Gość: qwe IP: 195.136.32.* 15.03.04, 23:10 Igryzska?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dawid Re: Kłopoty w Atenach. Igryzska bez dachów? IP: 213.156.103.* 16.03.04, 00:10 niech najpierw nauczy sie pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kłopoty w Atenach. Igryzska bez dachów? IP: 142.103.8.* 16.03.04, 00:18 No coz Agora rzeczywiscie musi marnie ciagnac, skoro ich nie stac na "spell-checkera". Swoja droga to juz mnie to zaczyna wkurzac, dlaczego dziennikarze nie maja obowiazku przepuszczenia tekstu przez program sprawdzajacy pisownie, zanim go wrzuca na portal? J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans z Monachium Grecy nie badzcie ludem znad Wisly. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.03.04, 10:09 Prosze zrobcie to do konca, wybieram sie w lato do was.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkish zagryzka IP: *.73.141.82.Dial1.Chicago1.Level3.net 16.03.04, 01:42 autor walnal dwie lufy ale widocznie nie mial czym zagryzc, myslal o zagryzce, dlatego wyszlo mu 'igryzska'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Gmochowi sie woda we lbie zagotowala- IP: *.nsw.bigpond.net.au 16.03.04, 08:48 mielismy w Sydney najgoretsze lato od 200 lat. Tartan na stadionie lekkoatletycznym sprawuje sie bez zarzutu. woda nigdzie sie nie gotuje, mamy basen w domu i dzielnicowy (50m). ludzie sie kapali bez problemow. Ale faktem jest, ze organizacja w Grecji jest jak w 3cim swiecie. W Sydney wszystko bylo gotowe na wiele miesiecy pezed olimpiada. Ale w Sydney stadion stawial Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Nie udawaj Greka. Zmień się raczej zmień. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 08:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan nie cytujcie Gmocha, jemu slonce chyba szkodzi naj IP: 62.179.0.* 16.03.04, 09:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tramwaj IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 16.03.04, 11:31 Podoba mi sie akcja z tramwajem ;) Siedzisz w tramwaju, a Tu wjezdza nagle do duzego pokoju mieszkanca Aten ;) he he Ciekawych rzeczy mozna by sie dowiedziec o mieszkancach Grecji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwieni Re: Kłopoty w Atenach. Igryzska bez dachów? IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 16.03.04, 11:36 Drogi Radku!Ależ to straszna wiadomość, że nie będziesz miał gdzie zamieszkać w Atenach.Może zrobić jakąś zbiórkę, może podesłać ci namiot, może dać znać Polskiej Akcji Humanitarnej. Łączymy się w bólu.Zmartwieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Kłopoty w Atenach. Igrzyska bez dachów? IP: *.ecitele.com 16.03.04, 15:59 A w sierpniu jade do Polski i z powrotem chcialem byc na igrzyskach, ale bez dachow? Nie ma co robic. Na taki gorac? Jak juz temu Gmochu gorac na lbie trzaska juz teraz w marcu, to co bedzie w sierpniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aggi Re: Kłopoty w Atenach. Igryzska bez dachów? IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 16.03.04, 17:34 Moja koleżanka, która w ubiegłe lato pracowała w Atenach juz wtedy stwierdziła, że raczej nie zdążą się uporać ze wszystkim do igrzysk. Opowiadała, że robót jest dużo tylko, że nie widac na nich robotników. Odpowiedz Link Zgłoś