Gość: star IP: 83.2.207.* 31.03.10, 13:12 A co jak ktos podmienił naklejki na fiolkach z odżywkami podawanymi jej przez lekarza,przecież to możliwe bo częś Polaków za kasę by swoje dzieci sprzedała na organy a co dopiero taka błacha rzęcz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysztof Re: Komisja Dyscyplinarna PZN spotka się z Marek IP: *.nokia.com 31.03.10, 13:22 Kto i po co? Zeby ja zabic? Zeby ja wykluczyc z zawodow, bo byla grozna dla faworytow? Zawistna kolezanka? Trudno mi wyobrazic sobie motyw, dla ktorego ktos podmienia fiolke z witaminami na fiiolke z bardzo kosztowynym srodkiem i nie odnosi na tym absolutnie zadnej wymiernej korzysci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Draconick Re: Komisja Dyscyplinarna PZN spotka się z Marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.10, 13:56 Chyba że ktoś chciał udu.pić fizjoterapeutę, bo tak będzie wakat w kadrze i obsadzi się kolegę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: Komisja Dyscyplinarna PZN spotka się z Marek IP: *.052.c92.petrotel.pl 31.03.10, 13:59 Masz rację. Wysokie koszty raczej wykluczają rdzennie polską bezinteresowną zawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panPies Komisja Dyscyplinarna PZN spotka się z Marek w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 13:46 A może do wykrywacza kłamstw ich podłączyć? Dowód to żaden ale tak z czystej ciekawości tylko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azyt Re: Komisja Dyscyplinarna PZN spotka się z Marek IP: *.fbx.proxad.net 31.03.10, 14:19 dobry pomysl od razu po takiej propozycji bedzie widac kto klamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Romaniewski Komisja Dyscyplinarna PZN spotka się z Marek w ... IP: 149.156.52.* 31.03.10, 14:07 "Komisja Dyscyplinarna" przypomniała sobie, że p. Kornelia Marek jest winna bezpodmiotowego wydania pieniędzy na sztafetę + obsługę: przeloty, pobyt + stroje dla olimpijek i ich ekipy technicznej. To dlatego. Ta komisja to zwykłe dętki - bezradne dzieciaki. ONI NIE POTRAFIĄ OPRACOWAĆ WNIOSKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEON Komisja Dyscyplinarna PZN spotka się z Marek w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 15:31 NIECH TA KOMISJA NIE "MOLESTUJE" DZIEWCZYNY PODANO JEJ EPO POD PRETEKSTEM PODAWANIA ODŻYWEK. KOMISJA NIECH SIĘ WNIKLIWIE ZAINTERESUJE CAŁYM SZTABEM TRENERSKIM LEKARZOMI I FIZYKOTARAPEŁTAMI I TAM NA PEWNO NALEŻY SZUKAĆ ODPOWIEDZI NA PYTANIE KTO NASZPRYCOWAŁ MAREK EPO. DZIEWCZYNA JEST PO PROSTU NIEWINNA NIE MIAŁA SWIADOMOŚCI CO JEJ PODANO. Odpowiedz Link Zgłoś
jozo2 Komisja Dyscyplinarna PZN spotka się z Marek w ... 31.03.10, 15:38 PEWNIE KOMISJA BEDZIE CHCIAŁA DAĆ ULTIMATUM KORNELI ALBO DOŻYWOTNIA DYSKWALIFIKACJA ALBO WSYPIE KOGO TRZEBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metron może sie przyzna...brałam aż koksiło! IP: *.subscribers.sferia.net 31.03.10, 15:43 Ciekawe co wygra, madrosć czy dalej głupota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozz Paul McCartney IP: *.virgobc.com 31.03.10, 16:12 Czesc, czy nikt inny oprocz mnie nie zauwazyl ze ona wyglada jak Paul McCartnej z Bitelsow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Kujonkoski Niech wspypie Tajnera i Kruczka... IP: *.aster.com.pl 31.03.10, 16:13 dwóch nierobów mniej w związku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad Komisja Dyscyplinarna PZN spotka się z Marek w ... IP: 83.2.207.* 01.04.10, 22:28 A może to robota Norwegów aby zdeskrydytować Polskę bo sami stosują szeroko pojęty doping lekowy i trzeba nam zatkać pysk.Nie mieli szans dopaść Kowalczyk to dopadli Marek-trochę nie to ale cel osiągnięty-ashmatyczki górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eL Re: Komisja Dyscyplinarna PZN spotka się z Marek IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.10, 01:28 >trochę nie to ale cel osiągnięty przypomina mi to teorie spiskowa WTC --> mrowki podgryzly Twin Towers.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia711 Re: Komisja Dyscyplinarna PZN spotka się z Marek 02.04.10, 13:28 Generalnie wszystko jest możliwe,nawet to Odpowiedz Link Zgłoś