Gość: szkoda ...... IP: *.komster.pl 01.08.10, 21:59 .. nie wiem jak na boisko mozna wpuścic taka "dziewczynkę" jak Mikołajczak - przecież to piłkarz drugoligowy!!!!! Zapotoka był 13 razy lepszy !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hans Lech wcale nie super - przegrał z Jagiellonią IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.10, 23:06 jestem kibicem lecha,ale mi wstyd!to co grali na wiosne a co teraz to jak dzien do nocy!!az strach pomyslec co bedzie w srode!A polityka wlasciciela lecha to stara zasada wylupic ile sie da od biednych ale wiernych kibicow!z taka gra to juz jest na ten rok koniec,a w przyszlym juz majstra nie bedzie,a drugiego lewego do sprzedania nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Lech wcale nie super - przegrał z Jagiellonią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 08:34 3x0:1 i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: has Lech = Śmiech ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 12:47 jak zespół mistrza Polski może marzyć o eleminacjach do LM jesli nie robi zadnych wzmocnien!! Nie od dzis wiadomo jaką klub ma polityke..kupić młodego tanio - sprzedać drogo i zarobić 1000%. Troche zapomina się jednak w tym handlowym szale o poziomie jaki powinna trzymac drużyna.. czyli ciągły progres ! A nie ciągłe osłabienie.. z Takim podejściem niestety lecha czeka środek tabeli,a LM to jakieś mrzonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Lech = Śmiech ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.10, 15:13 Taką politykę władze Lecha prowadziły już we Wronkach i Amica była drużyną 4-6 miejsce w tabeli. Wyraźnie widać, że Lecha czeka to samo, a ta cała zabawa w LM to dla nich tylko zawracanie głowy i niepotrzebne koszty. Krótko mówiąć - PO-GO-RZEL-CZYK! CO? WY-PIER-DA-LAJ! Tego oczekuję z trybun od kibiców Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś