Gość: świecie made in IP: *.cpe.marton.net.pl 07.09.07, 22:43 co myślicie o chełmnie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tyle Re: chełmno IP: *.stk-net.pl 07.09.07, 22:55 Miasto jak miasto POLSKA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porcupine Re: chełmno IP: *.stk-net.pl 07.09.07, 23:46 Jeśli czekasz na stek inwektyw i pomówień to dobrze trafiłeś, a poza tym to miasto jak każde inne. Są + i -. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KtoH Re: chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:40 kolejny Wątek, który ma skłonić ludzi do obrzucania się błotem.... zapewne ten wątek przeczytają ludzie z chełmna i ze świecia i tylko tyle z tego byjdzie że bedzie tu zestaw takich wiązanek że uszy więdną... PROPONUJE OD RAZU SKASOWAĆ TEN WĄTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: chełmno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 14:59 można też pisać jak normalni ludzie,CCH to urokliwe miasto i jest tam wielu wartościowych ludzi,ale i szumowin,tak jak w CSW.Pozdro dla CCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 00:10 Wątek zaczeła osoba z chełmna:)Ja jestem z tego miasta ale mam wielu przyjaciół ze świecia. Uważam ze te miasta dobrze się uzupełniają a może być jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: chełmno IP: 195.85.209.* 18.09.07, 07:30 ja lubię jeździć na basen do Chełmna, o wiele ładniejszy niż ten w Świeciu, jestem ze Świecia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świecienka Re: chełmno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 05:43 Chełmno jest pięknym miastem. Tam żyją ludzie z zasadami. Odpowiedz Link Zgłoś