Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ulgi dla studentów na stadionie apatora

IP: *.law.uni.torun.pl 25.03.04, 11:37
    Dzięki za dzisiejszy artykuł w wyborczej. Jestem studentem na umk. My
    naprawdę mamy dość duże problemy finansowe. Niektórzy fanatycy jak ja
    oszczędzają na jedzeniu by muc pójść na mecz. Ilekroć temat zniżek jest
    poruszany władze apatora twierdzą że zajmą się tym problemem na następnym
    posiedzeniu zarządu czy czegoś tam. Jestem roszczarowany i raczej nie liczę
    by coś sie w tej sprawie w najbliższym czasie zmieniło. Apator rulezzzzzzz
    Obserwuj wątek
      • Gość: LOKI Re: ulgi dla studentów na stadionie apatora IP: *.torun.mm.pl 25.03.04, 16:35
        gratuluje panu dyrktorowi batorskiemu poczucia humoru-im lepsza druzyna tym
        mniej kibiców hehe-powinien sie zastanowic dlaczego tak jest!moze dlatego ze
        wraz z kontraktowaniem w zeszlym roku gwiazd podniesiono ceny biletów...a
        biletów ulgowych jak nie było dla studentów tak nie ma .jak ostatnio poruszano
        problem ulgowych biletów dla studentów pan dyrektor mówił że gdyby takie
        wprowadzono to zaraz by sie pojawiły osoby z podrobionymi
        legitymacjami.dziekuje panu dyrektorowi za pomysł,teraz z kolei stwierdzza ze
        przy dzisiejszych mozliwosciach technicznych mozna podrobic w domu wszystko i
        znalazło by sie na meczach 20 letni renciści-chyba przemysle ten wątek :w koncu
        bilet normalny nie wykracza chyba poza możliwosci dzisiejszego sprzętu
        komputerowego...
        • sdb Re: ulgi dla studentów na stadionie apatora 25.03.04, 18:21
          to jedyny punkt, w ktorym stwierdzam bez zawahania ze Karwan i zarzad postepuja
          blednie. Blad blad i jeszcze raz blad. przypomina mi sie sytuacja z meczu
          Apator- Wlokniarz kiedy kibic z legitymacja studencka z Czestochowy nie mogl
          wejsc na ulgowy- nie wiedzial ze Torun jest jedynym wyjatkiem w E-lidze. Nie
          mial racji bo u nas tak juz jest i powinien sie wczesniej dowiedziec ale bylo
          mi go szkoda. gdyby studenci mogli wchodzic na ulgowych to na pewno widownia
          bylaby szersza. ale coz- BETON BETON i jeszcze raz BETON. a za tych 20- letnich
          rencistow to powinnismy sie obrazic- malo chwalebna wypowiedz Panie Batorski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka