przemko5 13.03.04, 13:14 Mam pytanko, ile punktów zdobył Szala, bo wg moich wyliczeń wychodzi mi zaledwie jeden punkcik :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardyk Re: ile pkt Szala? 13.03.04, 13:34 Według mnie 0 udział +2 zwyciestwo +1 strata bramki -1 spowodowanie karnego -2 = 0 p.s. teraz nie wiem czy to wyłaszenie od straty pierwszej bramki dotycy calego mecu czy pierwsej bramki straconej przez druzyne... moze redakcja pomoze. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zksilver Re: ile pkt Szala? 13.03.04, 13:36 hardyk napisał: > Według mnie 0 > udział +2 > zwyciestwo +1 > strata bramki -1 > spowodowanie karnego -2 = 0 > p.s. teraz nie wiem czy to wyłaszenie od straty pierwszej bramki dotycy > calego mecu czy pierwsej bramki straconej przez druzyne... moze redakcja pomoze > . > POzdrawiam > > ... przeczytaj regulamin (ujemne punkty) Odpowiedz Link Zgłoś
hardyk Re: ile pkt Szala? 13.03.04, 13:58 regulamin czytalem uwaznie, dalej mam watpliwosci czy zapis "z wylaczeniem pierwszej bramki" dotyczy pierwszej bramki calego meczu czy konkretnej druzyny. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś