bo tylko wtedy bedziemy mogli obiektywnej dokonac oceny, obiektywnie porownac obie prezydentury. Wybiorczo traktujac rzady R.Jasiakiewicza mozna bylo przypuszczac, ze przez 4 lata w miescie lamano prawo, dopuszczano sie przestepstw... A czy tak bylo naprawde? Czy Bydgoszcz niczego nie zyskala? Gospodarowanie majatkiem, czy to na poziomie firmy, miasta, wojewodztwa - to kierowanie dlugoletnim procesem i jakosc tegop rzadzenia wlasciwie oceniac mozna w wieloletniej perspektywie /czesto niestety wykraczajacej poza ramy kadencji/. To oczywiscie nie moja sprawa, ale jesli ludzie starsi, jak ty czy ja dla przykladu, nie bedziemy tu na forum studzic nastrojow panujacych miedzy mlodymi forumowiczami, czego bedziemy sie mogli tu spodziewac w niedalekiej przyszlosci? Pozdrawiam i zycze wiecej zwyklej ludzkiej zyczliwosci, wyrozumialosci. Wtedy nawet polityka, ktorej brak zainteresowania deklarujemy, stanie sie bardziej strawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 17.02.04, 17:32 Pewnie masz wiele racji,ale mam 45 lat i wiele prześladowań..więc może byc mi smutno...nie czuję w sobie nienawiści,ale posłuchaj tego Prezydenta,a może sie wsłuchaj...kurcze MAM PRAWO TAK MYŚLEĆ JAK MIROZPIERDAL...MOJE KOCHANE MIASTO ,a CÓRKĘ NAPADAJĄ GÓWNIARZE I JESZCZE RAZ..PRZEPRASZAM ZA TO,ŻE NIE JESTEM MIŁY...GNOJÓW TRZEBA GNOIĆ,....Albo jesteś uczćiwy,albo NIE......albo Twoje życie jest czyste...albo nie...Trzeba być...albo białym...albo czerwonym..albo czarnym...IKSie zdajejesz sobie sprawę,że 80% spoleczeństwa chce kary śmierci...i Ty mi mówisz o nienawiści..jak zabiją Ci dziecko....WRÓCIMY DO TEMATU.... Na razie DYLETANT panuje w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 17.02.04, 17:38 IKS-sie nie gniewaj sie ...wiele we mnie bólu..za KOMUNĘ,ZA STAN WOJENNY.i jak teraz takie"MYDŁO" uczy mnie jak mam się zachowywać to scyzoryk wyrywa sie z kieszeni...WIEM,ŻE NIE POWINIENEM jeszcze raz przepraszam ...TO NIE NA TYM FORUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BKS Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 17.02.04, 17:59 "dzieki niemu (dombrowiczowi) i jego wspolpracownikom udalo sie uratowac ekstralige w Bydgoszczy." Wogole nie mam pytan co do takiego tekstu. Chyba za dlugo przebywałeś na słońcu. ---------------------------------- TYLKO POLONIA W BYDGOSZCZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 17.02.04, 19:03 Jesteś tego pewien...????? Bo moim zdaniem uratowano jąkąś "PLAZMĘ" koszykówki.a propos słońca własnie wróciłem z Karaibów.I Dobrze,że nie masz pytań..to zbyt trudne dla takich ..dzieciaków.A tak w ogóle to proszę o pewien rodzaj..DYSTANSU...BKS-sie nie zaliczam sie do gówniarzy...a temu facetowi udało siĘ uratować JABŁUSZKA NA WIERZBIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 21:18 Dzieki Symon za tak szeroka odpowiedz na moj post. To prawda, ze nie wiek a skala przezyc, jaka bywa udzialem poszczegolnych ludzi wplywa na to, jak formuluja poglady, jak postrzegaja rzeczywistosc. Po tym co przeczytalem wiem wiecej /tak mi sie przynajmniej wydaje/, a to pozwoli nam lepiej sie rozumiec, a juz napewno nie czepiac sie "slowek" tylko dyskutowac nad szerszym kontekstem. Moze - przy okazji - mlodziez tez sie czegos nauczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! 17.02.04, 23:09 Dziekuje Panstwu.Zamykam wątek.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 18.02.04, 09:23 Zinekk ...co ty w sobie masz,że zawsze masz rację..POdrowienia dla Ciebie i IKS- a...kończymy...:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symon41 Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.alfa.pl 18.02.04, 09:33 Zinekk dlaczego Ty masz zawsze racje...ale tak naprawdę doceniam i kończymy...Pozdrowienia dla IKSa i dla Ciebie...IKSie mam nadieję,że nie mieszkasz w Fordonie...jesli... jednak to wybaczam.(oczywiście to żart) tkismutny dzień dzisiaj...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: DOMROWICZ- WROGIEM NR 1 POLONII!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.04, 16:56 Na zakonczenie zapewniam: NIE MIESZKAM W FORDONIE! Odpowiedz Link Zgłoś