Gość: paparazzi IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 15:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luck191 Lekkoatletyczne ME. Anna Jagaciak wreszcie błys... IP: *.dobranet.pl 28.07.10, 15:54 Wielkopolska to kuźnia naprawdę wielkich talentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Lekkoatletyczne ME. Anna Jagaciak wreszcie bł IP: *.ibd.gtsenergis.pl 28.07.10, 16:03 to prawda znana jest z wybitnie utalentowanych modelek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobol Nie przesadzajmy- IP: *.toya.net.pl 28.07.10, 16:09 "urodą niewiele ustępuje siostrze". Spojrzałem sobie w grafikę google i "bardzo wiele" ustępuje urodą siostrze. W ogóle nie ma czego porównywać, ale spoko, że ma sukcesy sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Nie przesadzajmy- 28.07.10, 16:31 Bo Ania w przeciwienstwie do siostry nie spedza trzech godzin u wizazystki przed swoim wystepem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Nie przesadzajmy- IP: *.pools.arcor-ip.net 28.07.10, 18:10 Nie. Obejrzyj sobie polaroidy jej siostry- tam sa modelki bez makijazu- ona jest niesamowita nawet au naturell. Dobra modelka musi byc fotogeniczna(odpowiednia struktura kosci twarzy) i zmienna jak kameleon. Nie z kazdej ladnej dziewczyny bedzie dobra modelka. poza tym Monika ma w sobie to cos co wyroznia ja wsrod tysiecy innych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Nie przesadzajmy- IP: *.azylnet.com 28.07.10, 16:35 Jest ladniejsza od siostry bo nie jest takim kosciotrupem.Dobry fotograf,makeup,oswietlenie,odpowiednie ubranie a przede wszystkim PS i bylaby z niej laseczka ze glowe urywa a siostra moglaby sie schowac. Odpowiedz Link Zgłoś
uniwr Dokładnie tak. 28.07.10, 16:52 Ja wolę starszą siostrę i w tej chwili, przynajmniej można za rękę wziąć bez obawy że się złamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelika Re: Dokładnie tak. IP: *.wroclaw.vectranet.pl 30.07.10, 00:52 ojjjj...na pewno się nie złamie :) jako była trójskoczkini (niestety bez takich sukcesów) mogę zapewnić, że pewnie sporo kilogramów przerzuca na siłowni, żeby jej nogi i kręgosłup wytrzymały przeciążenia w trakcie skoku itp., itd. (to już biofizyka się kłania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp trzeba być kretynem żeby dac taki nagłówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 16:15 i idiotą żeby pisac takie brednie...w sumie żenada do kwadratu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku zgoda w 100% IP: *.ghnet.pl 28.07.10, 16:21 Tytuł to porażka absolutna Odpowiedz Link Zgłoś
von.g I fajnie 28.07.10, 16:32 Dziewczyna przynajmniej osiagnela cos ciezka praca. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hę? Lekkoatletyczne ME. Anna Jagaciak wreszcie błys... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 17:15 to ta modelka co "po bułki do tesco ide tak" Odpowiedz Link Zgłoś
imsocool 'tylko piękna' i... 28.07.10, 18:11 'piękna i utalentowana'oraz 'piękna i tylko piękna' Fajniejsza jest ta, która tylko przy okazji jest piękna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalaf żenada IP: *.aster.pl 28.07.10, 18:50 Na stronie głównej: "Piękna siostra znanej modelki odkryciem lekkoatletycznych ME" strasznie infantylny tytuł, który spycha utalentowaną sportsmenkę do roli siostry modelki. Jesteście gorsi niż pomieszanie sportfana z pudelkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt3k Re: żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 19:39 Absolutnie zgadzam się z Twoją opinią! Dziewczyna odnosi największy sukces w swojej karierze, notuje systematyczny progres, a jednocześnie pozostaje trzeźwo myślącą sportsmenką realistycznie oceniającą swoje możliwości,a panowie "redaktorzy" wykorzystują tę sytuację wyłącznie by wspomnieć o jej siostrze ( do której nic broń boże nie mam). Szkoda że tak bardzo ignoruje się ciężką pracę Ani :-( Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Ania dużo ładniejsza od Moniki 28.07.10, 19:23 czy ma ktoś może do niej telefon ? Odpowiedz Link Zgłoś