Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

tak czy owak zepter mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIWNE TO TO NIE JEST!

IP: *.ifd.uni.wroc.pl 07.05.01, 15:40
    ZADNE WIESNIAKI Z NOBILESU NIE ODBIARA MISTRZA
    ZEPTEROWI.CO NAJWYZEJ MOGA IM BUTY PUCOWAC.BO JAK TO
    KTOS KIEDYS POWIEDZIAL Z WIESNIAKA NIGDY NIE BEDZIE
    MISTRZA!!!!!!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.ANWIL
    TO PADLO NAD PADLAMI PADLONE PRZEZ PADLINE
    Obserwuj wątek
      • Gość: hak Re: tak czy owak zepter mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIWNE TO TO NIE J IP: *.ifd.uni.wroc.pl 07.05.01, 16:07
        taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
      • Gość: oligoll Re: tak czy owak zepter mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIWNE TO TO NIE J IP: *.se.com.pl 07.05.01, 16:27
        dziwie sie wam ze interesujecie sie koszykowka a juz rywalizacja jakis zespolow
        typu hop-idea-sledzie-maslo zambrowskie-paluszki rybne-; to bzdety wierutne i
        wasza agresja wobec siebie mnie poprostu dziwi
      • Gość: mefju Re: tak czy owak zepter mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIWNE TO TO NIE J IP: 212.51.207.* 07.05.01, 18:42
        Chuj wam w dupe, zalezy wam tylko zeby wywolac kolejna glupia pogadanke na
        temat kto zajebie kogo, chuj wam w dupe again
        • Gość: MadGruby Re: tak czy owak zepter mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIWNE TO TO NIE J IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.01, 21:25
          :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: Rung Re: tak czy owak zepter mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIWNE TO TO NIE J IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 08.05.01, 22:45
            Jezusie słodki, kolego z Wrocławia, pisząc z adresu "uni.wroc." obrażasz mnie i
            moją uczelnię. Gówno wiesz o sporcie i kibicowaniu, wieśniaku. Pozdrowienia dla
            mefju-twoja konsekwencja w życzeniu "chuja w dupę" imponuje mi :-)))
            A Śląsk będzie mistrzem.
            • Gość: mefju Re: do Runga IP: *.p.lodz.pl 08.05.01, 23:16
              dzieki za zyczenia, chuj im wszystkim w dupe, co do mistrza to dziwne by sie
              stalo gdyby Zepter tego mistrzostwa nie zdobyl ale Anwil tanio skory nie
              sprzeda i stac go na niespodzianke, zobaczymy
              CHuj im wszystkim w dupe tym co sie wyzywaja
              • Gość: Tod Re: do Runga IP: 217.30.155.* 09.05.01, 10:02
                Wlasnie, Mefju, olewaj takich idiotow z Wrocka; to sa pewnie kibice - pozal sie
                Boze - pilki noznej. Szkoda, ze w mom miescie sa takie patafiany, i do tego
                wypowiadaja sie o koszu i Slasku Zepterze... :)
        • Gość: jolo Re: tak czy owak zepter mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIWNE TO TO NIE J IP: 192.168.1.* / 213.231.14.* 18.05.01, 13:07
          CAŁA POLSKA PIERDOLI KRZYŻAKÓW Z WROCŁAWIA!!!!!
      • Gość: gosiauni Re: tak czy owak zepter mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIWNE TO TO NIE J IP: *.legnica.dialog.net.pl 11.05.01, 18:13
        mefju i rung czy wy jestescie ciotami a moze
        pedalami??? broniecie sie nawzajem jak pedaly.a co do
        goscia ktory rozpocząl temat to jego poglad i tak
        niech zostanie a wy to sie pedalcie.
        • Gość: tommasi Re: tak czy owak zepter mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIWNE TO TO NIE J IP: 1.1.2.* 17.05.01, 13:02
          bede sie streszczal:
          jestes po prostu smutna, dziewcze z LEGNICY....
          so long, tommasi
      • Gość: sloneczn Re: tak czy owak zepter mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIWNE TO TO NIE J IP: *.legnica.dialog.net.pl 11.05.01, 20:11
        zepter
        mistrz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: cebula Re: tak czy owak zepter mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIWNE TO TO NIE J IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 00:25
        nie chce mi się z wami gadać
        mimo że jestem za Śląskiem(a za czym mam byc we Wrocławiu)
        • Gość: giga Re: tak czy owak zepter mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIWNE TO TO NIE J IP: *.legnica.dialog.net.pl 12.05.01, 11:39
          mimio porazki i tak dalej zepter jest faworytem.
      • Gość: Andy Re: być może zbędny IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 19:06
        Synku, kilanaście lat temu basket był elitarnym sportem
        akademickim - to wstyd, żeby ktoś (właściwie NIKT)
        korzystając z serwera .edu pisał w takim tonie.
        • Gość: tommasi Re: być może zbędny IP: 1.1.2.* 17.05.01, 12:58
          moze po prostu niech spadaja za Ural, uczyc sie bon tonu od rosomakow....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka